Какви промоции се очакват от 1 февруари?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: не: Какви промоции се очакват от 1 февруари?
Да ама е за 2г. не ме устройва. Това ме спря да преподпиша на вива.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: не: Какви промоции се очакват от 1 февруари?
На страницата на Виваком от сутринта махнаха минутите за всички мрежи и към момента е празно! Много ми харесва офертата на Мтел с включените минути към чужбина особено за мобилните в ЕС. Жалко, че чуждестранните минути на Виваком важат само за 1-ва зона, което не ме устройва!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: не: Какви промоции се очакват от 1 февруари?
Така е като искаш хем с много минути, хем интернет, хем ниска такса. Стой си на Вива фрий - вълка е сит.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: не: Какви промоции се очакват от 1 февруари?
Аз искам много интернет без много минути, и пак няма :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: не: Какви промоции се очакват от 1 февруари?
И минутите, и трафика са прекалено много спрямо месечните такси. Не знам какво повече искате.
Re: Какви промоции се очакват от 1 февруари?
Мислех да пускам отделна тема,ама викам ще стана досаден вече :D ,дали се очаква нещо ново от Боб, или поне удължаване на досегашната промоция?На сайта им стои още,че е валидно до 31 януари.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: не: Какви промоции се очакват от 1 февруари?
[Quote]Не знам какво повече искате.[/Quote]
И аз това се питам. То няма какво да искаме повече. Нуждата от трафик на максимална скорост, е между 1 и 5гб за смартфоните. После и да те ограничат те "боли".:D Аз така или иначе не мога да достигна ограничение на скороста при наличието на 10000мб...(whistle)
И аз това се питам. То няма какво да искаме повече. Нуждата от трафик на максимална скорост, е между 1 и 5гб за смартфоните. После и да те ограничат те "боли".:D Аз така или иначе не мога да достигна ограничение на скороста при наличието на 10000мб...(whistle)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: не: Какви промоции се очакват от 1 февруари?
Ами колега точно и затова не си сменям плана. Не държа на много минути за без пари а на изгодни планове за Една година.
Re: Re: Какви промоции се очакват от 1 февруари?
Удължиха Бумбоба до 28 февруари!
Re: Re: Re: Какви промоции се очакват от 1 февруари?
Аз пък искам 30 гб. бърз нет и към 200 минути към всички мрежи ... За 30 лв. На месец .... :)