Как се работи в Германос

@PLAYLIFE
Регистриран: 02 апр 2009, 00:24

Re: Как се работи в Германос

Мнение от @PLAYLIFE » 25 яну 2011, 13:02

http://www.bgrabotodatel.com/company.php?id_firm=79 - тук цял самостоятелен форум на тема Германос се е оформил ;)

alskaranne
Регистриран: 03 авг 2006, 20:11

Мнение от alskaranne » 25 яну 2011, 19:23

едно към едно е положението в зона ИЗТОК (angry)(no)(no)
вече бивш служител съм !!!!! но мога да птвърдя думите ти (angry)

globul-alabala
Регистриран: 19 яну 2011, 15:42

Мнение от globul-alabala » 26 яну 2011, 14:53

Автор: XN3K
[B]Защитавам истината. Обичам да мисля и не съм лековерен. Човека е "мъчен" от друг човек, който пък вероятно може да е бил оклеветен. Както се казва в правото "Човек е невинен до доказване на противното". Къде е другата страна? Къде са доказателствата? Как е възможно толкова лесно да бъдете манипулирани?

Няма как да повярвам безрезервно на недоказани думи хвърлени във виртуалното пространство![/B]

Някога работил ли си в магазин или само в БПС, сгр. 6?
Ако си работил не ми се вярва да си на това мнение.

Но има една неуспорима истина, която казваш:
Българина е ужасно мързелив човек!!!!!! С Това съм на 100% съгласен

haidejorka
Регистриран: 26 яну 2011, 16:56

Мнение от haidejorka » 26 яну 2011, 17:00

Мнения винаги има много, във всяка фирма има и свестни шефове и не чак толкова....

haidejorka
Регистриран: 26 яну 2011, 16:56

Мнение от haidejorka » 26 яну 2011, 17:02

същото се отнася и за служителит- има кадърни, които се развиват и такива, които само се оплаклват и мранкат.
истината е някъде посредата

XN3K
Регистриран: 20 яну 2011, 20:02

Мнение от XN3K » 26 яну 2011, 19:33

[Quote]Някога работил ли си в магазин или само в БПС, сгр. 6?[/Quote]

Не знам какво е БПС. В магазин съм работил (Райфъл, когато беше отстрани на Шератон) през 1996 г. От 2000-та година до днес работя в администрацията на интернет доставчик.

Нещо не мога да ти разбера въпроса?

globul-alabala

Мнение от globul-alabala » 26 яну 2011, 22:45

[Quote]Някога работил ли си в магазин или само в БПС, сгр. 6?[/Quote]
Нещо не мога да ти разбера въпроса?

Силно се съмнчвам да не ми разбираш въпроса. От всичките ти мнения по темата се правиш на умник и явно много добре ми разбираш въпроса.....ок ще ти го задам по следния начин:

След като работиш в нет доставчик и нямаш нищо общо с мобилните оператори и по-конкретно със Retail Sales, както и не знаея какво е БПС, сгр.6 и 8, защо се поставяш такива постове към колегите и хората, които са съгласни с общото мнение по темата? От къде знаеш в детайли политиката на Глобул и Германос към своите работници( хората които реално им изкарват шибаните приходи) че да коментираш?
Вярно е, че истината има 2 страни, но когато масата е на едно мнение -----няма как да не се съобразиш с нея. Пич, нали се сещаш, че всеки си работи за пари. Ти можеш ли да караш със заплата от 500лв, ако имаш и малко дете и т.н....не, нали? Всеки работи за пари, всеки иска да си ги изкарва честно(предполагам), но пазара и самия мениджмънт на операторите ни карат да лъжем, мажем и т.н за да можем да си храниме семействата. Ако наистина нямаш представа какво е да работиш в магазин, защо по дяволите защитаваш фирмата......е това не ми е ясно?

@PLAYLIFE
Регистриран: 02 апр 2009, 00:24

Мнение от @PLAYLIFE » 26 яну 2011, 23:01

Приятел, почти всички сме на твоя страна, а както и други хора казаха това, което разкриваш за мениджмънта и управлението на фирмата не е тайна. Малко или много от нас са се докоснали я като служител, я като клиент и са разбрали, ако не пряко, то косвено как стоят нещата. Всички ти вярваме на думите, а за мен безспорен факт са цитатите, които си публикувал тук, завършвайки с името Светлин Георгиев ;)
Не го взимай прекалено присърце, тук в този форум винаги ще намериш някой опозиция на всяка тематика, така че свиквай и когато някое мнение не ти допада с лека ръка можеш да го подминеш...иначе само главоболия си навличаш, но пък в истината се ражда и спора..... или обратното;)

XN3K
Регистриран: 20 яну 2011, 20:02

Мнение от XN3K » 27 яну 2011, 00:19

Разбира се имаш правото да се съмняваш. Както и да е ...

