КАК М-ТЕЛ МЕ ОГРАБИ ПОСРЕД БЯЛ ДЕН !!!

edin
Регистриран: 24 авг 2005, 16:40

Re: КАК М-ТЕЛ МЕ ОГРАБИ ПОСРЕД БЯЛ ДЕН !!!

Мнение от edin » 20 май 2011, 09:26

Аз не вярвам на viktor0000 Мтел да му плаща за мнения по форуми. Пълен майтап, ако той изпълнява така дейност. Аз ако му плащах за мнения и като прочета кви ги пише бих го уволнил на момента. Все пак в Мтел мисля, че имат добри маркетинг специалисти и не биха допуснали такъв непрофесионализъм.

shpekleki
Регистриран: 25 окт 2010, 18:10

Мнение от shpekleki » 20 май 2011, 09:34

За съжаление познавам много хора, които работят в дъжавни институции и повече от 10 години не са си сменяли номера и оператора, естествено те не плащат телефон и не се притесняват, но една голяма част от абонатите на мтел са точно такива. Да не забравяме, че много хора свързват Глобул с Германос, и много хора са имали достатъчно перипетии през годините там и за нищо на света не биха си взели тяхна карта. Да не забравяме колко византийски фирми и банки има в България и те като особено добри националисти задължително са с техни карти. Остават виваком, които по мои наблюдения се използват като втори оператор. В смисъл може би не повече от 20% от абонатите им имат само карта на виваком и никаква друга. В крайна сметка из контактите ми в момента текат бурни промени, а най-много ще спечели този оператор който предложи за 50лв. 1000 минути и 200 смс-а към всички (без простотии от 50ммс, 5мб интернет и т.н.).

@PLAYLIFE
Регистриран: 02 апр 2009, 00:24

Мнение от @PLAYLIFE » 20 май 2011, 10:02

[Quote]За съжаление познавам много хора, които работят в дъжавни институции и повече от 10 години не са си сменяли номера и оператора, естествено те не плащат телефон и не се притесняват, но една голяма част от абонатите на мтел са точно такива. [/Quote]

Не само в държавни институции. Стотици, хиляди фирми са абонати на М-тел и повечето от тях няма да тръгнат да си сменят оператора, но с последния автогол от страна на оператора и вече улеснените условия за пренос на номера към други оператори започва да се наблюдава и това явление.

[Quote]В крайна сметка из контактите ми в момента текат бурни промени, а най-много ще спечели този оператор който предложи за 50лв. 1000 минути и 200 смс-а към всички (без простотии от 50ммс, 5мб интернет и т.н[/Quote]
Тия цифри за месечна такса от по 50лв ми се струват над средното равнище за това. Все си мисля, че средното месечно потребление на абонатите е или поне би трябвало да е в диапазона 20-30лв. В тоя ред на мисли и предположения [u]от моя страна[/u] предполагам, че най-печеливш ще се окаже [u]след време[/u] оператора предложил най-конкурентни цени за услугите си. Това обаче не може да стане мигновенно, тепърва Г и В ще догонват М и ще се борят за техните и други нови клиенти. Другия фактор е броя на минутите в собствена и в други мрежи. Докато все още има значение на кой оператор звъниш очаквам все догонваща позиция от страна на Г и особено на В!

skotiii
Регистриран: 13 май 2011, 10:52

Мнение от skotiii » 20 май 2011, 10:51

И МТЕЛ НЕ ГУБИ КЛИЕНТИ, НЕ СИ ПРАВЕТЕ ТРУДА ПРОСТО, НЯМА СМИСЪЛ!

След 10 г. в Мтел ,като бизнес клиент с 8 сим карти ,сега съм в процес на смяна на оператора .
Викаш не губят клиенти а ? :D

@PLAYLIFE
Регистриран: 02 апр 2009, 00:24

Мнение от @PLAYLIFE » 20 май 2011, 12:35

Ще ти отговори, че ти не си меродавен 8) и донякъде ще е прав!

Че губят клиенти - губят, ФАКТ! Лошото е, че те са в основата на пирамидата и загубата е капка в морето от много други, които по НЕразбираеми за мен причини все още стоят и ще останат клиенти на оператора. Да не забравяме и масираната реклама по всички възможни медии, които целят привличането на нови и нови рибки, няма толкова реклама, колкото от М-тел на нищо и никъде. Кадърните и разумни хора предполагам знаят, че когато едно нещо се рекламира масово, то има нещо гнило в цялата работа, но много рибки ще се хванат на въдичката ;)

makeno
Регистриран: 15 дек 2006, 12:37

Мнение от makeno » 20 май 2011, 13:11

Да не забравяме, че Loop още няма реална алтернатива и наистина е най-евтиният възможен план. Аз лично не бих се махнал скоро от него, но друг договор на мтел не бих си взел :)

antivillager
Регистриран: 28 фев 2009, 09:58

Мнение от antivillager » 20 май 2011, 13:30

Абе интеУект, ти тогава що си губиш времето да защитаваш Мтел ???? Плащат на такива като теб да всяват смут и колебание в пространството.

Пинокио
Регистриран: 08 фев 2009, 11:35

Мнение от Пинокио » 20 май 2011, 13:53

Да наистина няма страшно в това да пренесеш номер или да закриеш един и да пуснеш друг. Не като да идват във вас със кабели и да дупчат навсякъде. То и тук няма страшно щом е за по-доброто качество :)

renita_ltd
Регистриран: 22 фев 2007, 15:56

Мнение от renita_ltd » 20 май 2011, 14:37

Всеки си знае потреблението и нуждите, не е коректно да говорите така, сякаш всички с мтел са малоуми и не знаят какво е добро за тях :X В крайна сметка който не е доволен сменя оператора. Аз не съм имала до сега проблеми с тях. :)

Samsung Galaxy S II
Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39

Мнение от Samsung Galaxy S II » 20 май 2011, 15:24

[Quote]Аз не съм имала до сега проблеми с тях.[/Quote]

Ти си от малкото 0,0001 % който са доволни от Ментел:D:D:P

Отговори