Какъв да бъде избора на GSM,при покупка-Nokia 5800 ili N85
Какъв да бъде избора на GSM,при покупка-Nokia 5800 ili N85
Знам,че 5800 е по евтина,но се говори,че е много некачествена,а за N85 е по скъпа,но е и по качествена,но все пак не ми се дават много пари,за това бих искал вашето професеионално мнение,заслужавали си ,да си купя 5800
Re: Какъв да бъде избора на GSM,при покупка-Nokia 5800 ili N85
Знаеш главната разлика - диплея. Ако не искаш тач - Н85. На мен лично 5800 не ми харесва!
Още един глас за N85.
-
- Регистриран: 20 фев 2009, 15:08
5800 е по съвременен модел, аз не бих купил стар телефон със софтуер който в бъдеще няма да се ползва и развива
Разбира се 5800:) Имам я от 2 месеца и нямам никакви проблеми:) Всеки ден излиза софтуер за нея:)
N85 !!! Другият вариант е недоразумение, което изобщо не трябваше да излиза на пазара (лично мнение!)
-
не разбираш от телефони!!
(лично мнение!)
(лично мнение!)
5800, въпреки по-новата си ОС, е много по-лош и в хардуерно, и в софтоерно отношение! Работил съм и с вата и съм много по-доволен от Н85! За него няма да се спре да се пише софт в скоро време!
За писане на софт да ще се пише .. но за тази вече морално остаряла платформа софтуера се пише по принуда и не очаквай нищо свежо и направено с чувство.Просто ограниченията са прекалено много за да вдъхновят най-добрите умове в софтуерния бизнес да се занимават изобщо с тази платформа.
За S60 Touch платформата тепърва ще се прави софт.Неслучайно изтече новината,че Нокия взимат 500 милиона заем за да закърпят положението с античната си ОС.Та ако смяташ да ползваш повече от 6 месеца телефона си може би по-добрия избор е точно 5800 .. макар и все още да е толкова бъгав.
За S60 Touch платформата тепърва ще се прави софт.Неслучайно изтече новината,че Нокия взимат 500 милиона заем за да закърпят положението с античната си ОС.Та ако смяташ да ползваш повече от 6 месеца телефона си може би по-добрия избор е точно 5800 .. макар и все още да е толкова бъгав.
-
5800, въпреки по-новата си ОС, е много по-лош и в хардуерно, и в софтоерно отношение!
-разбираш ли какво пишеш?
-значи фините вече правят новите си модели с по лоша ОС
-не сте добре честно или обичаш телефона който имаш да има музейна стойност
-разбираш ли какво пишеш?
-значи фините вече правят новите си модели с по лоша ОС
-не сте добре честно или обичаш телефона който имаш да има музейна стойност