Как се работи в Германос

makemescream
Регистриран: 10 фев 2009, 12:13

Re: Как се работи в Германос

Мнение от makemescream » 17 юни 2011, 11:57

Напълно подкрепям думите на автора на темата. Излъгах се да се набутам в тази иначе "авторитетна" фирма "Германос", но се усетих на време и не прекарах нито ден повече от моите 2 месеца. Може сега да не взимам по-голяма заплата от тези които ми предлагаха в там, но поне някакъв снишен управител не ми праща смс-и в 12 вечерта защо не съм си хванал таргета, защо не си покривам целите искам ли да бъда преместен от оборотния му магазин и т.н. Да не споделям смехуриите на регионалния мениджър, който се оказа най-голямото леке, което съм виждал на планетата(за съжаление не си спомням как се казва).

Съветвам ви ползвайте онлайн-банкиране и не се занимавайте да ходите по тези магазинчета и да ви дрънкат простотиите си.

Разбирам до някаква степен тези, които са от провинцията, че парите, които им предлагат там за тях са ок, защото квартири, сметки, храна няма как да се избегнат. Но не мога да разбера как нямат капка съвест да заробват изстрадалите ни пенсионери и да им блъскат двугодишни договори, домашни телефони и още какво ли не. И то с радост да потриват ръце, като влезне някой пенсионер на окло 60-70 нищо неразбиращ човечеца, какво му говори тая пръдла, която най-миличко и сладко повтаря думата безплатно поне 1000 пъти.

И накрая ще кажа, че всеки, който се гордее, че работи там, за мен лично е пълен смешник!

makeno
Регистриран: 15 дек 2006, 12:37

Мнение от makeno » 20 юни 2011, 13:56

За съжаление, не само там е така. Имам познат в Технополис, същото е, уникално зле е положението. Карат те да лъжеш, мажеш и даже има наказания, ако казваш минусите на продуктите...

antivillager
Регистриран: 28 фев 2009, 09:58

Мнение от antivillager » 20 юни 2011, 16:00

:D ами техномеркет ? Супер некадърници ! Исках да пробвам един лаптоп [B]ПРЕДИ ДА ГО КУПЯ [/B] а тия селяци ми казват, че не можело щото само след като се купи се пускал и се персонализирал от притежателя (woo)(woo)(woo)(woo) То , че седмицата е така, това не означава, че не може да има един за мостра. Е не си го взех !

Crazy Heart
Регистриран: 21 дек 2007, 14:17

Мнение от Crazy Heart » 20 юни 2011, 16:27

Това е пълна глупост тяхното.. и на мен ми се е случвало! Принципно задължително трябва да има възможност да се пробва техниката.

antivillager

Мнение от antivillager » 20 юни 2011, 20:19

(beer)(yes)
Ама то от това те изгубиха. Не съм преритал за нов лаптоп, просто ми хвана окото с малките си размери и ако ми бяха дали мостра да пробвам как ми стои в ръката и дали ми е удобна клавиатурата щях да го взема. Там обаче е пълна анархия.

makeno
Регистриран: 15 дек 2006, 12:37

Мнение от makeno » 20 юни 2011, 21:02

Върхът поне при мен беше, когато в един магазин на виваком не можеха да тестват една симкарта на приятел, защото нямали разопаковани телефони, а нямаха и сим карта, която да пъхнат в телефона на този приятел, за да видят поне дали причината е в телефона му или в сим картата... И то става дума за относително голям магазин, в мола на цариградско.. А за техника май е по-добре в малките магазинчета, поне там можеш да пробваш или поне в някои от тях...

Crazy Heart
Регистриран: 21 дек 2007, 14:17

Мнение от Crazy Heart » 23 юни 2011, 14:36

Не трябва да има разграничение, малък или голям... Трябва да можеш да пипнеш да ръчнеш и тн. Ако един потенциален клиент не му дадеш да разбере какво купува... това значи, че си куц търговец.

Wakanapi
Регистриран: 07 авг 2006, 11:17

Мнение от Wakanapi » 23 юни 2011, 17:34

//offtopic
@ANTIVILLAGER,
Явно въобще не разбираш от компютри, щом си тръгнал да купуваш лаптоп от Техномаркет. Наскоро разглеждах какво предлагат и от около 30 изложени лаптопа само 1 беше с current gen хардуер. Всичко останало беше остаряло (last gen и назад) и при това с непроменена (ненамалена) цена.

antivillager

Мнение от antivillager » 27 юни 2011, 19:37

Като гледам нахапаното ябуче на аватара ми е ясно какъв спец по технологиите си ;) Иначе лаптопа си заслужаваше, МОЖЕ БИ ??? , ако го бях поровил поне за 5 минути

(beer)

myzrael
Регистриран: 15 юли 2006, 09:00

Мнение от myzrael » 07 юли 2011, 18:21

Глобул така ако кара няма да имат клиенти.Днес бях да си платя сметката и викат имаш оферта като лоялен клиент-викам ОК дай да видим.И ми вади лаптопа http://globul.bg/bg/promotion.html?id=4142
само дето бе с 3гб рам и викам колко е на лизинг-само 60лв.Викам чек де 60 ама за година ли?Не за 2 години това.И какво в сайта излиза по-евтин отколкото го предложи.Викам ще помисля.В нормални сайтове го гледам по 680лв. кеш :) за тая сума дето искаха да ми го пробута ще си взема 2 :) .И вика побързай това ни е последната бройка до 15-ти ти е офертата.Пази боже от такива наглеци.

Отговори