Това е много жалко.И си сигурен,че не мога да спра картата без да плата веднага?Все пак още ще си остана вързан към тях с другата карта.
Все пак ще си пробвам късмета след малко,но поне знам да не упорствам като ми откажат :) ,благодаря ти.
А сега след като е преподписан кога мога да си сменя тарифата?Трябва ли да чакам както в началото няколко месеца(шест мисля,че бяха)?
Как се прекратява договор с Глобул
Re: Как се прекратява договор с Глобул
А мога ли да мина на по-ниска сметка без да съм си платил сметката?Примерно на 5 лв или тази на 2 и 50 лв.(или колкото там беше)
Можеш , но трябва да си платиш въпросните 100 лв и можеш и да помолиш съответния служител да попита дали могат да ти я закрият днес,защото съм си закривал така карта!Само ,че отидох в 9:30 сутринта!Имаше цял ден ,така че побързай и отиди в офис на Глобул!
Здравейте! И аз имам проблем с глобул и гермманос.Преди 2 години си взех лаптоп на лизинг от германос платих един месец интернет 100лв а следващия 200лв попитах защо нямам фактура за тези месеци те ми отговориха ,че вероятно са се изгубили някаде аз платих сметките. Преди да ми изстече договора за интернета предопредих, че искам да ми спрат номера за интернета и от германос продавач-консултанта ми отговори добре но неми даде молба за прекратяване на договора нищо не ми обясни само се усмихна и нищо повече.сега разбрах ,че ми е подновен договора за още 1 година и дори ми е вдигната таксата за интернет на 28 лв.без моето съгласие за подновяване. ходих да ги питам защо са ми подновили договора като им бях казала, че нежелая да ми го подновявам и че искам да ми закрият този номер и сега почнаха подробно да обясняват за молби и и така на татък. питах, защо не са ми го казали това по рано когато съм им казала 1 месец переди да ми изстече договора а те казаха ами вероятно е имало много хора и затова не са казали. Искам да попитам някой може ли да ми даде съвет, ако спра да си плащам сметките към глобул можат ли нещо да направят? Без това небих давала пари за нещо което не го ползвам защото няма връзка интернета. Сега искат 200лв за да спра този номер.
Не си играят на дребно с 5-10 лв, а? Направо 100, 200... (woo)