Какъв джиесеми използвате в сънищата си ?
Какъв джиесеми използвате в сънищата си ?
Тази тема пускам за да се размечтаем и да кажем какви джиесеми искаме а не можем да си позволим в момента.
Re: Какъв джиесеми използвате в сънищата си ?
Хаха интересна тема ;) .
Мии до сега не съм сънувал GSM, но в сънищата ми много бих искал да съм с Vertu :)
Причината : След като мога да си купя телеон за 40000 лв значи живота е горе/долу розов :Р
Мии до сега не съм сънувал GSM, но в сънищата ми много бих искал да съм с Vertu :)
Причината : След като мога да си купя телеон за 40000 лв значи живота е горе/долу розов :Р
Аз сънувам че нямам телефон и света е едно много по-хубаво място без никаква техника.:)
Шегувам се.
Честно казано в момента си мечтая за една концепция на Нокиа, която сигурно ще видим след десетина години. Онази зелената, която може да заема всякакви форми благодарение на нанотехнологиите.
Шегувам се.
Честно казано в момента си мечтая за една концепция на Нокиа, която сигурно ще видим след десетина години. Онази зелената, която може да заема всякакви форми благодарение на нанотехнологиите.
Ще оставя коментарите на вас http://www.youtube.com/watch?v=9qIZBo8a_pA
:))))
остана и да сънувам телефони...
аз се чудя как да избягам от тях :))
най добре е в бъдещето те да не съществуват телефони или това което познаваме сега като телефони ,а да има някакъв друг по удобен начин за комуникация.
Писнало ми е да нося телефон със себеси и при първа възможност не нося телефон:)
Искам във бъдещето да не ни се налага да носим телефони каквито и да били.:))
Ако служебно не ми се налагаше да нося телефон със себе си по цял ден бих ходил без телефон,както между другото направих на почивката си в Хисаря:)
По цял ден бях забравил какво е да имаш телефон до себе си и се чувствах супер спокойно и добре.Без досадни обаждания и тъпи въпроси ,супер спокойствие е да нямаш телефон до себе си.
Имало е случай и сега след като се прибера от работа да захвърля телефона в спалнята и да изляза да разпусна ей така без телефон :)
За мен телефоните са необходимото зло без което понякога неможем.
остана и да сънувам телефони...
аз се чудя как да избягам от тях :))
най добре е в бъдещето те да не съществуват телефони или това което познаваме сега като телефони ,а да има някакъв друг по удобен начин за комуникация.
Писнало ми е да нося телефон със себеси и при първа възможност не нося телефон:)
Искам във бъдещето да не ни се налага да носим телефони каквито и да били.:))
Ако служебно не ми се налагаше да нося телефон със себе си по цял ден бих ходил без телефон,както между другото направих на почивката си в Хисаря:)
По цял ден бях забравил какво е да имаш телефон до себе си и се чувствах супер спокойно и добре.Без досадни обаждания и тъпи въпроси ,супер спокойствие е да нямаш телефон до себе си.
Имало е случай и сега след като се прибера от работа да захвърля телефона в спалнята и да изляза да разпусна ей така без телефон :)
За мен телефоните са необходимото зло без което понякога неможем.
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Мечтая си за висок клас смартфон , който да зареждам веднъж седмично при интензивна употреба. Мечтая си за телефон способен да работи с различни операционни системи , примерно при включване да можеш да избираш дали да зареди Symbian , WM , Mac OC ,Android ...
И тъй като е мечта , да не спираме до тук ,
голям тъч дисплей способен да работи в различни резолюции . Сериозен хардуер - 4 ядрен процесор с ниска енергийна консумация и графичен ускорител способен да възпроизведе компютърната графика от преди 5 години .
Може опционално да сложат и едно от онези мини проекторчета за стена .
А при изцяло сензорни копчета и дисплей , не виждам защо да не го направят и водоустойчив , да можеш да го ползваш във ваната или басейна.
Аксесоари :
- безжични виртуални 3D очила , в които да получаваш образа от телефона.
- компактни соларни панели за дозареждане на телефона , ако са забравили да сложат такива в самия телефон :)
- медицинска гривна , която да следи и изпраща информация към телефона за сърдечен ритъм , кръвно налягане , телесна температура ... подходяща за следене да биометричните данни при спортуване или пък болестни състояния
.....
Айде стига толкова съм сънувал :) , пък туку виж някой ден като се събудя поне част от нещата са реалност !
И тъй като е мечта , да не спираме до тук ,
голям тъч дисплей способен да работи в различни резолюции . Сериозен хардуер - 4 ядрен процесор с ниска енергийна консумация и графичен ускорител способен да възпроизведе компютърната графика от преди 5 години .
Може опционално да сложат и едно от онези мини проекторчета за стена .
А при изцяло сензорни копчета и дисплей , не виждам защо да не го направят и водоустойчив , да можеш да го ползваш във ваната или басейна.
Аксесоари :
- безжични виртуални 3D очила , в които да получаваш образа от телефона.
- компактни соларни панели за дозареждане на телефона , ако са забравили да сложат такива в самия телефон :)
- медицинска гривна , която да следи и изпраща информация към телефона за сърдечен ритъм , кръвно налягане , телесна температура ... подходяща за следене да биометричните данни при спортуване или пък болестни състояния
.....
Айде стига толкова съм сънувал :) , пък туку виж някой ден като се събудя поне част от нещата са реалност !
Телепатия? :D
Чакай, че темата ще стане много научно-фантастична.
Ама като се замислиш няма ли да е яко. Само си помисляш, за даден човек и му звъниш и ако онзи е в неудобен момент просто те изпсува наум и ти разбираш, че не е удобен момента :D
Чакай, че темата ще стане много научно-фантастична.
Ама като се замислиш няма ли да е яко. Само си помисляш, за даден човек и му звъниш и ако онзи е в неудобен момент просто те изпсува наум и ти разбираш, че не е удобен момента :D
Няма ли по ценности неща за вас? :)) Аз щото сънувам как ми звъни някоя русокоса, а една друга чернокоса ми вдига... телефона
на тебе ти трябва телефон без опция входящи обаждания. А ако можеше да има слънчева батерия щеше да е чудесно.
Не съм сънувал телефон, но ако трябва да помечтая, то ми се ще да имам устройство, което ще реагира на мисълта ми, тоест като си помисля да звънна на някой и той да го избира, като си помисля да слушам еди си кое парче от паметта му, той да го пуска.
Ако отида още по-напред, то този телефон предполагам ще бъде вграден в тялото ми а ролята на дисплей ще играят очите ми. Ще пречключвам между REAL LIFE и операционната система. :)))))))))))))))))
Ако отида още по-напред, то този телефон предполагам ще бъде вграден в тялото ми а ролята на дисплей ще играят очите ми. Ще пречключвам между REAL LIFE и операционната система. :)))))))))))))))))