Какви промоции се очакват от 1 февруари?
Re: Re: Re: Re: не: Какви промоции се очакват от 1 февруари?
Искаш да кажеш, че условията ще си останат стандартните?
Re: Re: Re: Re: Re: не: Какви промоции се очакват от 1 февруари?
На Виваком промоцията от днес е Net&Call XL с 1000мин. вместо 600 и цена намалена от 30 на 20лв. Условието обаче е да се комбинира с друга услуга. При съществуваща друга услуга срокът на договора и трябва да се удължи, за да се уеднакви със срока на мобилната услуга. Промоцията на Мтел е удължена с 1 ден, до 01.02.2015г. включително. От утре влизат в сила новите им промоции! Само че не казаха какви ще са! В 12 часа на сайта им ще ги обявят!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: не: Какви промоции се очакват от 1 февруари?
Значи тази нощ в 00 часа ще обновят сайта? А на сайта на Виваком нищо не пише.. .
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: не: Какви промоции се очакват от 1 февруари?
Днес ходих в магазин. Виваком ми дадоха брошура с офертата. И ми предложиха много разпалено да подпиша (остава ми 1м. от срока на договора, имам тяхна телевизия + интернет).
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: не: Какви промоции се очакват от 1 февруари?
Най-интересно ми е Мтел какво ще предложат. Знам, че имаха едни планове, но дано да се изпълнят.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: не: Какви промоции се очакват от 1 февруари?
Слуховете, които аз чух за промоциите през февруари са следните:
[Quote]БОБ- удължават боомбоб до края на февруари.
Мтел- за 11 лв. 600 мин. към всички, само за пренесени номера от Виваком или Глобул.
Виваком- за 20 лв. 1000 мин. и 10 000 МБ нет, задължително в комбинация с друга услуга от тях.[/Quote]
Имайте предвид, че това са слухове и е възможно да не се реализират напълно :)
Както вече многократно казах, конкуренцията се засили неимоверно и безумно високите цени от старата ера няма да се върнат никога вече! На мен лично не ми трябват безкрайно много минути, а много нет на максимална скорост. Затова от март месец ще си пускам карта на Макс Телеком с 20 GB LTE нет на максимална скорост за 20 и няколко лв. Разбира се, от самия старт на Булсат ще си взема и тяхна карта, за да подкрепя развитието на новите LTE мрежи в България.
[Quote]БОБ- удължават боомбоб до края на февруари.
Мтел- за 11 лв. 600 мин. към всички, само за пренесени номера от Виваком или Глобул.
Виваком- за 20 лв. 1000 мин. и 10 000 МБ нет, задължително в комбинация с друга услуга от тях.[/Quote]
Имайте предвид, че това са слухове и е възможно да не се реализират напълно :)
Както вече многократно казах, конкуренцията се засили неимоверно и безумно високите цени от старата ера няма да се върнат никога вече! На мен лично не ми трябват безкрайно много минути, а много нет на максимална скорост. Затова от март месец ще си пускам карта на Макс Телеком с 20 GB LTE нет на максимална скорост за 20 и няколко лв. Разбира се, от самия старт на Булсат ще си взема и тяхна карта, за да подкрепя развитието на новите LTE мрежи в България.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: не: Какви промоции се очакват от 1 февруари?
Днес ходих в магазин. Виваком ми дадоха брошура с офертата. И ми предложиха много разпалено да подпиша (остава ми 1м. от срока на договора, имам тяхна телевизия + интернет).
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: не: Какви промоции се очакват от 1 февруари?
Не си ли в грешка за нета на Виваком,по-рано прочетох за 2 гб ,а не за 10
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: не: Какви промоции се очакват от 1 февруари?
Възможно е, това са слухове все пак :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: не: Какви промоции се очакват от 1 февруари?
От каталога на Виваком за Февруари-Net&Call XL-19.99лв. в комбинация-1000 мин. към всички и 2000 мб. Пускат също Meizu Mx4 за 17,90 на месец с Net&Call XXL.