КАК М-ТЕЛ МЕ ОГРАБИ ПОСРЕД БЯЛ ДЕН !!!

Rosko80
Регистриран: 02 апр 2011, 06:49

КАК М-ТЕЛ МЕ ОГРАБИ ПОСРЕД БЯЛ ДЕН !!!

Мнение от Rosko80 » 19 май 2011, 10:42

(angry)Моята лична история е класически пример за това как дерибейства ментарджийството в тази транснационална компания с европретенции. Ценности като честност и човечност в нейната практика няма. Лично се уверих, след като 6 месеца тази компания ме граби, принуждавайки ме да плащам апарат и услуги, които не ползвам. Апаратът ми престоя 6 месеца в офиса в софийските Хали, откъдето го взех. През това време го плащах и накрая те не го оправиха, не го и подмениха. В нарушение на законите не направиха нищо, за да удовлетворят справедливите ми претенции.И още:http://www.blitz.bg/news/article/108744(angry)

sports_man
Регистриран: 15 окт 2007, 11:19

Re: КАК М-ТЕЛ МЕ ОГРАБИ ПОСРЕД БЯЛ ДЕН !!!

Мнение от sports_man » 19 май 2011, 11:10

Е*ати наглоста ма*цата им мр*сна тези изроди заслужат затвор направо(angry)(angry)(angry)от ден на ден все повече започвам да мразя тази скапана държава където всеки прави каквото си поиска

Rosko80
Регистриран: 02 апр 2011, 06:49

Мнение от Rosko80 » 19 май 2011, 11:24

(angry)(no)Явно не само новата платформа е проблем...................бягай те спасявайте се докато е време(woo)

Samsung Galaxy S II
Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39

Мнение от Samsung Galaxy S II » 19 май 2011, 11:27

Добре де защо все още се занимавате с Ментел?
Аз отдавна не им ползвам услугите освен от служебната им карта с която не плащам повече от 5 лева на месец!!!

[B][Quote]ДОКОГА ЩЕ ГИ СПОНСОРИРАТЕ МЕНТЕЛ?[/Quote][/B](angry)(angry)(no)

Gene66
Регистриран: 04 мар 2010, 11:28

Мнение от Gene66 » 19 май 2011, 13:32

Globul и Vivacom ако си мислите,че не мамят...Няма разлика в крайната цел,ако има някаква тя е в подхода,или това което се вижда на повърхността.А там където играят големите пари честност и човечност просто няма.В различни периоди съм бил абонат на всички оператори и смея да твърдя горното.Прави ми впечетление,че абонатите на М Тел са с повече опит в мобилните истории,обективно като на пръв оператор,но са по-статични в интернетските си изяви,а абонатите на вторият и третият оператор обратно.Така се създава погрешна представа за минусите на един оператор,а се игнорират другите два.Това не е обективно и в някаква степен се явява манипулация.Мога да дам примери за Виваком ка се отнесоха с мен по повод домашен нет или Глобул как прекратих тяхна карта с изтичащ срок,но няма смисъл,или поне за мен няма.Та след тези ми перипетии съм скептичен към триковете само на МТел,най-малкото другите два не са по-глупави.;)
Иначе,съжалявам за момчето с този проблем,много грозно се е получило.

Sage
Регистриран: 30 авг 2004, 18:43

Мнение от Sage » 19 май 2011, 13:55

Разбира се, че няма идеални доставчици, няма идеални търговци. Те затова и не са дружества с идеална цел. Но ако трябва да ги сравняваме, определено най-големите лапачи са М-Тел. Всеки опит това да се опровергае, замаже или отрече е дефакто манипулация.
Страшното тук е инертността, или "статичността", както ти я наричаш у клиентите. Тя е у всички, но най-висока концентрация има при клиентите на М-Тел, както сам казваш. Това качество у българина е причината и останалите два оператора, дори и Виваком да съберат смелост да вкарат в практиката си похвати от челния опит на първите. След като няма да загубят почти нищо (хората мрънкат, но си траят), а само ще спечелят - защо пък да не действат?

Crazy Heart
Регистриран: 21 дек 2007, 14:17

Мнение от Crazy Heart » 19 май 2011, 13:57

[Quote]Моята лична история е класически пример за това как дерибейства ментарджийството в тази транснационална компания с европретенции. Ценности като честност и човечност в нейната практика няма. Лично се уверих, след като 6 месеца тази компания ме граби, принуждавайки ме да плащам апарат и услуги, които не ползвам. Апаратът ми престоя 6 месеца в офиса в софийските Хали, откъдето го взех. През това време го плащах и накрая те не го оправиха, не го и подмениха. В нарушение на законите не направиха нищо, за да удовлетворят справедливите ми претенции.И още:">http://www.blitz.bg/news/article/108744[/Quote]
Както и да е, разгледах случая и където е имало проблем от страна на мтел, ще се коригира, господина днес ще получи обаждане за да се разясни точно как ще се процедира.

Просто ми е интересно, защо трябва да се допълват измислени неща в тези статии...

sports_man
Регистриран: 15 окт 2007, 11:19

Мнение от sports_man » 19 май 2011, 14:49

[Quote]Добре де защо все още се занимавате с Ментел?
Аз отдавна не им ползвам услугите освен от служебната им карта с която не плащам повече от 5 лева на месец!!!

[B][Quote]ДОКОГА ЩЕ ГИ СПОНСОРИРАТЕ МЕНТЕЛ?[/Quote][/B](angry)(angry)(no) [/Quote]
Иване не говори глупости,защото не е толкова лесно,ако беше предполагам 80-90% от хората които мрънкат и недоволстват щяха да се махнат.
В моят случай примерно-имам 2 карти на Мтел-една за трафик - такса 30,90 и другата за разговори на 20 лв такса и договорът е сключен миналата година август месец и за да я спра трябва да платя неустойки за около 18 месеца Х 16 лв /таксите без ДДС/ и излиза че трябва да кихам 288 лв неустойки за услуга която иначе съм крайно недоволен и гадният оператор ще си вземе парите които иначе щях да дам а аз ще съм с пръст в уста-ще съм дал парите до края на договорът,а няма да съм се възползвал от това(angry).
Картата за трафик остават около 6 месеца Х 24 ЛВ приблизително=144лв и какво излиза за да се откажа трябва да дам 288+144=432 лв.(woo)(woo)(woo)
Така че не мисли че неискаме да се откажем,просто никой не му се плащат грешни пари - НЕУСТОЙКИ !!!

Samsung Galaxy S II
Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39

Мнение от Samsung Galaxy S II » 19 май 2011, 14:55

:)Дам рибоците са много, дано по скоро да махнат обвързващите договори.
Нали този месец щаха да се гласуват поправките за премахване на неустойките и автоматичното преподписване в парламента или греша?:|(cyber)(whistle)

sartana
Регистриран: 26 ное 2006, 14:27

Мнение от sartana » 19 май 2011, 14:58

Абе и автора на темата как може да купи нещо, без да го изпробва. Щом става дума пък за мтел вниманието трябва да е изключително, там измамите са ежедневни.

[Quote]Както и да е, разгледах случая и където е имало проблем от страна на мтел, ще се коригира, господина днес ще получи обаждане за да се разясни точно как ще се процедира.

Просто ми е интересно, защо трябва да се допълват измислени неща в тези статии...[/Quote]
А за всяка измама ли трябва да се пишат постове в сайтовете за да започнете да обръщате внимание на пострадалите клиенти (no)

Отговори