Какво да очакваме от операторите от 1 май?
-
- Регистриран: 08 юли 2005, 19:11
Re: Re: Какво да очакваме от операторите от 1 май?
Да на Теленор съм и имам ограничение до 04.05 заради това, че подписах на Резерв, когато излязоха, затова не успях да се възползвам от промоциите. Харесала съм си големия Резерв Стандарт и стискам палци да го има и през май на тази цена, защото е същата като на текущия ми план и мога да мина на него. Ако някой има вътрешна информация, моля да сподели - може и на лични!
Няма как да стане това нещо! Плана на ментел за 21лв (неогр. разговори +5гб нет) е най-хубавия план даван някога в България и едва ли някога ще има по-добър. В белите страни този тип планове са в пъти по-скъпи. Осъзнайте се, вие искате да е..те дявола във въздуха, е няма как да стане.
Re: Какво да очакваме от операторите от 1 май?
Днес изтича срока на промоциите,пълно мълчание!Дали поне ще удължат срока на настоящите? Или ще стане още по-зле?
Най- вероятно ще удължат. Кога за последно сме били на стандартни тарифи?
Да ти кажа защо не подписах,имам договор с Теленор до август,можех да мина на плана от 15 лв,но предпочитах трансфера с 5 гб нет.Предпочетох да изчакам и ако Теленор пуснат план с неограничени минути да мина на него,ако не-август към Мтел,това е!
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Re: Re: Re: Какво да очакваме от операторите от 1 май?
boombob+ 500min + 1000mb за 14.90лв. до края на Юни )))
Re: Re: Re: Re: Какво да очакваме от операторите от 1 май?
Обзема ме отчаяние.......
Re: Re: Re: Re: Re: Какво да очакваме от операторите от 1 май?
Мартенските промоции бяха един път за близките няколко месеца напред, свиквайте :D
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Какво да очакваме от операторите от 1 май?
Че ще ги има, ще ги има пак по някое време, ама дано поне тея дето чакаха за 5лв. - неограничени минути, неограничен нет, неограничени смс, пиле на грил, Галена, Г-Класа и т.н. ... да се усетя за напред ))) :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Какво да очакваме от операторите от 1 май?
Според мен цените през март бяха напълно поносими и нормални,въпроса е,да се бяха запазили такива,че не всеки имаше възможност да се възползва,аз не съм чакал по-ниски,просто не уцелих момента.