Как МТЕЛ надписва сметки !!!
Re: Как МТЕЛ надписва сметки !!!
Искам да видя фактурата.
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
[Quote]ри мен е абсолютно същата работа ! И трите ми фактури са надписани с по 15 лева, т.е. общо 45 лева надписване ! Надписването точно става при графата такси, бях променял пакета за мобилен интернет и на фактурите са ми праснали такси за стария пакет и за новия !!! Това е абсурдно !!! Писна ми вече от тея идиоти, това са малоумници ... пуснах заявление за преразглеждане, уж щяха да ми се обадят до 1 работен ден - никви ги няма. Навсичкото отгоре, според тях фактурите са излезнали март месец и вече ми е изтекъл срокът за плащане - да, ама не - фактурите излезнаха преди 2-3 дни макс ! Нищо няма да им плащам - това е абсолютно аматъорска история !!!! Просто минаха всякакви граници с тази некадърност, от 5 години съм им абонат - няма такова нещо ! Директно пускам заявление за прекратяване, не мога повече да се занимавам с кретени[/Quote]
С кой тарифен план си, комфорт ? Ако имаш пусната жалба за проблема ми пиши ЛС за да проверя какво се е случило. Обърни внимание обаче, че ако системата е объркала, и не ти е начислила МАТ за предни фактури, то ще се коригира именно във следващите.
Все пак ми пиши за да проверя лично какво е станало!
С кой тарифен план си, комфорт ? Ако имаш пусната жалба за проблема ми пиши ЛС за да проверя какво се е случило. Обърни внимание обаче, че ако системата е объркала, и не ти е начислила МАТ за предни фактури, то ще се коригира именно във следващите.
Все пак ми пиши за да проверя лично какво е станало!
Re: Re: Как МТЕЛ надписва сметки !!!
Сега като сложиха неограничени разговори, но само към мобилни,
получавате ли пак странни сметки? Разговори със стационарни, смс-и, премиум номера, международни да имате в повече от колкото мислите, че реално сте говорили? За един приятел питам. :)
получавате ли пак странни сметки? Разговори със стационарни, смс-и, премиум номера, международни да имате в повече от колкото мислите, че реално сте говорили? За един приятел питам. :)
Да използвам темата и аз да задам един въпрос.
Имам карта на БОБ с 1000 мин. и 2000 мегабайта с такса 15 лева,дадох я на една приятелка но тя не е плащала.
Ходих да проверя имам натрупана сметка от 75 лева.
Някой може ли да ми обясни как при кредитен лимит от 50 лева има натрупани толкова много пари?
Имам карта на БОБ с 1000 мин. и 2000 мегабайта с такса 15 лева,дадох я на една приятелка но тя не е плащала.
Ходих да проверя имам натрупана сметка от 75 лева.
Някой може ли да ми обясни как при кредитен лимит от 50 лева има натрупани толкова много пари?
Аз точно поради всички тези причини преди около 5-6 години (в зората на смяната на оператори) подписах с и подпечатих договор с друг оператор и прехвърлих всичките 20 фирмени карти към него. Просто не ми се занимаваше да следя всяка фактура с колко точно и как точно ще ме надцакат. Не беше с много като ги залових, но ми беше достатъчно да им кажа сиктир на ментел. Който иска и му е кеф - да си седи при тях, и да се надява да не му дойде по височка сметка.
пълни глупости.. кой ще тръгне нарочно да надписва и да надцаква някой конкретен клиент с надеждата клиента да не се усети? Особено сега, когато си виждаш всичко онлайн, всеки един разговор и т.н. Предполагам е ясно, че всичко се фактурира автоматично, а не някой да пише фактурата на ръка.
Относно надвишения кредитен лимит - Мтел имат право да спрат услугата, но не са задължени..
Относно надвишения кредитен лимит - Мтел имат право да спрат услугата, но не са задължени..
Re: Re: Re: Как МТЕЛ надписва сметки !!!
Виваком ми бяха объркали намалението след като преподписах октомври. Като ми излезе фактурата забелязах, че плащам 5 лв. повече. Обадих се на 2-ри този месец на оператор да питам какво става, той се свърза с друг отдел и ми каза, че ми е объркано намалението. До седмица щели да се свържат с мен и да ми кажат развитието по въпроса. На 8-ми ми се обадиха и ми казаха, че поправката е направена и в следващата фактура ще ми се приспадне надвзетото. Интересно, че на другия ми номер който е със същия план няма проблем с намалението.
[u]Гледайте си внимателно фактурите![/u] Както казаха и по-долу всичко е онлайн и нещата се проверяват за секунди! И аз си помислих както колегата. 3 милиона абоната по 5 лв. смятайте... Все пак щом се обадих нещата бяха коригирани веднага, не е имало никакъв проблем. При мобилните пак можем да си направим малко сметка какво плащаме. Тези с тока обаче как дерат кожи няма хващане. Иди доказвай там колко ток си ползвал. Има десетки графи с такси и какво ли още не... :D
[u]Гледайте си внимателно фактурите![/u] Както казаха и по-долу всичко е онлайн и нещата се проверяват за секунди! И аз си помислих както колегата. 3 милиона абоната по 5 лв. смятайте... Все пак щом се обадих нещата бяха коригирани веднага, не е имало никакъв проблем. При мобилните пак можем да си направим малко сметка какво плащаме. Тези с тока обаче как дерат кожи няма хващане. Иди доказвай там колко ток си ползвал. Има десетки графи с такси и какво ли още не... :D
Re: Re: Re: Как МТЕЛ надписва сметки !!!
То се фактурира автоматично, ама какво пречи да има алгоритъм за процент грешка заложен? Затова питам за личните ви усещания по въпроса.
Аз заради тия им изцепки преди 8-9 години им казах да ме цункат една педя под пъпа.
P.S. Накрая ми бяха пратили писмо,че им дължа една 1(една) стотинка и това няколко месеца след им казах горното.Отидох в офис и забих 5 стотинки в челото на оная пача :)
P.S. Накрая ми бяха пратили писмо,че им дължа една 1(една) стотинка и това няколко месеца след им казах горното.Отидох в офис и забих 5 стотинки в челото на оная пача :)
-
- Регистриран: 06 фев 2007, 14:01
+1 (yes) (beer)