Моля ви се, спрете с нападките.
Отворил съм темата за да се проведе диалог, а не да си мерим ... знанията.
До KOBRETI - да, знам какви са техните планове.
Гледната точка на коментара ми, е от самия факт, че има такива предложения, докато на нашия пазар отсъстват.
Даже в нашия случай е точно обратното - операторите вдигат цените на устройствата, вместо да ги свалят.
До tapata - много добър коментар.
И аз съм на мнение, че програма заедно, няма за цел да задържи абоната.
Как ни клатят само ...
Re: Как ни клатят само ...
Ами, смятай тогава. 100 долара за нет и 30 за разговори са ти към 200 лв месечно. Тук иФона го взимаш за 70 лизинг и 60 такса, общо 130... Дори е по-евтино от \"безплатния\" иФон там...
Спрете да пълните гушите на нашите оператори,пазарувайте телефони от китайски сайтове,няма да повярвате какви добри на характеристики,качество и цени се продават!все повече Българи пазаруват телефони от там и не съжаляват-aliexpress.com/pandawill.com(yes)
И като ти се наложи да ползваш гаранцията на китайците по-добре да си вземеш нов телефон(whistle).
Замислете се и за друго - колко нагризани ябълки продава AT&T и колко Мтел? Дали броят на продадените апарати оказва влияние върху цената?
Освен това българинът си е свикнал да е на далавера, дори да го стрижат. За справка промоционалните условия за 6/12 месеца при двугодишните договори. Доста хора се хвърлят без да се замислят реално нужни ли са им толкова минути и могат ли да плащат толкова висока такса. Сещат се за тия неща като изтече промоцията, но имат още поне годинка договор.
Замислете се и за друго - колко нагризани ябълки продава AT&T и колко Мтел? Дали броят на продадените апарати оказва влияние върху цената?
Освен това българинът си е свикнал да е на далавера, дори да го стрижат. За справка промоционалните условия за 6/12 месеца при двугодишните договори. Доста хора се хвърлят без да се замислят реално нужни ли са им толкова минути и могат ли да плащат толкова висока такса. Сещат се за тия неща като изтече промоцията, но имат още поне годинка договор.