Как се работи в Германос

asenna5
Регистриран: 22 мар 2006, 19:03

Re: Как се работи в Германос

Мнение от asenna5 » 24 яну 2011, 14:10

Решението е просто: казваш, че имаш задължения към Оператора и на часа всеки консултант се изпарява (или най-малкото не ти предлага повече пост-пейд, което не е малко, защото може да те светне за някоя друга актуална промоция, която действително да е оферта - а това обикновенно се пропуска, докато консултанта оферира за подарък "сим картичка с две години договор" )..;)

Crazy Heart
Регистриран: 21 дек 2007, 14:17

Мнение от Crazy Heart » 24 яну 2011, 14:12

хаха, ще тествам :р

globulche
Регистриран: 21 яну 2011, 21:03

Мнение от globulche » 24 яну 2011, 14:54

Колеги, погледнете продажбите на фикс!!!

Повече от зле, как е възможно да имаме толкова слаби резултати в тази категория.

Явно на месечната среща и в разговорите с управителите не е станало ясно колко важна цел е фикса. Искам да ви предупредя, че при чековете ще бъда безкомпромисен към управител, в чийто магазин има консултанти, за които фикса не е важен и са с 0 и 1 продажби.

До края на деня искам от всеки управител да ми изпрати имената на служителите, които са с изпълнение под средното за магазина с пост пейд и фикс

Crazy Heart
Регистриран: 21 дек 2007, 14:17

Мнение от Crazy Heart » 24 яну 2011, 15:03

?

19Krpm
Регистриран: 22 авг 2009, 20:57

Мнение от 19Krpm » 24 яну 2011, 16:22

mobile Bulgaria leaks :) От този прикачен файл много не се вижда, но познавам аутлуук експреса, малката разделителна способност и Уиндоус ХП ... Ми, давай още, мисля, че ще е забавно за форума. Имаш шанса да направиш сериозен скандал и може би да промениш нещо, каквото и да е.

ddimitrov1957
Регистриран: 23 яну 2011, 19:40

Мнение от ddimitrov1957 » 24 яну 2011, 16:49

това,което споделя globulche е абсолютно вярно и важи за дете вериги магазини Германос и Глобул.Пълна промивка на мозъците,работа под огромно напрежение,клиентите се лъжат в очите,заплахи и страх ако не успееш да си изпълниш таргета.Така работи персонала в тези магазини.
А това "имам задължения към Глобул"-проверено е,работи

asenna5
Регистриран: 22 мар 2006, 19:03

Мнение от asenna5 » 24 яну 2011, 17:54

За съжаление мениджмънта на БТК идва от Германос и 2be и картинката там е горе долу същата. В Хенди е същото, ако не и по-зле..

Parmenion
Регистриран: 18 май 2010, 14:17

Мнение от Parmenion » 24 яну 2011, 18:51

Това се искаше globulche, закачи само че един директен линк към картинката...

А нея я качи в някои чужд сайт, за всеки случай ;)

@PLAYLIFE
Регистриран: 02 апр 2009, 00:24

Мнение от @PLAYLIFE » 24 яну 2011, 21:33

На времето Светлин Георгиев беше регионален мениджър (тогава нямаше понятието зонален или поне аз не си спомням за такова) и отговаряше за няколко района. Това, което си спомням като обекти бяха магазините на Пиротска, ЦУМ, по-късно Германос на бул.Витоша 47 и други в София и по спомени няколко града в северозападна България, включително и гр. Враца.
Тук във форума има няколко човека, които са бивши възпитаници на школата Германос, които са едни изключителни професионалисти, но за съжаление всичките вече бивши служители, в това число Ники Буков, Евгени Минков, Васил Василев, Светлозар Попов и др. Това са хора, които не са намерили своето достойнство на улицата, хора, на които им писна до гуша да бъдат мъмрени, пресовани, натискани постоянно с цел прогреса на гръцката компания. Чест прави на малцината останали в компанията, като Биляна Кръстева, Галина Михова - които преорганизираха дейността си в тази фирма, като работят в друга сфера на дейност (не търговска) и сега не са жертви на постоянни заплахи и манипулации от страна на своите регионални/зонални мениджъри. Изключение прави упоритата работа и наистина голямата воля и възможност за работа в стресови ситуации бившия управител и по настоящем зонален мениджър Атанас Атанасов, който успя да се издигне успешно в йерархията на тази фирма, но не всеки служител е готов, може да работи и да издържи дълго под такова напрежение, напрежението под, което са изправени мнозината работещи в тази фирма, а и не смятам, че би било нормално, ако това беше така!

пс: не мислех да изпадам в такива подробности, но само за да подкрепя достоверността на написаното от служителя в Германос реших, че е редно да спомена и някой имена, които съм сигурен, че са съгласни на 100% с написаното, защото e-mail-и, персонални заплахи, мъмренето и напрежението в тази фирма са факт още от време Уно!

19Krpm
Регистриран: 22 авг 2009, 20:57

Мнение от 19Krpm » 25 яну 2011, 11:37

И сигурно до известна степен парадоксалното е, че имам приятели от Гърция, които ми казват, че Германос там е доста авторитетна верига, и не са чували за такива диващини като у нас.
О, ама то не било само единичен случай - http://www.bnap.org/f/comments.php?DiscussionID=815
Подобни намерих и в доста други форуми. Не мислех, че е толкова зле положението. Жалко.

Отговори