Как се прекратява договор с Глобул
Re: Как се прекратява договор с Глобул
Добро, права си:D
-
- Регистриран: 19 дек 2009, 17:42
по същата схема с преподписания договор, ако им платя част от дължимите 134лв, и им дължа по-малко от 100 лв ще ме съдят ли?
Blisss клиентите имат едно такова качество да казват и виждат само това, което им е изгодно).
Blisss-колега :ТЪРГОВЦИТЕ имат едно такова качество да казват и виждат само това, което им е изгодно). И НОСИ БОНУС ЗА ТЪРГОВЕЦА
Xman,всеки договор подписан след 07.09.08г се подновява автоматично,ако не е спрян на датата на подписването си следващата година( или 24м) не е спрян
Blisss-колега :ТЪРГОВЦИТЕ имат едно такова качество да казват и виждат само това, което им е изгодно). И НОСИ БОНУС ЗА ТЪРГОВЕЦА
Xman,всеки договор подписан след 07.09.08г се подновява автоматично,ако не е спрян на датата на подписването си следващата година( или 24м) не е спрян
първо ще ти изпратят едни хора с едно писмо да те подсетят че имаш задължения,пък натам в тая криза може и да предприемат няккави мерки
на мен ми пратиха от тия хора за сумата от 9.20 лв и то от 2005 година :D смешни са
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
[Quote]на мен ми пратиха от тия хора[/Quote]
(woo)
Разкажи повече за тези хора. Млади консултантки само в униформи или от ония дето не ги обхващат вратовръзките :D
(woo)
Разкажи повече за тези хора. Млади консултантки само в униформи или от ония дето не ги обхващат вратовръзките :D
Какво ти казаха тия ХОРА ? Плати ли им и ако не го направиш какво следва ? Много ми е интересно ,че и жена ми има 53лв задължения ?
Както се вижда, половината форум са толкова "коректни" платци, че повече няма накъде...
Да се смееш ли, да плачеш ли...
(no)
Да се смееш ли, да плачеш ли...
(no)
Мда, много е странно как такива коректни хора изискват коректност...:)
Не е странно - смешно е. А драмата във всичко това е, че за тях това е нещо нормално... сигурно част от ежедневието...