КАК ДА ПРЕКРАТИМ договор към Мтел, когато титуляра е в чужбина
-
- Регистриран: 26 ное 2010, 21:38
Re: КАК ДА ПРЕКРАТИМ договор към Мтел, когато титуляра е в чужбина
Абе я стига глупости, нямал да плаща. Отиваш в магазин на МТЕЛ ОЩЕ СЕГА примерно, без значение дали остават пет или месеца до края на договора и пускаш ПРЕДИЗВЕСТИЕ за прекратяване. С това предизвестие НИКОЙ няма да ти преподнови договора. Няма по - просто от това. След април месец ще си с безсрочен. Квото и да ти говорят в магазин кажи, че имаш право да пускаш предизвестие когато ти пожелаеш, така пише в договора, така съм прекратил сумати договори, както и моят в момента е безсрочен точно защото имам предизвестие. Имаш време, но все пак го направи скоро. Колкото по - скоро, толкова по - добре. :)))
П.С. Извинявам се, мислех, че договора е на твое име. Значи какво направих аз за да прекратя договора на баща ми, обадих се на *88б и казах ,че искам да го прекратя, като се представих за него (имах ЕГН и цялата му инфо за всеки случай, ако питат) и казваш, че искаш да ти пуснат предизвестие. Те ще ти кажат многократно, че трябва да отидеш до магазина, но ти кажи, че нямаш възможност да отидеш и питай какво става, когато нямаш възможност, и така го повтаряй докато не ти го пуснат те от кол центъра. НА мен така ми пуснаха 2 предизвестия по телефона, представих се за него.. И така. УСПЕХ !
П.С. Извинявам се, мислех, че договора е на твое име. Значи какво направих аз за да прекратя договора на баща ми, обадих се на *88б и казах ,че искам да го прекратя, като се представих за него (имах ЕГН и цялата му инфо за всеки случай, ако питат) и казваш, че искаш да ти пуснат предизвестие. Те ще ти кажат многократно, че трябва да отидеш до магазина, но ти кажи, че нямаш възможност да отидеш и питай какво става, когато нямаш възможност, и така го повтаряй докато не ти го пуснат те от кол центъра. НА мен така ми пуснаха 2 предизвестия по телефона, представих се за него.. И така. УСПЕХ !
-
- Регистриран: 29 ное 2010, 15:27
Здравейте.И аз съм за неплащане.В онова мнение за което писах преди малко, се обесняваше че щом картата е спряна за неплатени сметки, системата не я отчитала като активна и не подновява договора.След като не ти се поднови договора след един месец ако искаш плащаш или не.;)Друго не ти остава.
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Така.... Договора няма да се поднови, става безсрочен. Когато си дойде от чужбина титуляра, може да прекрати с едномесечно предизвестие. Ако слушаш неофициална информация, може да си навлечеш неприятности.... Колкото и голям хейтър си (на М-Тел) споконо може да ме питаш каквото те интересува, аз не проявявам лично отношение и ще ти дам точно инфо, ако искаш такова. Ако не, слушай всеки друг, надявам се да не направиш проблем на титуляра, като го вкараш в списъка с нередовни платци.
Лек ден.
Лек ден.
-
- Регистриран: 03 авг 2006, 20:11
ХАХАХАХАХААХАХА 3тият вариянт ми допада най-много
крейзи става ли така и с моя д напраим :D:D
крейзи става ли така и с моя д напраим :D:D
Вариантът с неплащането няма да стане. Казвам ти го от опит. Аз имах спрян телефон за 4-5 месеца поради неплатени фактури миналата година. През това време договорът ми се беше подновил автоматично. Мхого ми беше странно ама се водих, че имам договор, въпреки че телефонът ми казваше, че няма такъв номер.
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
хаха питай някой хейтър ;)
Благодаря ти за варианта, не се бях сетил за него!!! Имам му данните и още утре ще се обадя да го направя. А дават ли ти по телефона нещо като номер или друго доказателство, че заявката ти е приета? Или да им искам уведомление по майл?
Мерси още един път (yes)
Мерси още един път (yes)
Крейзи, аз не съм хейтър на Мтел ;) Критикувам всички наред-Глобул за безумния нет на 4к, Виваком за недостатъчно добрите условия по новия план Мегакол и т.н. А сега че Мтел са заслужили най-много критики от всички оператори си е така и настоящата тема само доказва това!!! Ако не постигна успех по телефона ще се обърна към теб, благодаря за което. Но това няма да спре критиките ми, когато има за какво, както няма да спре и похвалите. Отвори темата септември миналата година, да видиш как ги хваля за Актив, дето пуснаха 600 мин. за 30 лв. И пак ще ги похваля към март-април, когато очаквам да пуснат същите условия ;)
Утре ще пиша какво са ми казали по телефона, само да му изровя данните на титуляра.
Утре ще пиша какво са ми казали по телефона, само да му изровя данните на титуляра.
-
- Регистриран: 26 ное 2010, 21:38
Представи се за него и те МНОГОКРАТНО ще ти кажат, че трябва лично в магазин за предизвестие. Кажи "Какво да правя когато не мога да отида, нямам възможност, нямам и на кого да напиша пълномощно?" . При мен стана, при теб не гарантирам, че ще стане.
въпреки всичко трябва да му се помогне глобул отнасят не по-малко хули и подигравки
включително и от твоя страна което не винаги е етично
включително и от твоя страна което не винаги е етично