КАК ДА ПРЕКРАТИМ договор към Мтел, когато титуляра е в чужбина
Re: КАК ДА ПРЕКРАТИМ договор към Мтел, когато титуляра е в чужбина
Защо не разберете, че автоматично подновяване вече НЯМА без значение какви клаузи има в договора?!
На никой, чийто договор изтича след 28.12.2011 г. договора няма да бъде подновен автоматично... Премахнаха го!
На никой, чийто договор изтича след 28.12.2011 г. договора няма да бъде подновен автоматично... Премахнаха го!
Колеги, сагата продължава. Днес говорих със служителка на Мтел на *88 и след нейния отказ да пусне предизвестие за прекратяване на договора, пуснах онлайн жалба, с молба да я накажат и да ми пуснат предизвестие за прекратяване и от април картата да мине на Прима. Написал съм, че при отказ, картата ще бъде прехвърлена в мрежата на друг оператор. Сега ще чакам отговор.
За който иска да пуска жалби срещу Мтел, тук давам директния адрес, тъй като на главната страница на сайта няма директен линк и човек трябва доста да го търси:
http://www.mtel.bg/pomosht-oplakvane
Изисква регистрация.
Успех на всички. Бъдете активни потребители и си търсете правата!!! Това се отнася и за трите оператора!!!
За който иска да пуска жалби срещу Мтел, тук давам директния адрес, тъй като на главната страница на сайта няма директен линк и човек трябва доста да го търси:
http://www.mtel.bg/pomosht-oplakvane
Изисква регистрация.
Успех на всички. Бъдете активни потребители и си търсете правата!!! Това се отнася и за трите оператора!!!
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Човек обясни си значението на думата титуляр! Това което правиш е опит за манипулиране с чужди данни... БЕЗ РЕАЛНО ТИТУЛЯРА ДА ПУСНЕ ЗАЯВЛЕНИЕ В МАГАЗИН, С ЛИЧНА КАРТА... няма да може да прекратиш договора, който ще стане БЕЗСРОЧЕН.....
-
[Quote] Сега ще чакам отговор. [/Quote] Имаш отговор.
Крейзи, моля те да не се опитваш да манипулираш!!! Значи миналата година, като си смених абонаментния план по телефона и ми удължиха договора с една година, ПО ТЕЛЕФОНА с клиентска парола МОЖЕ, а сега, когато искам да се прехвърля на Прима, НЕ МОЖЕ??? Защото ще загуби оператора едни сигурни 30 лв. на месец приход, ето това е истината!!!
Като не искат Мтел картата да остане в тяхната мрежа, тя ще бъде прехвърлена в друг оператор!!! Намерил съм начин, така че за мен не се притеснявай!!! Благодаря много на хората, които се свързаха с мен и изявиха желание да помогнат в неравната битка на един абонат срещу голямата и добре смазана машина на мобилния оператор!!!
Като не искат Мтел картата да остане в тяхната мрежа, тя ще бъде прехвърлена в друг оператор!!! Намерил съм начин, така че за мен не се притеснявай!!! Благодаря много на хората, които се свързаха с мен и изявиха желание да помогнат в неравната битка на един абонат срещу голямата и добре смазана машина на мобилния оператор!!!
Благодарение на "съдействието" на Крейзи, имам отговор в рекордно кратък срок-един час след пускането на жалбата :D Естествено отказват, но не се съмнявам, че Крейзи е "помогнал" за това :D Нямаше нужда така да ме гониш от мрежата на Мтел, аз и сам мога да напусна. Боже, боже, какво доживяхме, добре че има преносимост, та да се спаси човек от това безумие!!!
-
Ок, ако сега някой твой познат който ти знае всички данни, напише в сайта на оператора, че иска да ти прекрати картата, номе ркойто всичките ти контакти знаят...без твое знание, как ще се почувстваш. Мислиш едностранно, като цялостната обективност ти липсва.... Само с лична карта на живо се правят такива неща, смяната на тарифен план се прави с клиентска парола, но това е договорка за ползването на номера и как се тарифира той. Има договор, и титуляра се е съгласил с него, тоест само той може да го развали..както и е описано в общите условия. BTW това е при всеки един оператор :) ВСЕКИ. Всяка банка..или фирма предлагаща услуги! Прехвърли се където поискаш, твое решение, обаче проблема е в теб!
Желая ти успех!
Желая ти успех!
Крейзи, както миналата година си смених тарифата по телефона, по същия начин в момента поисках да мина на Прима. Защо ми се отказва-много ясно защо- оператора губи гарантиран месечен приход от 30 лв. на месец. Да си говорим истината в очите все пак!!! След като не ми позволяват, просто ще напусна мрежата на оператора, това е!!! А патетичните слова за банки и т.н. си ги спести, никой ти няма личните данни, които са описани в договора-като номер на личната карта например и кога изтича!!! Така че говориш наизуст в опит да защитиш своята теза, но няма как да постигнеш тази цел!!!
напротив-на много места ти имат данните от личната карта.
не е рекъл някой-не е злоупотребил...
не е рекъл някой-не е злоупотребил...
Прав си колега, за съжаление в България стават такива работи поради недобре работещата съдебна система... Това обаче в никакъв случай не оправдава Мтел в случая, защото когато е в техен интерес-да се удължи договора с една година, приемат това да стане по телефона, въпреки че няма как да се докаже че се обажда титуляра, а когато по същия начин поискаш да минеш на Прима-не може, защото не било сигурно, че се обажда титуляра!???!!! Как да коментира това човек, освен като крещящ двоен стандарт...