Как даден оператор ще ни стимулира да регистрираме точно неговата карт
Re: Има ли томболи/награди/промоции при регистриране на карта?
[Quote]На фирмените абонати не им се полага брошурка[/Quote]
Не ми се вярва, а дори да е така 2 000 000 фирмени абонати опааа по-полека :)
Между другото като гледам тиражите на брошурите които печатаме за трите оператора мисля че най-точно отразяват числото на РЕАЛНИТЕ им абонати :)
Не ми се вярва, а дори да е така 2 000 000 фирмени абонати опааа по-полека :)
Между другото като гледам тиражите на брошурите които печатаме за трите оператора мисля че най-точно отразяват числото на РЕАЛНИТЕ им абонати :)
[b]Задай си въпроса в отворената тема за телефона[/b]
http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=144986&cat_id=2&view=1&last_opinion_parent_id=253492&offset=4#253492
vladovn
http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=144986&cat_id=2&view=1&last_opinion_parent_id=253492&offset=4#253492
vladovn
-
- Регистриран: 08 яну 2007, 13:12
Аз работя с около 40 циганина и всеки от тях има 2 до 4 карти на сметка към МТел и още толкова към Глобул. Но всичките са с направени на максимум кредитни лимити :D и съответно изключени от оператора след неплатените 2 сметки.
Интересното е, че опитват да се пробват и с Виваком, но ядец, не им се връзват.
Иначе взимат телефон- продават го , а картите след блокиране са изхвърлени в първия контейнер. А бройката на тези карти предполагам , че се запазва за целия срок на договора.(flower)
Интересното е, че опитват да се пробват и с Виваком, но ядец, не им се връзват.
Иначе взимат телефон- продават го , а картите след блокиране са изхвърлени в първия контейнер. А бройката на тези карти предполагам , че се запазва за целия срок на договора.(flower)
абе ромите са точни хора има които си плащат при нас редовно сметките обаче има и пирамиди взимат карта с телефон продават телефона и хвърлят картата
Предплащането на такси до голяма степен ограничи тоя тип карти. Въпросът в случая е, че става въпрос за предплатени услуги, точно затова смятам, че другаря циган ще се възползва от "авантата", след което ще ги изхвърли :)
много ми е интересно как се обърна темета от томбола към ромите и техните карти :D
-
- Регистриран: 08 яну 2007, 13:12
В приятна компания и с хубави хора темите се сменят неусетно.:)
така е ама сие хубаво да се придържаме към темата а братята роми нека си взимат карти и ние трява да трупаме
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
[Quote]Mtel обявиха 3 000 000 си абонат на договор тия дни[/Quote]
Предполагам броят всички от 1996 насам, иначе излиза, че всеки 2-ри човек е на абонамент към М-Тел :D
Предполагам броят всички от 1996 насам, иначе излиза, че всеки 2-ри човек е на абонамент към М-Тел :D
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Аз мисля да платя на 3 циганина да ми регистрират SIM-ките. При картата на Вива явно няма да съм на минус ;)