Как е възможно???
Re: Как е възможно???
Ето това е забавното да си пишеш с фен на Нокиа --> гледа, но не вижда :-D
Тези телефони са дръвца, но 90 % от моделите на Нокиа, дето са като тухли 4-ки дебели и грозни са хубави нали :-D
Колко мъка има по този свят, финландците от такива като тебе идолопоклонници на марката си правят парите :-D
Тези телефони са дръвца, но 90 % от моделите на Нокиа, дето са като тухли 4-ки дебели и грозни са хубави нали :-D
Колко мъка има по този свят, финландците от такива като тебе идолопоклонници на марката си правят парите :-D
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Tи пък тъй го казваш сякаш само аз съм им заклет фен.
Не отричам че последно време Моторола "изкочиха"с добри модели но място за сравнение НЯМА!!! Спора Нокиа-СЕ или Нокиа-Самсунг е по смислен,но Нокиа -Мото->безсмислен.
И както каза колегата "deezel" ти не престана да хвалиш тея "Мото"-ретки :),разбрахме че си Мото фен не е нужно да го почертаваш...Спорът е бесмислен а и не е по темата... ;)
Не отричам че последно време Моторола "изкочиха"с добри модели но място за сравнение НЯМА!!! Спора Нокиа-СЕ или Нокиа-Самсунг е по смислен,но Нокиа -Мото->безсмислен.
И както каза колегата "deezel" ти не престана да хвалиш тея "Мото"-ретки :),разбрахме че си Мото фен не е нужно да го почертаваш...Спорът е бесмислен а и не е по темата... ;)
Че кога съм казал че истинските нави системи Гармин са бързи?
Освен че оригиналния Гармин е бавен,е и нечувствителен сензора му...сравнен с модерен блутут приемник с MTK (Holux от 80 лв)
Вградените GPS и в телефоните като N95 също са слаби слабички
Освен че оригиналния Гармин е бавен,е и нечувствителен сензора му...сравнен с модерен блутут приемник с MTK (Holux от 80 лв)
Вградените GPS и в телефоните като N95 също са слаби слабички
-
В какъв смисъл "слаби"?
В смисъл, че при "студен" старт Garmin NUVI 250 запалва, намира спътниците и ти показва къде си за около 2-3 минути (почти без отклонение), докато и двата навигатора и N95 при равни условия* "стоплят" някой път цели 30 минути и дават отклонение повече от 20 метра.
*Ако ползваш A-GPS времето се съкращава повече от десет пъти (но това не са равни условия), но отклонението остава.
Това е тествано лично от мен. Държа да отбележа, че друга навигационна система не съм тествал никога. :)
*Ако ползваш A-GPS времето се съкращава повече от десет пъти (но това не са равни условия), но отклонението остава.
Това е тествано лично от мен. Държа да отбележа, че друга навигационна система не съм тествал никога. :)
-
N82-ката ми при "студен" старт "запалва" за около 3 мин.,нз защо казваш че са по бавни от оригинална навигация на Гармин...
Другото което е Гармина при телефоните може да се "калиброва" т.е. да се свери ръчно от настройките и има друго че самата карта може дае неточна и от там да идват отклонения.
Другото което е Гармина при телефоните може да се "калиброва" т.е. да се свери ръчно от настройките и има друго че самата карта може дае неточна и от там да идват отклонения.
Може и да си прав, но пиша за тези модели, на които съм тествал лично..(имай предвид, че и терена, на който тестваш оказва влияние, може да съм бил на кофти място - демек магазина ми :) )..
А иначе да ти кажа, бая хора се оплакват от неточен GPS, затова и моят съвет винаги е бил да си ползват външен, който е много по-точен (а и излиза по-евтино на всичкото отгоре, първият навигатор е на цена ок.500 стотака, за тея пари Е51 + външен GPS е много по-добра оферта според мен)..
А иначе да ти кажа, бая хора се оплакват от неточен GPS, затова и моят съвет винаги е бил да си ползват външен, който е много по-точен (а и излиза по-евтино на всичкото отгоре, първият навигатор е на цена ок.500 стотака, за тея пари Е51 + външен GPS е много по-добра оферта според мен)..
ми че то и един фотоапарат за два стотака и нокиа 1202 ша вършат по-добра работа от ц905 или реноар ама повечето не си ги купуваме нали ама в тая тема с едно започна премина през второ и завърши през трето по първия въпрос аз вчера на нинтендо му сложих бейсик иии работи пърфект по втория въпрос там мотороли клоквания млоквания и тъй нататък масата от хора между които съм и аз искат като си купят телефон той да си има функциите а не като го вземат тепърва да си играят там да модват да клокват да не знам си кво това като навремето имаше селерони на по 300 мгх дет можеха да се клокват до 450 ама повечето хора предпочитахме да си вземем процесор който си е на такава честота пуснат от производителя именно и заради това по-голямата част от хората си купуват телефони със симбиан която е и ще си остане най-популярната ос за телефони именно заради многото приложения и голямата съвместимост това е положението както всички плюем уиндоуса дет ни е на писитата ма не го сменяме с линукс нали именно по същата причина
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Абсурдно е дори да се допуска , че Symbian ще си остане най-популярен. По-скоро, за да не изгуби още позии, трябва да стане някаква революция при него. Вижте статистиката от тази година - неговия дял пада, на всички други ОС се покачва.
След iPhone с ОС Х; Diamond, Omnia, HD, X1 с WM 6.1; всички устройства с Android, които тепърва ще стават популярни... Symbian много не се вписва там.
Много ми харесва PC Suite, но предпочитам да мога да сменям интерфейс-а на телефона си всеки ден...
Symbian ще продължава да губи позиции, ако продължава своето ''развитие''. Да не говорим, че в момента на пазара най-доброто устройство със Symbian е на Samsung - Innov8...
След iPhone с ОС Х; Diamond, Omnia, HD, X1 с WM 6.1; всички устройства с Android, които тепърва ще стават популярни... Symbian много не се вписва там.
Много ми харесва PC Suite, но предпочитам да мога да сменям интерфейс-а на телефона си всеки ден...
Symbian ще продължава да губи позиции, ако продължава своето ''развитие''. Да не говорим, че в момента на пазара най-доброто устройство със Symbian е на Samsung - Innov8...
ми то като създадоха линукса всеки твърдеше че на уиндоуса щяла да му намалее популярността па айфона ми се струва че надали масата от хора дет са си го купили са го направили зарад ос-то за андроида ще трябва доста да се почака па уиндоус мобайла който наистина като ос е най-могъщ все още не е достатъчно френдли настроен към по-обикновения потребил може би именно заради изключително многото функции които предлага ти предпочиташ да можеш да си сменяш интерфейса на телефона всеки ден аз па предпочитам устройство на което да не се мъча 10 минути да стигна до някоя функция която при симбиана е на два клика разстояние но и за мене симбианите по-скоро ги възприемам като обикновени телефони само че с малко по-разширени възможности демек всеки който не се е докосвал до симбиан а само до обикновен телефон още от първия досег доста бързо ще се научи как да го ползва докато при уиндоус мобайл хмм бе нещата определено не стоят така а удобството винаги това е най-важното в един телефон