Какво е коледна промоция за BG мобилен оператор?
Какво е коледна промоция за BG мобилен оператор?
Попаднах на нещо много интересно, което наистина може да се нарече коледна промоция: http://www.bob.at/smartbob-xl
Иска ми се да попитам представителите на нашите ЛЮБИМИ мобилни оператори, кога скъпи ми дами и господа ще видим нещо подобно и у наше село? Нима в Австрия клиентите са по-бедни? Или може би A1 няма достатъчно абонати? Вярно всеки си гони и печалбата и ARPU-то на фирмата майка на Мтел е 18 евро, а не 6, както е тук, но въпреки това при положение, че проникването на мобилните услуги е сравнимо в двете държави, кога някой от нашите изедници ще тропне с крак и ще пусне клиентски ориентирана програма? До кога ще се твърди, че няма картелни споразумения и всички ще се правят на ударени с мокър парцал? Или може би факта, че няма смислено предколедно раздвижване при офертите ВИ ще отдадем пак на случайността?
Иска ми се да попитам представителите на нашите ЛЮБИМИ мобилни оператори, кога скъпи ми дами и господа ще видим нещо подобно и у наше село? Нима в Австрия клиентите са по-бедни? Или може би A1 няма достатъчно абонати? Вярно всеки си гони и печалбата и ARPU-то на фирмата майка на Мтел е 18 евро, а не 6, както е тук, но въпреки това при положение, че проникването на мобилните услуги е сравнимо в двете държави, кога някой от нашите изедници ще тропне с крак и ще пусне клиентски ориентирана програма? До кога ще се твърди, че няма картелни споразумения и всички ще се правят на ударени с мокър парцал? Или може би факта, че няма смислено предколедно раздвижване при офертите ВИ ще отдадем пак на случайността?
Re: Какво е коледна промоция за BG мобилен оператор?
Ти ако си търговец и си получаваш добри печалби ще си режеш ли клона на който си седнал или ще си караш така докато може?
[Quote][Quote]Taktung 60/60, 64 kB[/Quote][/Quote](no)
Иначе останалото е абсолютен нокаут срещу нашите оферти. (yes)
Иначе останалото е абсолютен нокаут срещу нашите оферти. (yes)
Sage: При 1500 мин към всички мрежи за 19 лв. ми дреме на оная работа за такта. А тази такса има и 1.5 GB нет.
В случая има съвсем друго нещо. В света е така: Едни държави и народи \"работят\" за други държави и народи. В миналото се е наричало робство, то не че сега е различно. Просто ти подхвърлят трохи и ти заличават съзнанието. Англия и немците са най-големите робовладелци в Европа. Просто след османското робство единството на българите и техният дух са смазани. Никога няма да имаме държава на тази земя.
абсолютно съм съгласен, за съжаление ни се е паднала съдбата да сме подгъзувчици :|
защо не сравнявате промоциите с Албанските , Македонските , Сръбските оператори... в тези държави стандарта е горе долу като нашия... какво сравнявате с немски и английски или щатски... където стандарта е 5 пъти по висок... населението е 5 пъти по-голямо ...
Точно с Европа трябва да се сравнява. Нали идеята е обединяване, една общност. Всичко трябва да се сравнява с Европейските държави - доходи, цени и прочие. Обаче аз го казах еднн държави работят за други държави чрез "инвестиции" и заеми. Твоят коментар е липса на обективност. Но и дори с тях да се сравнява мисля че бе казано вече, че дори в съседни ни страни има по-добри планове.
абеее аре стига популистки дрънканици.... ще се сравнява като стигнем средноевропейски ниво.. до тогава сме си 3-то разрядна балканска държава.. та ние на собствения си полуостров сме сред най-злетата какво остава сравнение със западна европа...
кво сравнявате като там прихода от 1 клиент е сигурно 10 пъти по-голям от тукашния... как да ти предложат айфон за 100 евро , примерно.. като плащаш такса 5 лв и не говориш извън минутките... просто, защото сме бедни... да не говорим , че активното население на нашата държава е... 50 пъти по-малобройно.. и аз искам някви мега яките промоции, ама няма да стане скоро... то за това няма и интерес от световните лидери в телекомуникациите към нашата страна... ами всичките мрежи са собственост на някви измислени
кво сравнявате като там прихода от 1 клиент е сигурно 10 пъти по-голям от тукашния... как да ти предложат айфон за 100 евро , примерно.. като плащаш такса 5 лв и не говориш извън минутките... просто, защото сме бедни... да не говорим , че активното население на нашата държава е... 50 пъти по-малобройно.. и аз искам някви мега яките промоции, ама няма да стане скоро... то за това няма и интерес от световните лидери в телекомуникациите към нашата страна... ами всичките мрежи са собственост на някви измислени
Ами ето \"нормална\" тарифа (не ниско бюджетен фасул) на А1 - http://www.a1.net/handys-telefonie/a1-smart-1. Ако тук пуснат такива пакети операторите си мисля, че доста народ ще започне да плаща по малко повече от 5 лв както твърдиш. На мен не ми е удобно да поддържам 2-3 телефона на различни оператори и ако имам 1000 мин, 500 смс към всички и неограничен нет на драго сърце ще давам 40 лв.