Какъв абонаментен план да избера?
Re: Какъв абонаментен план да избера?
Лооп сърф не е ли с ограничен интернет? Не съм много наясно, но колко точно са 100мв, изразено в скайп и сърфиране? И безплатният фейсбук взима ли от тези 100 мб? :)
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
[Quote]Важи, важи [/Quote]
Много интересно. Аз пък съм си сменял плана някъде 2-3 седмици след сключването на договора. Явно служителят е извършил нарушение, като ми го е сменил.
Много интересно. Аз пък съм си сменял плана някъде 2-3 седмици след сключването на договора. Явно служителят е извършил нарушение, като ми го е сменил.
[Quote]Аз пък съм си сменял плана някъде 2-3 седмици след сключването на договора. Явно служителят е извършил нарушение, като ми го е сменил.[/Quote]То и аз съм си сменял тарифния план всеки месец,ама не на промоционални условия!
-
- Регистриран: 04 авг 2011, 00:34
mi razglejdaite saita za m-tel izberete nqkoi abonamenten plan koito vi ustroiva ;)
Как така плащаш 33 ст/мин? КРС преди малко каза, че плащаш 6 евроцента, т.е. 12 ст/мин. Сигурен ли си за тия 33 стотинки? :)
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
[Quote]mi razglejdaite saita za m-tel izberete nqkoi abonamenten plan koito vi ustroiva
[/Quote] Има слух, че до няколко дни ще има update на един тп. Ще пиша когато стане официално.
[/Quote] Има слух, че до няколко дни ще има update на един тп. Ще пиша когато стане официално.
С една дума викаш да не си преподписваме за момента договорите :)
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Не точно, но тарифата е за хора с ниско потребление.. не ми се ще да давам подробности, докато не е официална, но съвсем обективно ми изглежда добро предложение.
В такъв случай ще почакам и аз, защото следващите дни мислех да отида да си сменя тарифата на различен план :)