Какъв джиесеми използвате в сънищата си ?

trif
Регистриран: 09 сеп 2007, 20:54

Какъв джиесеми използвате в сънищата си ?

Мнение от trif » 18 юли 2008, 11:41

Тази тема пускам за да се размечтаем и да кажем какви джиесеми искаме а не можем да си позволим в момента.

petur4eto
Регистриран: 19 мар 2006, 15:03

Re: Какъв джиесеми използвате в сънищата си ?

Мнение от petur4eto » 18 юли 2008, 12:07

Хаха интересна тема ;) .
Мии до сега не съм сънувал GSM, но в сънищата ми много бих искал да съм с Vertu :)
Причината : След като мога да си купя телеон за 40000 лв значи живота е горе/долу розов :Р

deezel
Регистриран: 23 авг 2006, 19:47

Мнение от deezel » 18 юли 2008, 12:37

Аз сънувам че нямам телефон и света е едно много по-хубаво място без никаква техника.:)
Шегувам се.
Честно казано в момента си мечтая за една концепция на Нокиа, която сигурно ще видим след десетина години. Онази зелената, която може да заема всякакви форми благодарение на нанотехнологиите.

trif

Мнение от trif » 18 юли 2008, 13:54

Ще оставя коментарите на вас http://www.youtube.com/watch?v=9qIZBo8a_pA

apolon25
Регистриран: 01 мар 2005, 01:38

Мнение от apolon25 » 18 юли 2008, 15:17

:))))
остана и да сънувам телефони...
аз се чудя как да избягам от тях :))

най добре е в бъдещето те да не съществуват телефони или това което познаваме сега като телефони ,а да има някакъв друг по удобен начин за комуникация.
Писнало ми е да нося телефон със себеси и при първа възможност не нося телефон:)
Искам във бъдещето да не ни се налага да носим телефони каквито и да били.:))
Ако служебно не ми се налагаше да нося телефон със себе си по цял ден бих ходил без телефон,както между другото направих на почивката си в Хисаря:)
По цял ден бях забравил какво е да имаш телефон до себе си и се чувствах супер спокойно и добре.Без досадни обаждания и тъпи въпроси ,супер спокойствие е да нямаш телефон до себе си.
Имало е случай и сега след като се прибера от работа да захвърля телефона в спалнята и да изляза да разпусна ей така без телефон :)

За мен телефоните са необходимото зло без което понякога неможем.
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.

НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ :D

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 18 юли 2008, 15:43

Мечтая си за висок клас смартфон , който да зареждам веднъж седмично при интензивна употреба. Мечтая си за телефон способен да работи с различни операционни системи , примерно при включване да можеш да избираш дали да зареди Symbian , WM , Mac OC ,Android ...
И тъй като е мечта , да не спираме до тук ,
голям тъч дисплей способен да работи в различни резолюции . Сериозен хардуер - 4 ядрен процесор с ниска енергийна консумация и графичен ускорител способен да възпроизведе компютърната графика от преди 5 години .
Може опционално да сложат и едно от онези мини проекторчета за стена .
А при изцяло сензорни копчета и дисплей , не виждам защо да не го направят и водоустойчив , да можеш да го ползваш във ваната или басейна.

Аксесоари :
- безжични виртуални 3D очила , в които да получаваш образа от телефона.
- компактни соларни панели за дозареждане на телефона , ако са забравили да сложат такива в самия телефон :)
- медицинска гривна , която да следи и изпраща информация към телефона за сърдечен ритъм , кръвно налягане , телесна температура ... подходяща за следене да биометричните данни при спортуване или пък болестни състояния
.....

Айде стига толкова съм сънувал :) , пък туку виж някой ден като се събудя поне част от нещата са реалност !

ShinG0
Регистриран: 17 май 2005, 18:06

Мнение от ShinG0 » 18 юли 2008, 15:46

Телепатия? :D
Чакай, че темата ще стане много научно-фантастична.
Ама като се замислиш няма ли да е яко. Само си помисляш, за даден човек и му звъниш и ако онзи е в неудобен момент просто те изпсува наум и ти разбираш, че не е удобен момента :D

Loth
Регистриран: 13 мар 2007, 18:13

Мнение от Loth » 18 юли 2008, 17:44

Няма ли по ценности неща за вас? :)) Аз щото сънувам как ми звъни някоя русокоса, а една друга чернокоса ми вдига... телефона

trif

Мнение от trif » 18 юли 2008, 20:46

на тебе ти трябва телефон без опция входящи обаждания. А ако можеше да има слънчева батерия щеше да е чудесно.

osama11
Регистриран: 18 май 2007, 15:01

Мнение от osama11 » 18 юли 2008, 21:29

Не съм сънувал телефон, но ако трябва да помечтая, то ми се ще да имам устройство, което ще реагира на мисълта ми, тоест като си помисля да звънна на някой и той да го избира, като си помисля да слушам еди си кое парче от паметта му, той да го пуска.
Ако отида още по-напред, то този телефон предполагам ще бъде вграден в тялото ми а ролята на дисплей ще играят очите ми. Ще пречключвам между REAL LIFE и операционната система. :)))))))))))))))))

Отговори