Как се работи в Германос

Defy
Регистриран: 18 фев 2011, 14:31

Re: Как се работи в Германос

Мнение от Defy » 18 фев 2011, 14:36

Малко в страни от темата:
Но какво стана с globulche? На работа ли е още, от къде беше, какво се случва с него сега?
Както започна темата така и спря да пише.

***HTC ToUCh PrO***
Регистриран: 08 сеп 2008, 13:03

Мнение от ***HTC ToUCh PrO*** » 19 фев 2011, 12:45

globulche : Евала ! Иска се смелост и кураж човек да публикува такъв вид информация в интернет пространството за което те поздравявам . Наистина съм учуден от това което се случва в тази фирма . Едно нещо не мога да разбера само , няма ли институции , които да контролират мениджмънта на такъв вид компании , които водят агресивна политика ? Няма ли кой да им се опълчи / противопостави , наложи някакви глоби , ограничения ? Ако бях на мястото на работещите в Германос щях да бия една майна на регионалния и да си хвърля униформата . Такова отношение е нетърпимо !

Забелязва се , че консултантите са нервни и нападат всеки потенциален клиент прекрачил прага на тази търговска верига . Това ми направи впечатление онзи ден като питах за Blackberry 9800 , а консултанта веднага смени темата със Samsung Galaxy Tab колко бил удобен и лесен за употреба и щял да ми върши страхотна работа ( без да знае нуждите ми и да ме познава ) . Предложи ми и лизинг , но учтиво му обясних , че не живея в България и съм тук за малко , а и ползвам iPad .

Извинявам се ако съм допуснал правописни или граматични грешки , но отдавна не бях писал на Български .

Plamen20
Регистриран: 14 дек 2005, 11:29

Мнение от Plamen20 » 19 фев 2011, 17:44

Вчера направих огромната грешка да отида в Germanos. Става въпрос за Grand Mall във Варна. Влизъм с идеята да си купя ваучер за 15 лв. за презареждане и се почва... С ваучер за презареждане ли какъв ваучер, и се чува едно добре и ми дава консултантката една хартика за cesh refresh и ми казва елате с мен през половиният магазин. Започва да чартае едни луди схеми как не ми е изгодно и как грубо съм говорил по .50 ст на мин. а на договор ще е 0.32 ст. и така се въвлякох в спор 15 мин. Накрая те каза еми добре тогава попълнете хартика за cesh refresh. Аз и казвам че такава се попълва за примерно 4 лв. и тогава благоволи да отиде до касата и да изкара три ваучера от 5 лв. При което се ядосах много и казвам няма ли цял от 15 лв. а отговара е че бил изчезнал от пазара от както тя е на работа. Повече не издържах и си излязох от там. (angry) Та после се попитах ако бях решил за 40 лв. да зема които дава 5 лв. бонус тя 5 x 8 ли ще ми даде кадето няма бонус.

makeno
Регистриран: 15 дек 2006, 12:37

Мнение от makeno » 19 фев 2011, 19:09

A при мен се случи нещо странно, но не в Германос. Отидох да си купя ваучер от вивател за 50лв и продавача се опитваше да ме разубеди, защото 50лв било мн и ме убеждаваше 5 минути да си купя за по-малко пари ваучер...

E_R_A_S_E_R
Регистриран: 08 фев 2010, 14:21

Мнение от E_R_A_S_E_R » 19 фев 2011, 21:13

Има ваучери от 5 и 10 лв. само
Няма от 15 вече

antivillager
Регистриран: 28 фев 2009, 09:58

Мнение от antivillager » 19 фев 2011, 22:27

http://www.globul.bg/bg/service.html?id=41

Трябва да имат

Parmenion
Регистриран: 18 май 2010, 14:17

Мнение от Parmenion » 22 фев 2011, 23:14

[Quote]БлиЗ е долнопробен подвеждащ сайт :) [/Quote]
Интересно тогава защо точно ти го ползваш като източник на информация...

http://www.blitz.bg/news/article/99057 Надявам се, че в наш магазин няма да се случи подобно ПРЕСТЪПЛЕНИЕ към клиент.....

antivillager

Мнение от antivillager » 23 фев 2011, 19:00

Също ми е странно как някои си позволяват да обвиняват ТОЗИ сайт в клевета и обида, а в самия текст, дори самото изречение правят същото спрямо http://www.blitz.bg/ Дали същата отговорност не се носи и от тях ? (whistle)(whistle)(whistle)

antivillager

Мнение от antivillager » 02 мар 2011, 20:25

Няма да е лошо СПАМ темата да я заключите най-долу, а като фракция на тази да се отвори една заключена горе с отзиви за магазините и представителите на операторите. Аз тази седмица съм НЕДОВОЛЕН от Хенди на бул. Гоце Делчев. Егати и темерутите нелюбезни.

antivillager

Мнение от antivillager » 05 мар 2011, 15:43

Някакъв отговор по предложението ми ?? (whistle)(whistle)

Отговори