Какво мислите за 8-ма серия на Nokia
Re: Какво мислите за 8-ма серия на Nokia
Az lichno sum s 8800 i veche dobavih arte kum kolekciqta taka lentovite kabeli se smenqvat na vseki slader neznam kakuv defekt vijda6 v tova pak i az li4no ot 2 godini polzvam 8800 i do sega takuv problem ne sum imal kolkoto e do temata zagledaite zaglavieto pishe kakvo mislite za 8 ma seria moeto mnenie po vaprosa e tova e seriqta za hora koito uvajavat sebe si dostatuchno da si polzvolqt udovolstvieto ot telefon za 1500 - 2000 lv.... i koito cenqt krasotata 8 ma seria sa telefonite s artistichen dizain neshto koeto shte se zapomni.... kakto 8850 na vremeto se pomnishe godini.....pak i pravete razlika mejdo telefon i djoben kompiutar....
Loth явно не си ме разбрал, аз даже с поста си похвалих Нокиа. Разказах една весела случка за една много здрава Нокиа 8-ма серия.
Извини ме ;))) обърнах се към
Nokia правят хубави евтини телефони.
Защо се пънат да правят нещо друго, след като не им се удава?
Защо се пънат да правят нещо друго, след като не им се удава?
А защо не поясниш по подробно ;) ? На кого му се удава* да знаем и ние останалите.
*не знам какво означава думата
*не знам какво означава думата
Хората, които уважават себе си, се занимават с благотворителност, а между другото може да си вземат Ancort Diamond Crypto. 8xxx серията на Nokia е просто *малко* по-стилна и луксозна от нормалните телефони, един хубав подарък за жена най-вече(което не пречи да го ползва и мъж, но имах предвид главно заради размерите). Нещо по средата между Nokia 6233 и моделите на Vertu(които също са на Nokia).
Godgift,
наистина много интересна дума си употребил
"Удава" :)))предполагам си имал предвид думата "отдава"
И все пак защо мислиш че на Nokia не им се отдава да правят луксозни модели телефони?
Би ли ни посочил друга марка на която се отдава да правят такива телефони за да се насочим към тях?
m-r,esato,/Ицо/
защо го спомена това за благотворителноста в каква връзка че неможах да разбера.
И още нещо защо пишеш толкова рядко във форума?
наистина много интересна дума си употребил
"Удава" :)))предполагам си имал предвид думата "отдава"
И все пак защо мислиш че на Nokia не им се отдава да правят луксозни модели телефони?
Би ли ни посочил друга марка на която се отдава да правят такива телефони за да се насочим към тях?
m-r,esato,/Ицо/
защо го спомена това за благотворителноста в каква връзка че неможах да разбера.
И още нещо защо пишеш толкова рядко във форума?
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Няма друг производител, който да има толкова широко портфолио от имиджови/фешън апарати освен Нокиа.
Да не ми се разсърди някой но според мен това е най-безсмилената им серия-визирам отсновно 8800 и събратята и.В момента единия телефон ми е 8250 и ми харесва защото е прост и става за разговори иа и няма какво да му хаби батерията.
Относно Верту то там изобщо не виждам смисъл освен за подарък.Преди седмица държах един от 15 бр. направени за Ферари и струващ 15000 евро.За тези пари определено ще има какво да направя по-различно от един телефон.Най - разумна наистина е 6та серия и Е-серията.Нищо излишносамо функционалност.Но това е въпрос на вкус и отношение към телефоните.
Относно Верту то там изобщо не виждам смисъл освен за подарък.Преди седмица държах един от 15 бр. направени за Ферари и струващ 15000 евро.За тези пари определено ще има какво да направя по-различно от един телефон.Най - разумна наистина е 6та серия и Е-серията.Нищо излишносамо функционалност.Но това е въпрос на вкус и отношение към телефоните.
Какво искаш да кажеш с това,че нямам право да критикувам Нокия - купувал съм си от първото до последното им поколение смартфони за основен телефон - като последния с който бях беше именно Е61.Повярвай ми не можеш да ме изненадаш нищо именно за Нокия.Държа на думите си по-горе и ще ми е интересно да прочета повече гледни точки.
Тук все пак става дума за издържливост,та мнението ми за 8800 е формирано предимно от мои колеги в сервизния бизнес - конкретно този модел на Нокия е изключително крехък така да се каже - което е напълно нормално за такъв скъп телефон - но да разказвате митове,че е много здрав и тн няма смисъл - някой ще вземе да повярва и да пробва.
Тук все пак става дума за издържливост,та мнението ми за 8800 е формирано предимно от мои колеги в сервизния бизнес - конкретно този модел на Нокия е изключително крехък така да се каже - което е напълно нормално за такъв скъп телефон - но да разказвате митове,че е много здрав и тн няма смисъл - някой ще вземе да повярва и да пробва.