Как даден оператор ще ни стимулира да регистрираме точно неговата карт
Re: Има ли томболи/награди/промоции при регистриране на карта?
Ти не четеш ли, или се правиш. Говоря за [B]ЖУРНАЛИСТИ[/B], [u]ЖУРАЛИСТИ[/u]. Знаеш ли, какво е това. Разбирасе, че не. То в България няма такива или ако има, то те се пресират. Това са хора изнасящи, материали по даден въпрос интересуващ обществото. За целта се искат, контакти, обмен на информация, и всичко това под прикритие. Ако тръгна аз да изнасям материал срещу системата, к'во става тогава? Мисли де :)
Мен не ме интересува дали ме следят, изобщо не ме интересува. Ако искат директно, ще им го кажа, че съм против скапаната система :D
Мен не ме интересува дали ме следят, изобщо не ме интересува. Ако искат директно, ще им го кажа, че съм против скапаната система :D
Ох, аз чета, ама ти дали четеш е въпросът....:) Колко журналисти познаваш, извини ме? Колко известни такива познаваш?
Теб ще те заинтересува, ако някой почне да те тормози по телефона. Ама предполагам, че не ти се е случвало, за да осъзнаеш реално колко повече полезен, отколкото лош е законът.
Теб ще те заинтересува, ако някой почне да те тормози по телефона. Ама предполагам, че не ти се е случвало, за да осъзнаеш реално колко повече полезен, отколкото лош е законът.
На скоро французин каза [B]"Законите [u]Ви[/u] са писани от престъпници" [/B]Следователно по най-елементарната логика, законът, какв е? :) Като ме тормозят, звън на оператора и "ало изключете на следния малоумник картата от системата ви" или, ще се постарая да го изнамера :)
Хубаво е като говориш обаче да имаш реална представа какво и как става, защото няма ситуация, в която да "звън на оператора" и той да изключи някой заради твоето обаждане. Не знам дали наистина осъзнаваш колко нелепо и смешно е изказването ти.
Стига де, замисли се, къде живеем :) В страната на "чудесата" :D
Ами аз няма какво да се замислям - имам опит в тая сфера и знам как става, а ти съм повече от убедена, че не знаеш и говориш празни приказки.
От колко време си в сферата и на какво ниво имаш достъп? :)
Днес е Архангелов ден, така че, Честит празник на именниците и на всички хора по земята :)
Днес е Архангелов ден, така че, Честит празник на именниците и на всички хора по земята :)
Зарежи, че имам в сферата опит, имам личен такъв специално точно с такива обаждания по телефона и ми е пределно ясна цялата "процедура".
Добре Госпожице :) Няма повече да споря, ще се съглася с теб :) Не бъди прекалено наивна и добра :)
Аз мисля, че наивно е да смяташ, че като се обадиш на оператор и кажеш, че някой те тормози по телефона, те ей така ще му спрат картата :)