[Quote]След като работиш в нет доставчик и нямаш нищо общо с мобилните оператори и по-конкретно със Retail Sales, както и не знаея какво е БПС, сгр.6 и 8, защо се поставяш такива постове към колегите и хората, които са съгласни с общото мнение по темата? От къде знаеш в детайли политиката на Глобул и Германос към своите работници( хората които реално им изкарват шибаните приходи) че да коментираш?[/Quote]

Къде съм писал, че познавам политиката на Германос и Глобул в детайли? Цитирай ме!

Преувеличаването и злобата са заложени в човешката природа, няма как да го отречеш. Обаче явно си прочел всичките ми постове, но не и първият, затова ще се повторя. Влез в bgrabotodatel.com, намери си фирмата и ми кажи с ръка на сърцето, дали 50% от коментарите там не са писани от злоба и дали не са безумни, смешни и лъжливи? Колко бивши служители виждаш? Колко от тях са уволнени заради некадърност или мързел? (просто задавам риторични въпроси - не казвам, че съм запознат със ситуацията) Както вече писах, в този сайт съм прочел ужасяващи постове за фирмата, в която аз работя, и които са [B][u]100% ЛЪЖА[/u][/B]! Чел съм и абсурди за друга компания, на която HR директора е бивша моя колежка, и за която си слагам главата в торбата, защото съм работил с нея и знам, че тя е НЕВЕРОЯТЕН ЧОВЕК, КОЛЕГА И ПРИЯТЕЛ. Е, в този въпросният сайт са я направили на демон. Извинявай, но мисля, че имам правото да си позволя да се усъмня в думите на човек, който просто е изхвърлил нещо в публичното пространство, още повече за НАСТОЯЩИЯТ си работодател. Най-малкото е нелоялно и неетично да хвърляш кал по хората, които хранят теб и семейството ти. Като толкова не ви харесва работата там - напуснете. Едва ли ви държат насила! ;)

Такива и такива са условията на работа, такава и такава е заплатата. Ако те устройва работиш, ако не - напускаш. Какъв е смисъла да оврещиш целият нет? Ще промениш ли нещо? И какво ако някой ти съчувства? По-лесна ли ще ти стане работата? Разбираш ли, просто се дразня от оплакванията на българина. Ние сме просто едни ревльовци. Аз лично НЯМА да работя нещо, което не ми доставя удоволствие, нито пък ще работя във фирма, в която да ми се налага да ходя с отвращение.

[Quote]Ако наистина нямаш представа какво е да работиш в магазин, защо по дяволите защитаваш фирмата......е това не ми е ясно?[/Quote]

Никъде не защитавам Германос. Честно казано от тази фирма не бих си купил и клечки за уши, а какво остава да е нещо по-скъпо. Просто имам принципи и не харесвам лъжата, лицемерието, нелоялността и подлостта, било то към приятели, познати или работодатели. Както виждаш престанах да пиша в тази тема, след като създателя й е пуснал шот на имейл клиента, въпреки, че почти нищо не се чете заради размера на картинката. Все пак зачетох правото му да ни информира как точно преминава работният му ден! ;)

globul-alabala

Мнение от globul-alabala » 27 яну 2011, 08:25

Никъде не защитавам Германос. Честно казано от тази фирма не бих си купил и клечки за уши, а какво остава да е нещо по-скъпо. Просто имам принципи и не харесвам лъжата, лицемерието, нелоялността и подлостта, било то към приятели, познати или работодатели. Както виждаш престанах да пиша в тази тема, след като създателя й е пуснал шот на имейл клиента, въпреки, че почти нищо не се чете заради размера на картинката. Все пак зачетох правото му да ни информира как точно преминава работният му ден! ;)

най-смисленото ти мнение по самата тема.
никъде не съм казвал, че работата не ми харесва, точно обратното. дори ми доставя удоволствие всеки ден да обяснявам на поне 100 души защо имат 5-60ст повече във фактурата. но положението наистина става много сериозно и нетърпимо, и виновни за това са главните мениджъри във фирмата, не регионалните.
Да, ти си бил лъган от служител, но замисли се защо. така е и при другите оператори.

Иначе съм съгласен с горенаписаното от теб

Отговори