Как МТЕЛ надписва сметки !!!

zlostorko
Регистриран: 01 юли 2011, 10:32

Re: Re: Как МТЕЛ надписва сметки !!!

Мнение от zlostorko » 16 дек 2016, 07:46

Голямо геройство, че си се дървил на някаква кака в магазина. Все едно от нея зависи това :|

Swabhav
Регистриран: 27 фев 2009, 17:19

Re: Re: Re: Как МТЕЛ надписва сметки !!!

Мнение от Swabhav » 16 дек 2016, 09:12

[Quote]Сега като сложиха неограничени разговори, но само към мобилни,
получавате ли пак странни сметки? Разговори със стационарни, смс-и, премиум номера, международни да имате в повече от колкото мислите, че реално сте говорили? За един приятел питам. [/Quote]

Браво. Извади тема от 2011 да окаляш Мтел.:D:D След това не са останали само тролове в ъв форума. :|

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Re: Re: Re: Как МТЕЛ надписва сметки !!!

Мнение от tzincbg » 16 дек 2016, 11:09

Изрових я, защото съм си патил. Просто беше на първа страница при google търсене "надписана сметка мтел". Искам да знам оправили ли са се нещата вече и при кои оператори?

velnsl
Регистриран: 30 сеп 2007, 00:08

Re: Re: Re: Re: Re: Как МТЕЛ надписва сметки !!!

Мнение от velnsl » 20 дек 2016, 18:39

Така покрай тая тема да си опиша и аз моя горчив опит с тая компания. Сигурно няма да е за първи път.
Ситуацията се развива 2014 година месец април или май.
Става ми странно как имам 4лв горница на таксата. От доста време плащам само такса.
Проблемът е в принципа, не в парите. Толкова години лоялен клиент, без едно закъснение за плащане. И кво?
Евем ти бонуса!

Отивам в офис и си правя разпечатка, за да е актуално и да не ме обвиняват, че съм го правил в къщи на компа.
Рарзглеждам разпечатката и "О, Небеса!"
(времето е примерно)

17.04.2014г. 12:16.24 - 1 кб
17.04.2014г. 12:16.24 - 24 кб

(т.е. за една секунда аз съм влязъл два пъти в нета)
Стана ми ясно, че тая горница е само от интернет.

Отивам в офис и обяснявам на служителката(тя определено беше дебилно същество, което само гледаше с празен поглед)
1. Последно сключеният ми договор е от 2003 година, когато Мтел не са и предполагали, че някога ще доставят мобилен интернет. Не са и доставяли такава услуга, няма ми я в договора.
2. От тогава до 2014 година нямам нищо подписвало с тия *авали - никакви договори, нито допълнителни споразумения, анекси.
3. За интернет и разговори си имам отделен телефон с карта от друг оператор.
4. За една секунда съм влязъл два пъти в нета. Та на тоя телефон са му нужни 2-3 секунда да зареде указателя, какво остава за нет(два пъти в секунда). Телефона е НОКИЯ 2330.(за сведение).
Тогава бях доста по-афектиран от сега и нямам спомен какво точно им писах, но скоро ще намеря. Мисля, че наблегнах на това бързо влизане в нета. Сканирано е. Ще го пусна и тук.

И тия ми отговарят "Съжаляваме, господине . ПОЛЗВАЛ СТЕ ГИ!". Имал съм активиран гпрс и от там проблема(тогава не се интересувах толкова какво е това, направо не знаех. срам, не срам това е истината.). Как съм го активирал? Как така съм то нямал активиран 10-тина години до предният месец не знам. Сега изведнъж БАМ - активен гпрс.

Еми ви еb@ nyтkaта м@йн@!

Докато имаха форум тия лайн**и им го написах директно във форума и получих БАН.
Дреме ми!

И тук Епълфен ще ми разправя, те чия мош****ци никога не са пнадписвали сметки и колко коректен оператор били. А като чета тук как някой искат като лоялни клиенти отстъпки. Късметлии сте, че не сте получили бонус - да ви надпишат 100лв еи така за 6000 смс-а.
Така започва голямата ми любов към тая оператор!

