Как се работи в Германос
Re: Как се работи в Германос
[Quote]Shops - 750/1100[/Quote](woo)(woo)(woo)
E то за това вчерашни хлапета се надуват.1000лв. да си клатиш краката и да подмамваш хората си е добре;) Тез пари ще ги вземе на друго място(без да е специалист) ама друг път:D
E то за това вчерашни хлапета се надуват.1000лв. да си клатиш краката и да подмамваш хората си е добре;) Тез пари ще ги вземе на друго място(без да е специалист) ама друг път:D
-
- Регистриран: 08 фев 2010, 14:21
Не е точно така...:X
-
- Регистриран: 27 яну 2011, 13:18
Изобщо не е така. Казвам го като служител в един от мобилните оператори ( не в Глобул ). А и е масова практика за българина винаги да гледа в купичката на другия и да си мисли ....... ехееее тоя цял ден си клати краката а зима 1000 лв. За да се постигне тази заплати си има и доста труд не си мисли, че всичко е седене и "клатене на крака"
Ами те хората това виждат от всичко.... как Консултантите седят (въпреки че в германос не знам как или по точно къде се седи) и се усмихват. Другото не е интересно за повечето.
[Quote] ....... ехееее тоя цял ден си клати краката а зима 1000 лв. За да се постигне тази заплати си има и доста труд не си мисли, че всичко е седене и "клатене на крака" [/Quote] Прав си на доста хора трябва да спестиш звездичките за ги убедиш да сключат абонаментен план, иначе ако си клатиш краката ще ти се разклати и мястото :D
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Не,м че искам да защитавам подобен вид търговия, но всеки клиент трябва да изчете документа наречен договор, преди да подпише... ако това се прави съвестно, ще се избегнат подобни неприятни проблеми (измами). :/
Така е. Клиентът трябва да чете, но честно да си кажем, има неразбиращи хора, които просто искат да се чуват със внуците си, както и разсеяни такива, и именно те често са изкупна жертва на агресивната тактика на продавачите, които, както разбираме пък, от своя страна, биват натискани да го правят. Онзи ден се излъгах да вляза да си платя сметката в един Германос, ей, проклех се 100 пъти, зарекох се всичко да минава електронно отсега нататък. То не бяха договори, телефони за по 2 лева на месец, дори и въпрос на колко години съм ? ....
За съжаление служителите се отдръпнаха от темата, един от тях дори ме контакт-на по мейл, искаше ми скайпа или мобилния номер, но му отказах, с непознати през интернет съм комфортен само до мейла. Не знам как щях да му помогна, нито какво толкова щеше да ми каже, но мисля, че картината е ясна. И за да е по-ясно - клиент съм на Глобул, а едно време Германос не бяха такива. Е за това ми е тегаво.
За съжаление служителите се отдръпнаха от темата, един от тях дори ме контакт-на по мейл, искаше ми скайпа или мобилния номер, но му отказах, с непознати през интернет съм комфортен само до мейла. Не знам как щях да му помогна, нито какво толкова щеше да ми каже, но мисля, че картината е ясна. И за да е по-ясно - клиент съм на Глобул, а едно време Германос не бяха такива. Е за това ми е тегаво.
-
Скайп? OMG, за какво? Това ме наистина звучи странно, може просто да са ти хвърлили око :)
Ето тук няма как да не споделя мнението ти, така е да - в М-тел консултантите нямат нищо общо с тези на Германос, където са безмилостно агресивни и напористи. За това ми е кеф като ида в магазин на М-тел да си платя сметката, защото не ме натискат като в Германос и не ми предлагат всевъзможни залагалки и глупости, от които нямам нужда, т.е. така наречените "неосъзнати нужди". Друг е въпроса колко ми е кеф да платя за сметка, която е некоректна и начислена или да чакам на километрична опашка, докато М-тел консултант-продавачите-касиери се разправят с недоволните клиенти.
-
http://www.blitz.bg/news/article/99057 Надявам се, че в наш магазин няма да се случи подобно ПРЕСТЪПЛЕНИЕ към клиент.....