Какъв е идеалния тарифен план за вас?

Sage
Регистриран: 30 авг 2004, 18:43

Re: Какъв е идеалния тарифен план за вас?

Мнение от Sage » 15 сеп 2014, 11:03

[Quote]Мисля че ти дадох решение на казуса- прехвърляш на предплатена в Глобул да речем и след 2 дни пренасяш обратно във Вива и като \"пренесен\" номер се възползваш от промоцията. [/Quote]Звучи много добре. (yes) Този сценарий "прозвънян" ли е вече успешно от хора тук? Имам предвид 2-ро прехвърляне в рамките на месец (дни)?

angelstamb
Регистриран: 22 яну 2007, 10:50

Мнение от angelstamb » 15 сеп 2014, 14:36

Ванка,

Още през пролетта бях пуснал такава тема - "Какво ми е нужно", но тогава коментарите бяха много вели. Явно сега поради раздвижване на пазара и хората се поразмърдаха :)

Лично на мен ми е нужно:

2000 мин. в мрежата на оператора, без значение от такта;

600 или 800 мин. към останалите оператори;

200 смс към всички мрежи;

3 гб интернет и после на 128 кб

евентуално и 100 мин. към мобилни в Европа и за роуминг

всичкото за около 35 лв. на месец.

Мисля, че е добре :)

По въпроса за новите тарифи Мтел трансфер - промоцията за двегодишен период е хубава, но какво става с тези планове след две години? Връщаме се на старите условия или?

Щото човек хубаво ще си вземе карта с нов номер, но ако след 2 години няма хубави планове като тези, какво правим тогава? Нов оператор с нов номер ли?

milen888
Регистриран: 15 ное 2006, 15:50

Мнение от milen888 » 15 сеп 2014, 14:50

[Quote]Звучи много добре.(yes) Този сценарий "прозвънян" ли е вече успешно от хора тук? Имам предвид 2-ро прехвърляне в рамките на месец (дни)?[/Quote]
Не знам, нека се похвали някой :) Всеки случай аз следя условията за прехвърляне и преди имаше условие за прехвърляне на предплатени карти, което беше-да са минали 3 месеца ИЛИ изговаряне на 10 лв. ваучер и след това можеш да се прехвърлиш ако искаш и на втория ден обратно. Сега дори това условие е отпаднало, така че няма да имаш никакви проблеми. (yes)

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 15 сеп 2014, 15:02

[Quote]Лично на мен ми е нужно:

2000 мин. в мрежата на оператора, без значение от такта;

200 смс към всички мрежи;

3 гб интернет и после на 128 кб

евентуално и 100 мин. към мобилни в Европа и за роуминг

всичкото за около 35 лв. на месец.

Мисля, че е добре :)[/Quote]

Звучи добре, но такса от 35лв., щеше да е адекватна ако минутите са към всички, не само към оператора. Като да можеш да ползваш до 200 минути от тях и към мобилни европа.

[Quote]По въпроса за новите тарифи Мтел трансфер - промоцията за двегодишен период е хубава, но какво става с тези планове след две години? Връщаме се на старите условия или?

Щото човек хубаво ще си вземе карта с нов номер, но ако след 2 години няма хубави планове като тези, какво правим тогава? Нов оператор с нов номер ли[/Quote]

Постоянно има нови оферти, които са по-интригуващи от предишните, но винаги се изисква двугодишен договор за да се възползваш от тях. Това не ме притеснява. Пък ако са по-скапани никой не те задължава да минеш на нови - неизгодни условия, като останеш на безсрочен.
Samsung GALAXY S22 Ultra

angelstamb
Регистриран: 22 яну 2007, 10:50

Мнение от angelstamb » 15 сеп 2014, 15:09

Така е, прав си, но за мен за сега по-добрия вариант е да бъда с два телефона и да плащам две по-ниски такси на два оператора отколкото една висока на един оператор. Щото ако плана е за 40 лв., то няма да се плаща по-малко от 50 лв. на месец. Все пак се пускат смс-и за зона, пускат се и дарителски смс-и и сметката бързо набъбва и после не е приятно.

А от друга страна покритието на всеки оператор е различно.

И не на последно място - два телефона = две батерии :)> една батерия :).

Така винаги ако ти свърши батерията на единия телефон, оставаш с един под ръка.

vankokn
Регистриран: 02 сеп 2004, 14:55

Мнение от vankokn » 15 сеп 2014, 16:42

Неограничени M-TEL

50 смс М-ТЕЛ

170 всички останали мрежи

отчитане на 30 сек.

1 GB интернет после 128 кб/сек

за 12,40

На фирма :)

Перфектен ми е !

[BG]Agent_Kowalski
Регистриран: 24 ное 2006, 09:38

Мнение от [BG]Agent_Kowalski » 15 сеп 2014, 17:34

Дай Боже на всеки :) И на мен би ми вършил прекрасна работа и за парите също.

milen888
Регистриран: 15 ное 2006, 15:50

Мнение от milen888 » 15 сеп 2014, 17:55

[Quote]Неограничени M-TEL
50 смс М-ТЕЛ
170 всички останали мрежи
отчитане на 30 сек.
1 GB интернет после 128 кб/сек

за 12,40

На фирма :)[/Quote]
Много хубав план. И на мен ми би вършил идеална работа, ако заменим неограничените към Мтел с неограничени към Вива или ги заместим с +300 национални към първоначалните 170. Този план е доказателство, че и в момента операторите могат да предложат добри и качествени оферти и те ги предлагат, но само за фирми, не и за частни лица. Защо- защото хората не могат да се борят като фирмите и да преговарят за условия и операторите ни дерат с нечовешки тарифи. Изход- повишаване на конкуренцията с навлизането на двата нови LTE оператора и свободния пазар сам ще си каже думата!

fason
Регистриран: 09 апр 2008, 01:00

Мнение от fason » 15 сеп 2014, 21:02

Моите възгледи са следните,

1000 мин. към всички мобилни

500 смс към всички мобилни

500 мин. към всички фиксирани

2 Gb интернет

Като неизговорените минути да се прехвърлят в следвашият месец и да се натрупват в стил \"бонуси безкрай\". Цена на месечния абонамент 25лв. Срок на договора 1 година.

bloucester
Регистриран: 23 сеп 2012, 20:50

Мнение от bloucester » 15 сеп 2014, 22:19

Много минути към всички, неограничен интернет и подарък телефон от най-висок клас (woo) (beer) :D

Отговори