Какъв интернет ползвате :?
Re: Какъв интернет ползвате :?
Доволен съм
50лв.
70mbit-in; 70/40mbit out BG/int (понякога и повече, неограничени кънекции)
кабелен
spNet
Вероятно, когато мобилтел развалят услугата.
50лв.
70mbit-in; 70/40mbit out BG/int (понякога и повече, неограничени кънекции)
кабелен
spNet
Вероятно, когато мобилтел развалят услугата.
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Доволен
25 лв месечно
пауернет
План трафик мания 25
Лан
Минимална скорост по договор 128 мв/сек , ноооо ..
Когато свалям торенти си работи почти като гигабайтова ланка. 1.5 ГБ слизат за 3-4 до 10-15 секунди. Зависи си, но определено ДОВОЛЕН
25 лв месечно
пауернет
План трафик мания 25
Лан
Минимална скорост по договор 128 мв/сек , ноооо ..
Когато свалям торенти си работи почти като гигабайтова ланка. 1.5 ГБ слизат за 3-4 до 10-15 секунди. Зависи си, но определено ДОВОЛЕН
Аз използвам най-добрата възможна свързаност с Интернет в България на този етап. Ползвам услугата Cooolbox TRIO на ITD Network - Internet, HD телевизия и телефон. Предоставя се чрез [B][u][i]пряко[/i][/u][/B] оптично влакно до дома на клиента (FTTH, Fiber-to-the-home). Оптичният кабел влиза в Media Convertor (SOHO Switch) в дома ми, от където излизат отделни LAN кабели - за HDTV set-top-box Motorola, за компютъра ми и за стационарен цифров телефон (посредством АТА устройство)
Параметрите са:
40 Mbit/s downlink, 40 Mbit/s uplink
Ping: 1-5 ms BG, 15-25 ms Европа
85 цифрови канала на LCD TV-то ми, някои от които sa HD
Никога непрекъсваща и незабавяща се връзка, осигурена от най-иновативната фирма в Пловдив и региона. Мрежата е [B][i][u]изцяло[/u][/i][/B] оптична, и [u][i][B]изцяло[/B][/i][/u] подземна, като от сървъра на доставчика има (както казах) самостоятелно влакно до всеки клиент, което излиза точно до дома на клиента, без стълбове и дървесни изпълнения! Фирмата има локална свързаност с повечето интернет доставчици в БГ (всъщност, тя е доставчик "на едро" на интернет за по-малките доставчици), поради което БГ пиъринга ми e двуцифрено число в МЕГАБАЙТИ. И не, не работя в ITD :)
Цена: 45,90 на месец.
Параметрите са:
40 Mbit/s downlink, 40 Mbit/s uplink
Ping: 1-5 ms BG, 15-25 ms Европа
85 цифрови канала на LCD TV-то ми, някои от които sa HD
Никога непрекъсваща и незабавяща се връзка, осигурена от най-иновативната фирма в Пловдив и региона. Мрежата е [B][i][u]изцяло[/u][/i][/B] оптична, и [u][i][B]изцяло[/B][/i][/u] подземна, като от сървъра на доставчика има (както казах) самостоятелно влакно до всеки клиент, което излиза точно до дома на клиента, без стълбове и дървесни изпълнения! Фирмата има локална свързаност с повечето интернет доставчици в БГ (всъщност, тя е доставчик "на едро" на интернет за по-малките доставчици), поради което БГ пиъринга ми e двуцифрено число в МЕГАБАЙТИ. И не, не работя в ITD :)
Цена: 45,90 на месец.
доволни ли сте ? - Да
на каква цена е щастието/нещастието Ви ? - щастие :) 12,90
на какъв пакет сте ? - ЛАН "Браво" 30 Mb / 15 Mb
кабелен или безжичен ? - кабелен
как се казва Вашия доставчик ? - Blizoo
бихте ли го сменили ? - Не
на каква цена е щастието/нещастието Ви ? - щастие :) 12,90
на какъв пакет сте ? - ЛАН "Браво" 30 Mb / 15 Mb
кабелен или безжичен ? - кабелен
как се казва Вашия доставчик ? - Blizoo
бихте ли го сменили ? - Не
Логично съм доволен.
15лв./месец
Промоционален пакет - 10/1Mbps
aDSL
Vivacom
Бих го сменил при две условия:
Първото и по-важното е доставчика да гарантира толкова стабилен интернет, колкото и досегашния, тоест никакво спиране на интернета.
Второто, също важно нещо е цената. В момента месечната такса е 15лв., с удоволствие бих ползвал интернет и на още по-ниска (разбира се, ако отговаря на първото условие).
