Как даден оператор ще ни стимулира да регистрираме точно неговата карт
Как даден оператор ще ни стимулира да регистрираме точно неговата карт
Има ли някакви томболи/награди/промоции при регистриране на предплатените СИМ карти на Глобул и Виваком? С какво ще ме стимулира съответния оператор да се занимая да регистрирам картата му?
Re: Има ли томболи/награди/промоции при регистриране на карта
Да, и при трите ни оператора (Мтел, Глобул и Виваком) при регистриране на предплатена карта получаваш нова промоционална цена на минута разговор към всички мобилни и фиксирани национални мрежи за срок от две години на стойност 0.94 лв. и за приемане на входящи повиквания - 0.42 лв./мин. На печелившите ЧЕСТИТО! :D
а по темата ... виваком имат нещо подобно поне на мен ми пуснаха смс акоси регна картата до незнам кой си ноември може да спечеля нещо си не му обърнах внимание..
Кефиш ме, ш ти звънна ;)
Иначе и аз бих се радвал на истинска обаче томбола за регистриране на симки, защото си имам 30-на :) Ама нали съм карък, нема спечеля нищо.
Иначе и аз бих се радвал на истинска обаче томбола за регистриране на симки, защото си имам 30-на :) Ама нали съм карък, нема спечеля нищо.
Виваком дават безплатни минути при регистриране на предпланата карта
VIVACOM дават по 50 минути на регистрирана карта
Re: Има ли томболи/награди/промоции при регистриране на карта?
Има награда - няма да ти спрат картата.:D
глобул дават безплатен телефон шега разбирасе при глобул няма бонус само регистрираш твае апък ако искаш можеш да си вземеш безплатен телефон..........
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Според мен не би трябвало да има бонус, защото това е законово изискване, а не прищявка на операторите. Все едно сега да почват да ти дават бонуси за това, че не минаваш на червено или за това че не окриваш доходи или че не източваш ддс. Процедурата не е задължителна - тя е по желание. Ако не искаш - спират ти картата. Никой не те кара насила и няма да ти направи нищо ако не отидеш да си регистрираш картата.
Леле, колко смешно изказване! Какво са длъжни да те стимулират - това е ЗАКОН и си длъжен да го направиш. Нали не мислиш, че на операторите им е много яко, че трябва да организират цял един такъв масиран процес за супер кратко време?! Освен това, ако не ти се "занимава" да се регистрираш - ми недей, кой те кара? Стой без телефон.