Как даден оператор ще ни стимулира да регистрираме точно неговата карт
Re: Има ли томболи/награди/промоции при регистриране на карта?
то добре че са циганите да ни вършат мрасната работа
Ми те само за вършене на мръсна работа стават.
Тези от Глобул ще ме откажат да си регистрирам картите (angry) Винаги са им бавни системите, а когато не са ми обясняват 10 мин. как трябва да имам 18г. В МТЕЛ няма подобни глупости. Просто отиваш, даваш си личната карта (няма проблеми ако си под 18г, просто трябва ЛК) казваш си номера и си излизаш. Всичко това в рамките на 10мин.
off
[Quote]тиражите на брошурите които печатаме за трите оператора мисля че най-точно отразяват числото на РЕАЛНИТЕ им абонати[/Quote]
По скоро отразяват парите които се хвърлят за реклами. Опс, дойде ми и друго наум, тези дето са се отказали от хартиена фактура също не получават операторското списание.
/off
[Quote]тиражите на брошурите които печатаме за трите оператора мисля че най-точно отразяват числото на РЕАЛНИТЕ им абонати[/Quote]
По скоро отразяват парите които се хвърлят за реклами. Опс, дойде ми и друго наум, тези дето са се отказали от хартиена фактура също не получават операторското списание.
/off
колега по принцип като нямаш 18г системета не приема ЕГН за това е така при глобул
Пак бягаш встрани от въпроса. Попитах - ако при теб в магазина влезе циганин и поиска да си купи [B]ПРЕДПЛАТЕНА[/B] (не знам вече колко по-черно да го оцветя, затова ще ползвам и големи букви този път) карта, ще му продадеш ли или не? Нали си наясно, че ако му откажеш, могат да съдерат Германос с една яка глоба, ако циганинът знае как да си потърси правата - а в днешно време все повече обръщат внимание на подобни неща, повярвай ми. И хайде да си говорим откровено - не че ги защитавам - но каквито циганите, българите сме 2 пъти повече като тях в "циганиите", що се отнася до "изговаряне на минутите и изхвърляне на картата". А само колко хора в този форум са се хвалили с въпросното "деяние"... :D
И ако има значение: Където живея, в кварталните магазинчета и гаражчета най-редовно влизат мургавелковци и си купуват ваучери на Глобул и М-Тел.
И ако има значение: Където живея, в кварталните магазинчета и гаражчета най-редовно влизат мургавелковци и си купуват ваучери на Глобул и М-Тел.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Идеята е да не си регистрирам самоличността с картата. А циганите са условнен вариант, може и да са кварталните пияндурници... ама на тях по-малко вярвам :)
И каква ти е логиката? От какво те е страх да си я регистрираш на твое име, че ще се забъркваш в някакъв тип "далавери", които след това може да ти костват доста неприятности?
Явно си попаднал на некадърен магазин :) При Глобул регистрацията също става за 10 мин, може и под 18 да си, стига да имаш документ за самоличност :)
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
[Quote]става за 10 мин[/Quote]
(whistle)(whistle)(whistle) мн бързо, бре (woo)
(whistle)(whistle)(whistle) мн бързо, бре (woo)