Как МТЕЛ надписва сметки !!!

Capo_69
Регистриран: 14 май 2007, 20:54

Re: Как МТЕЛ надписва сметки !!!

Мнение от Capo_69 » 03 май 2011, 09:46

Искам да видя фактурата.

Crazy Heart
Регистриран: 21 дек 2007, 14:17

Мнение от Crazy Heart » 03 май 2011, 15:33

[Quote]ри мен е абсолютно същата работа ! И трите ми фактури са надписани с по 15 лева, т.е. общо 45 лева надписване ! Надписването точно става при графата такси, бях променял пакета за мобилен интернет и на фактурите са ми праснали такси за стария пакет и за новия !!! Това е абсурдно !!! Писна ми вече от тея идиоти, това са малоумници ... пуснах заявление за преразглеждане, уж щяха да ми се обадят до 1 работен ден - никви ги няма. Навсичкото отгоре, според тях фактурите са излезнали март месец и вече ми е изтекъл срокът за плащане - да, ама не - фактурите излезнаха преди 2-3 дни макс ! Нищо няма да им плащам - това е абсолютно аматъорска история !!!! Просто минаха всякакви граници с тази некадърност, от 5 години съм им абонат - няма такова нещо ! Директно пускам заявление за прекратяване, не мога повече да се занимавам с кретени[/Quote]
С кой тарифен план си, комфорт ? Ако имаш пусната жалба за проблема ми пиши ЛС за да проверя какво се е случило. Обърни внимание обаче, че ако системата е объркала, и не ти е начислила МАТ за предни фактури, то ще се коригира именно във следващите.
Все пак ми пиши за да проверя лично какво е станало!

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Re: Как МТЕЛ надписва сметки !!!

Мнение от tzincbg » 15 дек 2016, 19:59

Сега като сложиха неограничени разговори, но само към мобилни,
получавате ли пак странни сметки? Разговори със стационарни, смс-и, премиум номера, международни да имате в повече от колкото мислите, че реално сте говорили? За един приятел питам. :)

Потребителски аватар
Диян
Регистриран: 01 фев 2012, 16:44

Мнение от Диян » 15 дек 2016, 21:48

Да използвам темата и аз да задам един въпрос.
Имам карта на БОБ с 1000 мин. и 2000 мегабайта с такса 15 лева,дадох я на една приятелка но тя не е плащала.
Ходих да проверя имам натрупана сметка от 75 лева.
Някой може ли да ми обясни как при кредитен лимит от 50 лева има натрупани толкова много пари?

NickyM
Регистриран: 06 мар 2008, 00:18

Мнение от NickyM » 15 дек 2016, 22:50

Аз точно поради всички тези причини преди около 5-6 години (в зората на смяната на оператори) подписах с и подпечатих договор с друг оператор и прехвърлих всичките 20 фирмени карти към него. Просто не ми се занимаваше да следя всяка фактура с колко точно и как точно ще ме надцакат. Не беше с много като ги залових, но ми беше достатъчно да им кажа сиктир на ментел. Който иска и му е кеф - да си седи при тях, и да се надява да не му дойде по височка сметка.

maxito2
Регистриран: 17 юни 2008, 16:00

Мнение от maxito2 » 15 дек 2016, 23:19

пълни глупости.. кой ще тръгне нарочно да надписва и да надцаква някой конкретен клиент с надеждата клиента да не се усети? Особено сега, когато си виждаш всичко онлайн, всеки един разговор и т.н. Предполагам е ясно, че всичко се фактурира автоматично, а не някой да пише фактурата на ръка.
Относно надвишения кредитен лимит - Мтел имат право да спрат услугата, но не са задължени..

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Re: Re: Re: Как МТЕЛ надписва сметки !!!

Мнение от Вито » 16 дек 2016, 00:02

Виваком ми бяха объркали намалението след като преподписах октомври. Като ми излезе фактурата забелязах, че плащам 5 лв. повече. Обадих се на 2-ри този месец на оператор да питам какво става, той се свърза с друг отдел и ми каза, че ми е объркано намалението. До седмица щели да се свържат с мен и да ми кажат развитието по въпроса. На 8-ми ми се обадиха и ми казаха, че поправката е направена и в следващата фактура ще ми се приспадне надвзетото. Интересно, че на другия ми номер който е със същия план няма проблем с намалението.
[u]Гледайте си внимателно фактурите![/u] Както казаха и по-долу всичко е онлайн и нещата се проверяват за секунди! И аз си помислих както колегата. 3 милиона абоната по 5 лв. смятайте... Все пак щом се обадих нещата бяха коригирани веднага, не е имало никакъв проблем. При мобилните пак можем да си направим малко сметка какво плащаме. Тези с тока обаче как дерат кожи няма хващане. Иди доказвай там колко ток си ползвал. Има десетки графи с такси и какво ли още не... :D

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Re: Re: Как МТЕЛ надписва сметки !!!

Мнение от tzincbg » 16 дек 2016, 00:15

То се фактурира автоматично, ама какво пречи да има алгоритъм за процент грешка заложен? Затова питам за личните ви усещания по въпроса.

brannikb
Регистриран: 30 ное 2011, 20:02

Мнение от brannikb » 16 дек 2016, 06:53

Аз заради тия им изцепки преди 8-9 години им казах да ме цункат една педя под пъпа.
P.S. Накрая ми бяха пратили писмо,че им дължа една 1(една) стотинка и това няколко месеца след им казах горното.Отидох в офис и забих 5 стотинки в челото на оная пача :)

caesar13bg
Регистриран: 06 фев 2007, 14:01

Мнение от caesar13bg » 16 дек 2016, 07:27

+1 (yes) (beer)

Отговори