Скоро пак почна да ми писва от тях. Бях на БОБ всеки месец едно и също - оставащи мегабайти, оставащи минути, 2-3 нормални СМС-а(няма биг брадър, няма томболи, няма гепи ме, няма музикфактори ), 2-3лв горница на таксата. От начало викам "карай да върви" сигурно съм отпуснал края на СМС-ите, ама почнах да ги следя не повече от 2-3 наистина. Наистина остават минути. Наистина остават МБ.

Направо ми писна. Молби не съм пускал, вече имам опит, полза няма. Само тичане. Директно във Виваком прехвърляне на номер без едномесечно предизвестие(така беше по-добре за мен).
Вече обаче съм в позиция аз да ги дера, така че ще гледам да им го набутам на тия бокл*** най-дълбоко и болезнено.
Имам да си връщам доста, имам и желание. За това ще дам всичко от себе си!

Потребителски аватар
King Kong
Регистриран: 28 окт 2009, 13:19

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Как МТЕЛ надписва сметки !!!

Мнение от King Kong » 20 дек 2016, 19:20

Браво!
Много интересно.
Я сега кажи и нещо за капитализма - и кой поръча да убият руския посланик в Турция

Потребителски аватар
PoceH_BS
Регистриран: 02 сеп 2014, 08:05

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Как МТЕЛ надписва сметки !!!

Мнение от PoceH_BS » 20 дек 2016, 19:58

[Quote]Я сега кажи и нещо за капитализма - и кой поръча да убият руския посланик в Турция [/Quote]

Какво общо има тъпата политика с форума за мобилни технологии?! WTF?!?!
Личен опит - още през 2001-ва им "бих шута" заради циганските номера с надписването на сметките, както се вижда до 2014 са продължавали а и не е изключено и до момента да продължават да го правят.
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.

velnsl
Регистриран: 30 сеп 2007, 00:08

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Как МТЕЛ надписва сметки !!!

Мнение от velnsl » 20 дек 2016, 20:19

Този момент
[Quote]Скоро пак почна да ми писва от тях[/Quote] е преди месец.
А за това [B]предполагам[/B] е инсцениран нещастен случай отново от ЦРУ, понеже започва сближаване на Турция и Русия.
А турската армия е един от основните и заможни клиенти на американско оръжие, от там минава и "пътят на коприната". Предполагам знаеш, кой държи миждународните каналите за наркотрафик, а и най-вероятно в региона.
ЛИЧНО МНЕНИЕ!!!

Потребителски аватар
PoceH_BS
Регистриран: 02 сеп 2014, 08:05

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Как МТЕЛ надписва сметки !!!

Мнение от PoceH_BS » 20 дек 2016, 20:30

За пореден път ще апелирам, може ли ПОНЕ в този форум без политика, благодаря!
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.

Apple_fan
Регистриран: 24 ное 2013, 14:39

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Как МТЕЛ надписва сметки !!!

Мнение от Apple_fan » 21 дек 2016, 09:40

[quote]И тук Епълфен ще ми разправя, те чия мош****ци никога не са пнадписвали сметки и колко коректен оператор били.[/quote]
Не знам за твоя случай, но лично на мен ми е много любопитно дали някой, който е претендирал за надписана сметка и после се оказва, че не е прав, ще отиде публично да се извини в офиса или по телефона. Едва ли на служителите им е лесно да търпят тарикати на дребно, които не могат да смятат.
[quote]Вече обаче съм в позиция аз да ги дера, така че ще гледам да им го набутам на тия бокл*** най-дълбоко и болезнено.[/quote]
И какво ще направиш? За 4 лв ще влезеш с бухалка в някой офис...жалка родна картинка..

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Как МТЕЛ надписва сметки !!!

Мнение от Вито » 21 дек 2016, 10:14

Аз за повече 10 години във Виваком 2 пъти установих, че имам по висока сметка. И двата пъти бях прав. Последния път го описах долу. Пред два месеца и на двете карти ми бяха начислили една такса за дневния пакет в роуминг 5.90 лв. Таксата е за 31 август във фактура от октомври месец. Разбира се след справка видях, че съм платил таксата във фактурата от септември. След като им показах нагледно в офиса за какво иде реч, сканираха изпратиха в София и след няколко дена ми се обадиха да кажат, че ще приспаднат надвзетата сума. Може да е техническа грешка, може и да не е. Предполагам, че след като преподписах октомври е станало някакво мазало. Важното е, че и двата пъти реагираха бързо без обяснения, а с извинения.

Отговори