Как МТЕЛ Бомби Потребителите чрез БОБ измама
Как МТЕЛ Бомби Потребителите чрез БОБ измама
Не са се отучили от вредните навици.
http://crypto.blog.bg/technology/2017/03/03/kak-mtel-bombi-potrebitelite-chrez-bob-izmama.1513322
http://crypto.blog.bg/technology/2017/03/03/kak-mtel-bombi-potrebitelite-chrez-bob-izmama.1513322
Re: Как МТЕЛ Бомби Потребителите чрез БОБ измама
Мене също ме измамиха от БОБ миналата година. При мен за сумата от 26 лв. Бяха пуснали 4 GB интернет за 4,50 или нещо такова. Аз си го активирах, като ми казаха, че мога да си го деактивирам когато пожелая, но ще бъде активен до датата на зануляване, защото така и така ще му платя таксата. Аз след седмица го деактивирах и си го ползвам, като знам че ще го имам до датата на зануляване. Ама греда, то се спира веднага и почва да ти черпи от паричките. Освен това и таксата си му платих. Толкова са некомпетентни от този Мтел че повече от това няма на къде. В 3 магазина ще питаш за нещо и ще получиш 4 различни информации.
Re: Re: Как МТЕЛ Бомби Потребителите чрез БОБ измама
Преди година някъде ползвах боб сим карта която ми бе доста стара и прехвърлена от Мтел. Тогава работата ми беше да карам камион в европейския съюз като я ползвах предимно да ме търсят, а за изходящи имах други вариянти доста по евтини. Явно от боб са решили че не съм рентабилен по този начин и решиха да ме цакат по друг начин. На ден можеше да мина по две или три граници и на всяка една граница при регистриране в новия оператор, аз съм пращал по два или три sms-а до техния sms център (Mtel) което е абсурдно. Когато се прибрах в България, отидох в офис на боб и пуснах жалба. Тогава все още имаха офиси. Решението на жалбата бе получено в електронен формат (адрес) на пощата ми, като трябваше да отида на техния саит и да го изтегля. Уведомяваха ме че аз съм направил тези съобщения и трябва да си ги заплатя. Тогава извадих ножицата и срязах сим картата. Това бе краят с моя стар и дългогодишен номер от ментел.
Re: Re: Re: Как МТЕЛ Бомби Потребителите чрез БОБ измама
В него си е причината и няма измама. Тези нови планове така са направени, че са с много малко време за разговори и малко данни, като идеята е да се ползват дневни пакети за по 1 лев, които на практика предлагат неограничени разговори и нет. Потребителят при заявяването им има две възможности за активиране на пакетите: автоматично или не. Ако избереш автоматично, при първото влизане в мрежата след изчерпване ти вземат левчето и толкоз, ако не активираш, плащаш по 50 ст. на мегабайт, изборът е твой. Казано е кьорав карти не играе. Когато купуваш нещо виж първо какво представлява, ако имаш тази възможност, а не после да хленчиш по форумите, че те мамят.
Боб имаха добри предложения 2014 2015 година, но вече не и това може да се види от хора, които не само гледат, но и виждат.
Боб имаха добри предложения 2014 2015 година, но вече не и това може да се види от хора, които не само гледат, но и виждат.
Re: Re: Re: Re: Как МТЕЛ Бомби Потребителите чрез БОБ измама
Извинявай, но ти да не работиш към някой оператор. НЕ, НЕ ИСКАМ ДА ЗНАМ. Те не искат да да е разбираемо, а завуалирано. Колкото пъти могат да те излъжат, толкова по добре е за тях. Не искам мнение ти, пий си каменицата и се радвай на компетентното мнение.
Re: Re: Re: Re: Re: Как МТЕЛ Бомби Потребителите чрез БОБ измама
[Quote]завуалирано[/Quote]
Еми завУалирано ще е за такива като теб, без образование.Води си някой с теб да ти разяснява.И в заглавието на тази тема ташак също, пълно с грешки.
Еми завУалирано ще е за такива като теб, без образование.Води си някой с теб да ти разяснява.И в заглавието на тази тема ташак също, пълно с грешки.
Re: Как МТЕЛ Бомби Потребителите чрез БОБ измама
Преди една година най-сетне се Отървах от Боб и Ментел , и съм Супер доволен...от новия си доставчик....Никога вече при тях !!!!(no)(no)(no)
Re: Re: Re: Re: Как МТЕЛ Бомби Потребителите чрез БОБ измама
Абсолютно подкрепям мнението ти и се чудя защо хората не четат, преди да подпишат, а после реват по форуми, че са измамени?!?!
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Как МТЕЛ Бомби Потребителите чрез БОБ измама
Извинявай, но не аз имам проблем в момента по дадената тема. Реших да го споделя. С мошенниците съм приключил отдавна. Колкото до заглавието то не е мое, а и няма значение как е написано и от кого. То е от един обикновен потребител решил да изкаже възмощението си от дадена неспаведливост. Явно не всички клиенти могат да бъдат токоз умни като теб. Моето образование няма да го коментирам.
Re: Re: Re: Re: Re: Как МТЕЛ Бомби Потребителите чрез БОБ измама
Аз видях, че е написано мъгляво в сайта за bob. Споменато е ограничение, но.някак си не така категорично като при нормалните планове,някак уклончиво. Правилно съм се усъмнил и отказал явно.