Какво е коледна промоция за BG мобилен оператор?

milen888
Регистриран: 15 ное 2006, 15:50

Re: Какво е коледна промоция за BG мобилен оператор?

Мнение от milen888 » 01 дек 2012, 20:10

[Quote]защо не сравнявате промоциите с Албанските , Македонските , Сръбските оператори... в тези държави стандарта е горе долу като нашия... какво сравнявате с немски и английски или щатски... където стандарта е 5 пъти по висок... населението е 5 пъти по-голямо ...[/Quote]
Аз вече няколко пъти давам линк към офертата на македонския оператор VIP, собственост на Телеком Австрия. За 555 денара (около 15-16 лв.) ви дават 1000 мин. към всички, 1000 смс-а и 1000 МБ мобилен нет. В страна с няколко пъти по-малко население от нас, по-бедни и извън Евросъюза. Сега да те видя какво ще кажеш?!?
http://prikachi.com/images/663/5481663f.png
http://prikachi.com/images.php?images/663/5481663f.png
Говориш пълни глупости и защитаваш наглите оператори, които обират бедния български народ! От 100 километра си личи, че и трите оператора са в негласен картел, като от трите най-нагли и отвратителни са ментел, със свръхвисоките си цени, най-скъпите апарати на българския пазар и безумното обслужване!

Sage
Регистриран: 30 авг 2004, 18:43

Мнение от Sage » 02 дек 2012, 00:01

Напълно съм съгласен, но... Според теб, ако новият \"по-добър\" М-Тел реши да тръгне към подобни оферти, коя част от офертата ще следва приоритетно - тази, която хвалим или другата, която посочих аз?

Izparitel
Регистриран: 01 май 2009, 10:00

Мнение от Izparitel » 02 дек 2012, 00:53

Офертата от първия пост едва ли е заради филантропията на оператора в Австрия. По-скоро е в резултат на конкуренцията там.
Съответно можем да си направим извода за конкуренцията у нас. Колкото и да обясняваше първия мобилен оператор, че у нас пазара е малък и няма да преживее и трети оператор се оказа, че нещата не стоят точно така.
Ако се появи агресивен четвърти мобилен оператор току-виж нещата се попроменили. Е, на съществуващите мобилни ще се наложи да оптимизират разходите си за да останат на печалба, но пък клиентите ще спечелят.
Представям си как ли се надяват и работят сегашните оператори за да не се появи нов конкурент на пазара.

Beчния
Регистриран: 09 юни 2011, 09:28

Мнение от Beчния » 02 дек 2012, 16:52

Значи има потенциял за Smartbob който да дава за 20 лева всичко това и във България.:D;)(yes)

НеМиПука
Регистриран: 17 ное 2012, 02:30

Мнение от НеМиПука » 02 дек 2012, 18:48

\"За 555 денара (около 15-16 лв.) ви дават 1000 мин. към всички, 1000 смс-а и 1000 МБ мобилен нет. В страна с няколко пъти по-малко население от нас, по-бедни и извън Евросъюза. Сега да те видя какво ще кажеш?!?
http://prikachi.com/images/663/5481663f.png
http://prikachi.com/images.php?images/663/5481663f.png
Говориш пълни глупости и защитаваш наглите оператори, които обират бедния български народ! От 100 километра си личи, че и трите оператора са в негласен картел, като от трите най-нагли и отвратителни са ментел, със свръхвисоките си цени, най-скъпите апарати на българския пазар и безумното обслужване! \"
+1

mkukas
Регистриран: 20 фев 2012, 13:43

Мнение от mkukas » 02 дек 2012, 19:45

Не мисля че операторите са нагли. ПРосто си гонят интереса.
Вие искате да сте на 5 кинта такса или на примка и по възможност всичко да получите за тия кинти. Ми няма да стане, това е. Който не му харесва, да му харесва.
Всичко тук е лошо и гадно, щом е от чужбина и л.йно да е, то е златно. С такова мислене няма да прокопсаме.
Айде пийте едно и по-спокойно с безумни искания.

rado243
Регистриран: 07 фев 2006, 11:30

Мнение от rado243 » 02 дек 2012, 19:53

[Quote]Не мисля че операторите са нагли.[/Quote](woo)
Не ти си нагъл (no)(no)(no)
[Quote]Вие искате да сте на 5 кинта такса или на примка и по възможност всичко да получите за тия кинти. [/Quote](angry)
Не ми се търси сега,но във Франция беше се развихрила ценова война (истинска конкуренция) и имаше такса 0$;)
[Quote]Айде пийте едно и по-спокойно с безумни искания[/Quote]
Ай де скрий се с безумния си пост, че ставаш смешен \"операторска подлога\"(no)(no)(no)(no)

milen888

Мнение от milen888 » 02 дек 2012, 19:56

Къде се скри Looper, дето търсеше промоциите в Сърбия и Македония :D Ето, показах му реална оферта, от оператор, който действа и в БГ и там, но май няма какво да каже :D Излез като мъж и кажи: да, сгреших, дори и в Македония има в пъти по-добри оферти отколкото тук, просто нашите оператори са изключително нагли, алчни и лакоми и поради липсата на конкуренция дерат потребителите!!!
Безумния пост на mkukas няма да го коментирам, rado243 много добре му е отговорил, браво (yes)

mkukas
Регистриран: 20 фев 2012, 13:43

Мнение от mkukas » 02 дек 2012, 20:00

Операторска подглога можеш да кажеш на някой друг. Аз парите си ги изкарвам честно, но съм реалист и по-спокойно с епитетите дето раздаваш. Малко се успокой, че пяна ти излиза.

milen888

Мнение от milen888 » 02 дек 2012, 20:05

Ако не работиш в някой от операторите, то и ти ще искаш като всички останали потребители да се намалят цените до нормални нива и оператора, който оперира в Македония и тук (Телеком Австрия) да ни дава същите оферти, а не да ни прави на идиоти и да дере кожи в България, а същевременно в Македония да дава едни съвсем нормални и достъпни за всеки оферти (angry)
Използват България като дойна крава, по едно време Мтел беше с най-голямата печалба в процентно отношение в групата на Телеком Австрия. И това написано официално в техен доклад, като повод за гордост (angry)

Отговори