Мен ме устройват нещо от типа на 10ГБ и 100 минути към всички за 20 лв, примерно :) Не виждам защо всички планове трябва да са така еднообразни и винаги с цената да се увеличават заедно минути и мегабайти, и обратното.
И да не промоционални, че да ми идва 100 лв сметка след изтичането на договора и/или да не мога да се възползвам, ако е на Вива, заради абсурдното им условие за нова активация.:)
Какви промоции се очакват от 1 февруари?
Re: Re: Re: Re: Re: Какви промоции се очакват от 1 февруари?
Мтел е преди всичко мобилен оператор. Няма как да имаш толкова много трафик и само толкова минути. Все пак разговорите са основното, за което се използват плановете.
Re: Re: Re: Re: Re: Какви промоции се очакват от 1 февруари?
[Quote]
И да не промоционални, че да ми идва 100 лв сметка след изтичането на договора и/или да не мога да се възползвам, ако е на Вива, заради абсурдното им условие за нова активация.[/Quote]
Малко преди да ти изтече договора, ще минеш на тарифен план с по-ниска месечна такса. Какъв е проблема? Страх те е да не изтървеш момента ли? Нали имаш смартфон. Нагласи си една дата преди да ти изтече договора в календара след 18 месеца и готово.:)
И да не промоционални, че да ми идва 100 лв сметка след изтичането на договора и/или да не мога да се възползвам, ако е на Вива, заради абсурдното им условие за нова активация.[/Quote]
Малко преди да ти изтече договора, ще минеш на тарифен план с по-ниска месечна такса. Какъв е проблема? Страх те е да не изтървеш момента ли? Нали имаш смартфон. Нагласи си една дата преди да ти изтече договора в календара след 18 месеца и готово.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Какви промоции се очакват от 1 февруари?
Ами не се знае по това време човек къде ще се намира - всичко се случва, може да е в чужбина и т.н. :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Какви промоции се очакват от 1 февруари?
Има ли вече информация за плановете на Теленор, които ще пускат на 5-ти?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Какви промоции се очакват от 1 февруари?
Въпреки,че "промоциите" на Телегроб изтичат на 5.02,дали ще предложат нещо свестно...Реално имаме 2 мобилни оператора на пазара....не разбирам каква им е стратегията,ако има изобщо такава...на какво разчитат..дори да удвоят сегашните си планове...и на сантиметър не могат да се доближат до конкуренцията..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Какви промоции се очакват от 1 февруари?
Вчера се обаждаха да подновяваме един от безсрочните ни договори. Питахме ги предложете ми план с минути към международни номера от група 2 каквито имаше на плановете на Глобул - последва мълчание и отговор -ами ще имаме нови планове на 5-ти.
Въпрос номер две - може ли да ми предложите с 2 годишен договор на сегашна програма(Глобул Юнивърс) субсидиран телефон с цена като на новите планове Теленор - последва пак дълго мълчание и моля изчакайте новите ни планове на 5-ти.
В последно време дори собствените си служители не могат да задържат на тарифните си планове - наскоро един такъв сподели, че единствената причина да е на Теленор е защото и плащат сметката :D
Въпрос номер две - може ли да ми предложите с 2 годишен договор на сегашна програма(Глобул Юнивърс) субсидиран телефон с цена като на новите планове Теленор - последва пак дълго мълчание и моля изчакайте новите ни планове на 5-ти.
В последно време дори собствените си служители не могат да задържат на тарифните си планове - наскоро един такъв сподели, че единствената причина да е на Теленор е защото и плащат сметката :D