15лв./месец
Промоционален пакет - 10/1Mbps
aDSL
Vivacom
Бих го сменил при две условия:
Първото и по-важното е доставчика да гарантира толкова стабилен интернет, колкото и досегашния, тоест никакво спиране на интернета.
Второто, също важно нещо е цената. В момента месечната такса е 15лв., с удоволствие бих ползвал интернет и на още по-ниска (разбира се, ако отговаря на първото условие).
Доволен,прекъсва 2-3 пъти за година.
10 лв.
АДСЛ 12+ инет пакет 30(+5лв)
кабел с вифи
бтк,виваком
Не,не виждам причина
10 лв.
АДСЛ 12+ инет пакет 30(+5лв)
кабел с вифи
бтк,виваком
Не,не виждам причина
1. Доволен съм
2. 30 лв ми е пакета 80 програми кабелна + интернет (т.е май интернета е 15 лв)
3. 40 Mbits BG / 10 Mbits international (от 00:00 до 08:00 скоростите се удвояват)
4. Кабелен естествено, безжичните (демек на операторите) все още не са толкова изгодни :)
5. Net 1
6. Ако се появи друга по-добра оферта за интернет + кабелна в комплект, въпреки че за момента ми върши идеална работа :)
ПП: На същият план сме на работа както osama11 --> aDSL и 10/1Mbps и не мога да се съглася с твърдението, че интернета никога не спирал :) От 2 години съм на Net1 в нас, а от 4 години сме на aDSL 10/1Mbps на работа и смело мога да твърдя, че aDSL е дропвал на година около 2 пъти за повече от 2 часа, което знаете в процеса на работа в офис може да е пагубно. Докато нета ми на Net 1 е спирал само веднъж за 2-те години, през които сме заедно :)
2. 30 лв ми е пакета 80 програми кабелна + интернет (т.е май интернета е 15 лв)
3. 40 Mbits BG / 10 Mbits international (от 00:00 до 08:00 скоростите се удвояват)
4. Кабелен естествено, безжичните (демек на операторите) все още не са толкова изгодни :)
5. Net 1
6. Ако се появи друга по-добра оферта за интернет + кабелна в комплект, въпреки че за момента ми върши идеална работа :)
ПП: На същият план сме на работа както osama11 --> aDSL и 10/1Mbps и не мога да се съглася с твърдението, че интернета никога не спирал :) От 2 години съм на Net1 в нас, а от 4 години сме на aDSL 10/1Mbps на работа и смело мога да твърдя, че aDSL е дропвал на година около 2 пъти за повече от 2 часа, което знаете в процеса на работа в офис може да е пагубно. Докато нета ми на Net 1 е спирал само веднъж за 2-те години, през които сме заедно :)
Домашен интернет - 28 лева за 60 Мегабита BG/Int - Оптична мрежа, без прекъсване :)
Мобилен Интернет - M-Tel SURF NonStop 25 лева не прекъсва, но на 2.5gb намалява скоростта на 128kbps.
+ ADSL нелегално от съседа :) който не си е заключил Wi-Fi-то :) Прекъсва често :)
Това ползвам аз, като нета ми е промоция от доставчика :)
Мобилен Интернет - M-Tel SURF NonStop 25 лева не прекъсва, но на 2.5gb намалява скоростта на 128kbps.
+ ADSL нелегално от съседа :) който не си е заключил Wi-Fi-то :) Прекъсва често :)
Това ползвам аз, като нета ми е промоция от доставчика :)
-
- Регистриран: 17 апр 2006, 21:53
1. ДОВОЛЕН (yes)
2. 24лв./месец
3. basic - 30Mb int / 10Mb BG
4. кабел до рутер и от там WiFi
5. SpectrumNet - Поморие
6. засега НЕ
(beer)
2. 24лв./месец
3. basic - 30Mb int / 10Mb BG
4. кабел до рутер и от там WiFi
5. SpectrumNet - Поморие
6. засега НЕ
(beer)
1. Преди бях доволен, сега вече не съм / Доволен съм
2. 25 лв / 20 лв
3. Tempo 12/1 Mbit / Home 40/6 Mbit (скача до 60 през 1/2 от денонощието)
4. Кабелен (ADSL) / Кабелен (PPPoE)
5. Vivacom / Networx-BG
6. Да / По-скоро не
Ползвам ги съответно от:
5,5 години / 2 години
2. 25 лв / 20 лв
3. Tempo 12/1 Mbit / Home 40/6 Mbit (скача до 60 през 1/2 от денонощието)
4. Кабелен (ADSL) / Кабелен (PPPoE)
5. Vivacom / Networx-BG
6. Да / По-скоро не
Ползвам ги съответно от:
5,5 години / 2 години