Какво да очакваме от операторите от 1 май?
-
- Регистриран: 08 юли 2005, 19:11
Re: Re: Какво да очакваме от операторите от 1 май?
Една трохичка информация - очаква се промоцията на Резерв Стандарт на Теленор за 29,99 от 99,99лв да бъде удължена. Не е много като инфо, но аз го гледам два месеца, без да имам възможност да премина на него и силно се надявам да е вярно.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Какво да очакваме от операторите от 1 май?
Цените бяха адски ниски! Ако мтел бяха задържали цените още 2 месеца мрежата им щеше да изпуши от претоварване. Предполагам никъде в света за 10евро няма такъв план (освен може би в някоя страна с 100 000 население)!
Re: Re: Re: Какво да очакваме от операторите от 1 май?
Ако е вярно пак си е информация,защото ако Теленор оставят тази промоция,Мтел ще оставят високия Трансфер и Виваком също се оставят плана от 29.90 а и това е нещо.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Какво да очакваме от операторите от 1 май?
Да, Мтел разбиха всички с тези цени. Аз очаквам да пуснат неограничени разговори и повече нет към септември-октомври, за да преподпиша отново през е-магазина.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Какво да очакваме от операторите от 1 май?
Нета им и сега изпушва доста често, особено през деня. Иначе не е зле да обогатят малко каталога с телефони, в сравнение с вивата избора е доста ограничен.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Какво да очакваме от операторите от 1 май?
Аз също ще се възползвам, ако евентуално върнат промоционалните Трансфери, но този от 16лв с 1200 минути и 3гб нет. Искам да прехвърля единия си номер, който е на Теленор, но там има още доста месеци - та септември-октомври ми е идеално. Друг вариант ми е боб, ако го пуснат пак промоционалния...
Според мен няма да има някакви сериозни оферти от утре, по-скоро, както казваш ти от есента-натам.
Според мен няма да има някакви сериозни оферти от утре, по-скоро, както казваш ти от есента-натам.
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 08 юли 2005, 19:11
Re: Re: Re: Re: Какво да очакваме от операторите от 1 май?
Каза ми го служителка, дано да е вярно и дано повлияе на промоциите на останалите два оператора. Много хора по една или друга причина не успяха да се възползват от намаленията и един шанс допълнително не би бил никак зле.Аз специално имам още 4 дни до изтичане на шестте месеца, през които не мога да сменям плана, със сигурност има и други като мен, които са подписали като се появиха Резерв.
Re: Re: Re: Re: Re: Какво да очакваме от операторите от 1 май?
Ако си на по-нисък план можеш на по-висок. И при мен на Мтел не бяха минали 6 месеца. Преподпиши през е-магазина.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Какво да очакваме от операторите от 1 май?
Девойката е на Теленор,преди 6 месеца няма мърдане дори и нагоре.
Re: Какво да очакваме от операторите от 1 май?
Както се очакваше Виваком удължава срока на промоцията на плана от 29.99 лв до 31 май! Не смятам да пускам нова тема за това.Теленор също официално удължи Резерв стандарта от 29.99 лв до 31 май.