Как да се спасим от автоматично преподписване (Мтел)- ръководство :)
Re: Как да се спасим от автоматично преподписване (Мтел)- ръководство
Тоест автоматичното преподписване вече е нищожно ?
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Тоест ако те преподпишат и не ти трябва номера дъниш сметката на макс и те нямат основание да ти искат парите щото вината си е тяхна. Или пък подаваш заявление и си плащаш само още една сметка и после да си искат каквото си щът - ти не плащаш. Ако пък те преподпишат и ти искаш да се местиш с този си номер не им дължиш всичките такси до края на преподписаното а само изговореното. Ако откажат може да дадеш жалба в прокуратурата за изнудване. (yes)
** Абе какво става с емотиконите ????????????????? :S Само при мен ли ми се крият :(
** Абе какво става с емотиконите ????????????????? :S Само при мен ли ми се крият :(
Хм, интересно дали сега ще се откажат от тези клаузи?
Доста доставчици на услуги имат автоматично преподписване, не са само мобилните оператори, как ли ще се процедира с тях?
Ъм, емотиконките на opera и safari вървят перфектно.
Доста доставчици на услуги имат автоматично преподписване, не са само мобилните оператори, как ли ще се процедира с тях?
Ъм, емотиконките на opera и safari вървят перфектно.
[quote]Ъм, емотиконките на opera и safari вървят перфектно.[/quote]
Чезнат и при мен редовно точно под Опера (И всички други), макар че точно в момента си излизат.:)
Чезнат и при мен редовно точно под Опера (И всички други), макар че точно в момента си излизат.:)
Имам служебна на ГлоБул и скоро разбрах, че е преподписан договора на 6.06.2010 до 06.06.2011
Бях забравил за това, но не мислех да спирам картата заради номера (служебен).
Звънях с надеждата да има "опция" за безсрочен договор, НОооо... :( неможело.
От контакта с тях цял следобед бях нещастен.
Как да ги "обича" човек (no)
Бях забравил за това, но не мислех да спирам картата заради номера (служебен).
Звънях с надеждата да има "опция" за безсрочен договор, НОооо... :( неможело.
От контакта с тях цял следобед бях нещастен.
Как да ги "обича" човек (no)
на мен ми стига тази крайно мизерна и НЕЗАКОННА практика да спре да бъде прилагана от мобилните оператори, защото те са най-големите измамници, а останалите институции ще са бял кахър след като 5-6 милиона българи си отдъхнем!