Как се прекратява договор с Глобул
Re: Как се прекратява договор с Глобул
Ако не платиш ще ти цъфнат "любезните" момъци от някоя инкасо фирма, на която Глобул ще е продал твоите задължения. А как ще се оправяш с тях вече е друга тема.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Не само това ;)
http://e-vestnik.bg/5980
http://e-vestnik.bg/5980
Първо здравейте на всички.
Съжалявам, че не съм изчел целия форум и не знам дали мястото на поста ми е тук, но имам няколко въпроса към Blisss
и се надявам тя да ми отговори преди да тръгна по дългия път ...
1. Ползвам карта 2в1 на която едната линия е с договор който изтича на 26.03.2010. Той е на мое име, аз съм го подписвал и номера го имам още преди да си взема картата 2в1.
2. Картата 2в1 я взе шефката на фирмата в която работя. Втората линия ми е служебна в група. Договора за картата не си спомням дали го подписахме двамата или само тя (но ходихме двамата, за да ми се запази стария номер).
Сега искам да си купя друг телефон, но да си остана със стария номер на същата тарифа (за личен), да имам втори телефон за служебен (може да е с друг номер).
Може ли от карта 2в1 да се мине към 2 карти? Ако прекратя настоящият си договор по едната линия как ще се отрази това на картата с два номера?
Приемам и съвети, който не са свързани с въпросите ми.
Съжалявам, че не съм изчел целия форум и не знам дали мястото на поста ми е тук, но имам няколко въпроса към Blisss
и се надявам тя да ми отговори преди да тръгна по дългия път ...
1. Ползвам карта 2в1 на която едната линия е с договор който изтича на 26.03.2010. Той е на мое име, аз съм го подписвал и номера го имам още преди да си взема картата 2в1.
2. Картата 2в1 я взе шефката на фирмата в която работя. Втората линия ми е служебна в група. Договора за картата не си спомням дали го подписахме двамата или само тя (но ходихме двамата, за да ми се запази стария номер).
Сега искам да си купя друг телефон, но да си остана със стария номер на същата тарифа (за личен), да имам втори телефон за служебен (може да е с друг номер).
Може ли от карта 2в1 да се мине към 2 карти? Ако прекратя настоящият си договор по едната линия как ще се отрази това на картата с два номера?
Приемам и съвети, който не са свързани с въпросите ми.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Май като гледам липсата на реакции единственото решение остава ножичката... (cyber)
[Quote]Може ли от карта 2в1 да се мине към 2 карти?[/Quote]
Да.
За повече подробности питай в някой магазин. Може и да отправиш въпрос към Blisss на бележки. Поради грубиянското държане на няколко кретена възможно е да е прекратила участието си във форума.
Да.
За повече подробности питай в някой магазин. Може и да отправиш въпрос към Blisss на бележки. Поради грубиянското държане на няколко кретена възможно е да е прекратила участието си във форума.
Ами то покрай четенето на глупости из форума не ми остава време да прочета сериозните неща. :(
Може да се раздели 2 в 1 по процедура след изтичане на договора за едната линия :) (иначе извън процедурите може когато си поискаш, но се плаща 12лв за нова сим за едната линия):)
Може да се раздели 2 в 1 по процедура след изтичане на договора за едната линия :) (иначе извън процедурите може когато си поискаш, но се плаща 12лв за нова сим за едната линия):)
Helllo Bliss,
Благодаря за отговора
Може ли още един въпрос?
Моят договор изтича на който аз съм титуляр,
аз сам мога ли да я свърша тая работа или
трябва да ангажирам шефката си, която е
собственик на другата линия (фирмената)?
Разбира се, че ще отида в офис на Глобул
да проверя, но не е лошо да съм подготвен.
Благодаря за отговора
Може ли още един въпрос?
Моят договор изтича на който аз съм титуляр,
аз сам мога ли да я свърша тая работа или
трябва да ангажирам шефката си, която е
собственик на другата линия (фирмената)?
Разбира се, че ще отида в офис на Глобул
да проверя, но не е лошо да съм подготвен.
-
- Регистриран: 05 май 2009, 02:58
Здравейте и от мен,
искам да ви попитам (и по-специално Blisss) следното:
Изтървах срока за предизвстие към Глобул и договорът ми се подноови автоматично. Дотук добре, НО като си погледнах договора, в една от точките пише, че(цитирам по памет) ако няма писмено предизвестие договорът се подновява автоматично за срок от една година ПРИ СЪЩИТЕ УСЛОВИЯ при които е подписан.
Въпросът ми е: защо не ми се подновиха промоционалните минути за разговор, а само основните? Нали промоц. минути са част от УСЛОВИЯТА на договора...
За пояснение: Януари2009г.: Globul TAX OUT 150 min към 5 номера + 150 промоц. мин.;
Януари 2010 г.: Globul TAX OUT 150 min. към 5 номера САМО
искам да ви попитам (и по-специално Blisss) следното:
Изтървах срока за предизвстие към Глобул и договорът ми се подноови автоматично. Дотук добре, НО като си погледнах договора, в една от точките пише, че(цитирам по памет) ако няма писмено предизвестие договорът се подновява автоматично за срок от една година ПРИ СЪЩИТЕ УСЛОВИЯ при които е подписан.
Въпросът ми е: защо не ми се подновиха промоционалните минути за разговор, а само основните? Нали промоц. минути са част от УСЛОВИЯТА на договора...
За пояснение: Януари2009г.: Globul TAX OUT 150 min към 5 номера + 150 промоц. мин.;
Януари 2010 г.: Globul TAX OUT 150 min. към 5 номера САМО
Ако договорът ти се е подновил автоматично, би следвало да си получил смс, че са валидни новите ти условия по програма "Заедно" - ти получаваш същите условия, каквито би получил и ако беше преподписал договора си на същата тарифа, в това число и допълнителните безплатни минути.
-
- Регистриран: 03 авг 2006, 20:11
2 месеца преди да се поднови договорът е спусната оферта
като си плащате сметката СТО НА СТО едвам са ви пуснали да си заминете
без да си подновите договора!Следователно са ви казали,че ще го подновят автоматично!
ТОВА,ЧЕ ИСКАТЕ ДА СИ ПОМИСЛИТЕ ИЛИ ЧАКАТЕ ПО-ДОБРАТА ОФЕРТА Е ДРУГ ВЪПРОС!!!!!!
Автоматично подобрен му се кава на това
да знаеш следващият път да си направиш ретеншъна не да ми искаш нещо безплатно !!!! (devil)
като си плащате сметката СТО НА СТО едвам са ви пуснали да си заминете
без да си подновите договора!Следователно са ви казали,че ще го подновят автоматично!
ТОВА,ЧЕ ИСКАТЕ ДА СИ ПОМИСЛИТЕ ИЛИ ЧАКАТЕ ПО-ДОБРАТА ОФЕРТА Е ДРУГ ВЪПРОС!!!!!!
Автоматично подобрен му се кава на това
да знаеш следващият път да си направиш ретеншъна не да ми искаш нещо безплатно !!!! (devil)