Как даден оператор ще ни стимулира да регистрираме точно неговата карт
Re: Има ли томболи/награди/промоции при регистриране на карта?
Едва ли и там ще стане
Надеждата умира последна... :D:D:D Ако стане - стане, ако не здраве да е, пак ще ги регна, не на мое име, но все пак...
Няма да стане, все едно на имаш карта на абонамент на свое име
Мне е точно така,но... Примерно в Мтел защо не правят проблеми... Както и да е ще видим какво ще стане. Апък и има време.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
[Quote]И каква ти е логиката? От какво те е страх да си я регистрираш на твое име, че ще се забъркваш в някакъв тип "далавери", които след това може да ти костват доста неприятности?[/Quote]
Логиката ми е че не искам да могат да ме следят когато си поискат кога къде и с кого си говоря, къде ходя нощем, къде пътувам и така нататък. Това си ми е лична свобода.
Може и да не ми харесва политиката на правителството и нкой да реши да ме подслушва и да ми трови живота според това. Може пък и да си въртя далаверки, ако свърша нещо незаконно така и така има начин да ме хванат, това не е оправдание да ми "светят" и дишат във врата по 24 часа в денонощието.
Логиката ми е че не искам да могат да ме следят когато си поискат кога къде и с кого си говоря, къде ходя нощем, къде пътувам и така нататък. Това си ми е лична свобода.
Може и да не ми харесва политиката на правителството и нкой да реши да ме подслушва и да ми трови живота според това. Може пък и да си въртя далаверки, ако свърша нещо незаконно така и така има начин да ме хванат, това не е оправдание да ми "светят" и дишат във врата по 24 часа в денонощието.
Само не казвай, че имаш предплатени които са отделени само за ползване при нечисти помисли:D;) Не го очаквах от теб:D :D:D
Това пък не го разбирам - каква е тая фобия, че някой точно на вас ще седне да ви гледа разговорите :) Много глупаво :) Да си криминален - да те е страх, разбирам, ама иначе....те личните ти данни ги имат на една камара места, операторите ще са просто поредното :)
Според мен регистрирането носи само ползи за абоната - Примерно губиш си сим картата или ти я открадват - Няма нищо по лесно да ти издадат дубликат, без да им казваш номерата от семейство и приятели и пук-кодове. Даваш само имената и ЛК и си готов, никой не може да ти присвои никога номера. А подобни параноични помисли като това, че ги следели и т.н., само ме разсмива:D:D:D
Big Brother watching all:D:D:D
Big Brother watching all:D:D:D
Представи си журналистите например, колко много трябва да бъдат предпазливи във всяко едно отношение. То не стига, че нямаме кадърни журналисти, ами сега тотално няма да има никакви. Тотален контрол. Системата е отвратителна.
И както казах - защо си мислиш, че някой точно теб ще тръгне да те следи :) Фобии развивате някакви :) В операторите няма отдели за подслушване :) ;)
ПС Много от тях ползват фирмени карти - там никога не знаеш коя на кой е :)
ПС Много от тях ползват фирмени карти - там никога не знаеш коя на кой е :)