Как даден оператор ще ни стимулира да регистрираме точно неговата карт

titan_t
Регистриран: 23 авг 2007, 21:48

Re: Има ли томболи/награди/промоции при регистриране на карта?

Мнение от titan_t » 08 ное 2009, 10:30

[Quote]Ти не четеш ли, или се правиш. Говоря за [B]ЖУРНАЛИСТИ[/B], [u]ЖУРАЛИСТИ[/u]. [/Quote]

Нали се сещаш, че довода ти е леко казано смешен. Много ми дреме за журналистите, а и прав си тука в Бг има ли истински такива?
Тоя довод против регистрацията е абсолютно необоснован! Журналистиката е една капка в океана...
Регистрацията може да донесе само улеснение за клиента - По лесно ще управлява сим-картата си. Другите смехотворни параноични изказвания че ви следят и ще ви хванат на коя любовница се обаждате (имаше и такива доводи против регистрацията) са толкова наивни че чак не смешно, а тъжно да му стане на човек за вас(whistle):D
Лично аз и да не беше задължителна регистрацията на предплатени, щях непременно да си ги регистрирам на мое име. Така като ги загубя или откраднат ще си ги върна само с едно обаждане, иначе за възстановяване искат - Пук кодове, серийни номера, клиентски номера от пластмасовата пластина на картата и представи си отдавна не я пазиш - и кво - сбогом на нОмера който ползваш от години!

РПГ - Sage
Регистриран: 05 дек 2005, 17:09

Мнение от РПГ - Sage » 08 ное 2009, 11:57

[Quote]Това пък не го разбирам - каква е тая фобия, че някой точно на вас ще седне да ви гледа разговорите :) Много глупаво :) Да си криминален - да те е страх, разбирам, ама иначе....те личните ти данни ги имат на една камара места, операторите ще са просто поредното :)[/Quote]
А ти защо не тръгнеш чисто гола по "Витошка"? Какво криеш? Наркотици, крадени бижута, фалшиви банкноти? Защо не си инсталираш камери у вас и в банята и да пуснеш видеовръзка към полицията - за всеки случай, да знае дали не кроиш нещо?
Трябва ли да си криминален, за да искаш неприкосновеност на личната си комуникация...!? Личните ми данни ги имат всички, но искам да имам свобода да комуникирам свободно по канал, който да не е надписан, прошнурован и подпечатан с цялата ми автобиография.

П.П. Като програмист съм си имал работа със софтуер, работещ директно с базата на един чужд мобилен оператор. Повярвай ми, нищо изречено и най-вече написано с SMS не остава свободно изгубено в пространството...

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 08 ное 2009, 12:31

Блис (или БлиЗ :) ), не е необходимо да си нарушил закона, за да ти подслушват телефона. На мен преди години ми го бяха подслушвали и после ме извикаха да дам показания като свидетел... Показаха ми една папка дебела поне 10 см с разпечатки на разговорите ми... Оттогава винаги имам едно наум и винаги имам една скътана предплатена карта за всеки случай...

Blisss
Регистриран: 10 май 2009, 00:14

Мнение от Blisss » 08 ное 2009, 16:10

Явно си бил част от някоя съмнителна сделка :P:P:P

Отговори