Как се работи в Германос
Re: Как се работи в Германос
Аз ( а сигурен съм и определени модове от тук) не мога да повярвам, че Виваком могат да имат такова отношение към клиент. Това ми звучи абсурдно:X
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Абе темата не беше ли за Германос ? демек за Глобул ? А !? (woo)
[i]OFFTOPIC[/i]
[Quote]Silvena Ivanova08 февруари
само да изясним, че на мария луиза няма виваком, а джеф, а в него няма управителка,а управител ;) така че по-добре уточнете за кой Виваком иде ре... виваком-и на приморски ;)[/Quote]Това е из коментарите от въпросния линк.
Историята с откраднатия портфейл не беше ли пак от Варна и пак от "Блиц"...?
[Quote]Silvena Ivanova08 февруари
само да изясним, че на мария луиза няма виваком, а джеф, а в него няма управителка,а управител ;) така че по-добре уточнете за кой Виваком иде ре... виваком-и на приморски ;)[/Quote]Това е из коментарите от въпросния линк.
Историята с откраднатия портфейл не беше ли пак от Варна и пак от "Блиц"...?
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
БлиЗ е долнопробен подвеждащ сайт :)
А този коментар видя ли го
само да изясним, че на мария луиза няма виваком, а джеф, а в него няма управителка,а управител ;) така че по-добре уточнете за кой Виваком иде ре... виваком-и на приморски ;)
само да изясним, че на мария луиза няма виваком, а джеф, а в него няма управителка,а управител ;) така че по-добре уточнете за кой Виваком иде ре... виваком-и на приморски ;)
-
Re:Как се работи в Германос
[Quote][B]Как се работи в Германос[/B][/Quote] :D
Рисковано :D
Освен това с препоръките на местния тупанджия и задължително със аграрен манталитет.
Рисковано :D
Освен това с препоръките на местния тупанджия и задължително със аграрен манталитет.
Хихихихи, аз няма да забравя как веднъж "консултантката" от Германос излезе след мен от магазина на улицата и почна да се провиква да съм си вземел еди какво си и еди какво си Нямаше да се учудя ако ме беше подгонила по цялата главна улица :X :D Гооооолям резил. Оттогава не влизам в магазин за GSM. Особено в Германос :D
-
Може да те е викала в задната стайчка :D:D
Искам да потвърдя думите на колегата и да кажа , са напълно истина.Верно е че няма доказателства на хартия и др такива флашки както са модерни сега, но е факт че е така.Аз също много мога да говоря по темата и накрая ще излезе че казвам същото.Колегата много добре е обяснил за какво иде реч , за заплашителните имейли ,за разговора между управителя и продавача който отново е същия, за заплашителните обаждания дори , в които се спомената колко тъпи са всички и как немогат да продадат един телефон.Колко са зле и как ще бъдат наритани от магазина и така до мястото откъдето са дошли.Но е пропуснал да каже и как се крадат пари от управителя , който си прави уговорки с регионлния и тем подобни.Ако питате сега един продавач колко пари взима ,ниокй неможе да ви каже с точност колко би взел, защото това е супер субективно.Ако си готин ще вземеш ако ли ли не , ще духаш супата.Ако пък отвориш уста ще отидеш в друг магазин и така докато сам напуснеш.
-
- Регистриран: 23 яну 2011, 19:40
може да го няма на хартия,но всичко това го има във входящата ел.поща на всеки магазин