Какви промоции се очакват от 1 февруари?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: не: Какви промоции се очакват от 1 февруари?
[Quote]Пускат също Meizu Mx4[/Quote]
Виж, това също е новина!
Виж, това също е новина!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: не: Какви промоции се очакват от 1 февруари?
Да ама нали сещаш,че XXL вече е 99.90 лв. месец
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: не: Какви промоции се очакват от 1 февруари?
Е, много ясно, че трябва да си луд да подпишеш на 100 лв. такса!! Гледа се цената на телефона със следващия план(в случая XL за 20 лв.) и се преценява дали е изгодно!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: не: Какви промоции се очакват от 1 февруари?
Аз съм много доволен от предложението на Виваком, от което се възползвах. Напълно употребявам тези 2000 минути и близо 10 гиги нет. Дори не ми стигат минутите, но компенсирам с Viber и други voip приложения. Нета си заслужава и докато траеше промоцията, доста мои приятели и колеги ги накарах да се възползват. Ако пуснат 1000 минути и 5 гиги нет, без разделения (дневни - нощтни) за 20лв., това, ще е следващото добро предложение от тяхна страна! Според мен обаче, в момента изчакват действията на Мтел, а те ще са брутални!;)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: не: Какви промоции се очакват от 1 февруари?
По-горе в темата пише,че в новия каталог на ВИВАКОМ вече е написано-1000 мин+2 гиги-19.90 в комбинация с друга услуга.Така,че нищо не изчакват.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: не: Какви промоции се очакват от 1 февруари?
[Quote]написано-1000 мин+2 гиги-19.90 в комбинация с друга услуга.Така,че нищо не изчакват.[/Quote]
Тц. Не е промоция това в комбинация с услуга за мен. Така плащаш много над тези 19,90лв. Яките промоции предстоят и от двата оператора, това сега е подаване на близалка-залъгалка...:D
Тц. Не е промоция това в комбинация с услуга за мен. Така плащаш много над тези 19,90лв. Яките промоции предстоят и от двата оператора, това сега е подаване на близалка-залъгалка...:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: не: Какви промоции се очакват от 1 февруари?
Мтел в момента обновяват и май ще слагат минути към чужбина (мобилни!).
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: не: Какви промоции се очакват от 1 февруари?
Плановете вече са в сайта. Мисля, че повече от това не можем и да искаме...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: не: Какви промоции се очакват от 1 февруари?
Крайно време е, плюс увеличение на максималните скорости на интернета (Да има някаква полза от "модерната" и "обновена" мрежа).
А и няма да е зле да поработят над нормалните, не-промоционални оферти, особено в по-ниския сегмент :)
Лично мен 2-годишното обвързване ме притеснява, дори за по-ниски суми - трудно бих подписал такъв договор, колкото и изгодни да са предложенията :) Допълнителен повод за притеснение е и огромните такси след изтичане на договора
А и няма да е зле да поработят над нормалните, не-промоционални оферти, особено в по-ниския сегмент :)
Лично мен 2-годишното обвързване ме притеснява, дори за по-ниски суми - трудно бих подписал такъв договор, колкото и изгодни да са предложенията :) Допълнителен повод за притеснение е и огромните такси след изтичане на договора
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: не: Какви промоции се очакват от 1 февруари?
Остава да видим и какви ще са намаленията за Смарт (coffee)