Как се прекратява договор с Глобул
Как се прекратява договор с Глобул
Много ми е интересно! Какви са стъпките? Казаха ми, че предизвестието се подава точно 30 дни преди 12-тия месец, но я си представете, че отидеш ден по-късно и хоп - още една година, демек имаш само един ден иначе 100 лв. неустойка - що за простотия! Византийската им наглост няма край и ме изумява много повече от тази на МТел.
-
- Регистриран: 20 авг 2007, 19:36
Re: Как се прекратява договор с Глобул
Стига си говорил глупости ,че вече ми се повръща от такива като теб !!!!!!
Няма 100 лв. неустойка и автоматично преподписване .
Няма 100 лв. неустойка и автоматично преподписване .
Има автоматично преподписване от поне една година . Така си е написано в договора
Глупости говориш ти! Не писна, ами се повръща от вас - Друга песен пееше оператора на 123 като казах че си прекратявам договора а именно - 100 лв неустойка! Изобщо сбъркан оператор! На кого да вярвам а?
Ti Dobre li si be 4ovek!
Edin mesec predi izti4aneto moje da si spre6 kartata!a ako ne se prepodpishe ili spre kartata do datata na dogovora ima avtomati4no prepodpisvane za neograni4eno vreme-dokato ne q spre6 ili ne q prepodpi6e6!
ti kak si s vsi4kiq?predstavq6 li si tova deto govori6?napravo nemoga da povqrvam kak si gi predstavq6 ti neshtata??? :)
Edin mesec predi izti4aneto moje da si spre6 kartata!a ako ne se prepodpishe ili spre kartata do datata na dogovora ima avtomati4no prepodpisvane za neograni4eno vreme-dokato ne q spre6 ili ne q prepodpi6e6!
ti kak si s vsi4kiq?predstavq6 li si tova deto govori6?napravo nemoga da povqrvam kak si gi predstavq6 ti neshtata??? :)
-
- Регистриран: 20 авг 2007, 19:36
Оператора ти ги приказва такива ,за да те задържи максимално при нас ,това че ти ги приказва не означава че са пълната истина !!
Имал съм клиенти непреподписали от 2003 година без никакви последствия ,камоли неустойки от 100 лева !!!! Тези глупости отминаха със старите общи условия !
Имал съм клиенти непреподписали от 2003 година без никакви последствия ,камоли неустойки от 100 лева !!!! Тези глупости отминаха със старите общи условия !
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Абсолютно си прав, точно така е.
С едно малко уточнение: Такива клаузи ИМАШЕ, но те "живяха" кратко - между 8-ми и 21-ви март 2008. Под натиска на КЗП византийския оператор ги "духна" от Общите си условия:
http://www.capital.bg/showblog.php?storyid=474673
С едно малко уточнение: Такива клаузи ИМАШЕ, но те "живяха" кратко - между 8-ми и 21-ви март 2008. Под натиска на КЗП византийския оператор ги "духна" от Общите си условия:
http://www.capital.bg/showblog.php?storyid=474673
Не съвсем ,миналия месец преподписвах и пак си пише че договора се подновява автоматично.
Преподписва се (автоматично) за 10год.
Това е ново "условие" при ГлоБул.
И неустойката е 10 минимални заплати.
Това е ново "условие" при ГлоБул.
И неустойката е 10 минимални заплати.
Съжалявам за острия тон но преди малко когато отидох до Германос всичко което ти казах по горе се потвърди!
Случая е следния - Искам да спра две карти на смарт груп, договора изтича на 16,02,2009. Аз казвам на служителя, че искам да прекратя договора, той директно ми отговаря - "Не може сега трябва да е след 16,01, т.е. по-малко от месец до изтичането! Ако го прекратите сега дължите незабавно 100 лв. неустойка."
Аз питам има ли автоматично преподписване, той отговаря с изключително нагъл тон - "Има разбира се и да не си мислиш, че като отидеш при МТел и там няма да имаш!" (Е, аз съм на Вивател но това няма звачение в случая)
Извинявай но всичко това стана преди няколко часа, бяха нагли и след като казах че няма такова нещо като 100 лв. неустойка оня повиши още повече тон и каза че има и откъде съм толкова сигурен че няма! -и докато не мине 16,01, трябва да ги платя ако искам да спра картите!
Тона на служителя ме изуми, а арогантността му растеше непрекъснато когато спорехме има или няма такава неустойка от 100 лв.
Целия този цирк се разигра одеве в магазин на Германос в Техномаркет до Метро!
Не знам вие как бихте се почувствали но след всичко това не ща и да чуя за Глобул!
Случая е следния - Искам да спра две карти на смарт груп, договора изтича на 16,02,2009. Аз казвам на служителя, че искам да прекратя договора, той директно ми отговаря - "Не може сега трябва да е след 16,01, т.е. по-малко от месец до изтичането! Ако го прекратите сега дължите незабавно 100 лв. неустойка."
Аз питам има ли автоматично преподписване, той отговаря с изключително нагъл тон - "Има разбира се и да не си мислиш, че като отидеш при МТел и там няма да имаш!" (Е, аз съм на Вивател но това няма звачение в случая)
Извинявай но всичко това стана преди няколко часа, бяха нагли и след като казах че няма такова нещо като 100 лв. неустойка оня повиши още повече тон и каза че има и откъде съм толкова сигурен че няма! -и докато не мине 16,01, трябва да ги платя ако искам да спра картите!
Тона на служителя ме изуми, а арогантността му растеше непрекъснато когато спорехме има или няма такава неустойка от 100 лв.
Целия този цирк се разигра одеве в магазин на Германос в Техномаркет до Метро!
Не знам вие как бихте се почувствали но след всичко това не ща и да чуя за Глобул!