Какво още могат според вас да направят операторите за да привлекат нашето внимание?

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Какво още могат според вас да направят операторите за да привлекат нашето внимание?

Мнение от Ванката » 17 юни 2015, 13:43

Аз имам само едно не точно очакване, а по-скоро желание.
Желая план без фиксирана такса. Всичко по 1ст., без значение от мб-ти, минути или смс-и! Така, каквото използваш за месеца, само това ще заплатиш. Както и възможността да се избира продължителността на договора, пък ако е като БОБ на безсрочен - още по-добре...
Samsung GALAXY S22 Ultra

velnsl
Регистриран: 30 сеп 2007, 00:08

Re: Re: Re: Какво още могат според вас да направят операторите за да привлекат нашето внимание?

Мнение от velnsl » 19 юни 2015, 11:31

[B]Мтел[/B] да се запознаят с думата "коректност", [B]виваком[/B] да си радвижи малко офертите. Както съм споменавал и друг път не може един план да не мръдне 3 и повече години и да очакват клиенти. Как магазините им да правят таргети като цените и условиято по договорите им са безумни, на фона на Мтел?
[B]Глобул[/B] - ами да си се стегнат и те най-накрая на да направят малко конкуренция на Мтел с цените, минутите, мегабайтите. Да си сверят часовниците. ДА не си мислят, че платените тролове в нета, които им рекламират "подобрената" мрежа ще им повишат таргетите, клиентите и изобщо ще я изправят на крака.

Булсат(моите абсолютни фаворити) да работят по-бързо по устройването на мрежата. Чакам това с нетърпение. Макстелеком да си подорят покритието. Живея точно на ръба на покритието им и не е мръднало година вече. А е голям град - 3-ти или 4-ти по големина в страната.

ПС: Някой може ли да направи тема какво правят операторите, за да налучкат точната пътека до "сърцето" на потребителя? Щото за мен отговора е "нищо".

samoznai
Регистриран: 05 дек 2008, 12:56

Re: Re: Re: Какво още могат според вас да направят операторите за да привлекат нашето внимание?

Мнение от samoznai » 19 юни 2015, 12:17

Нова икономика измисли направо :)

caesar13bg
Регистриран: 06 фев 2007, 14:01

Re: Какво още могат според вас да направят операторите за да привлекат нашето внимание?

Мнение от caesar13bg » 20 юни 2015, 07:46

Оня ден сключих договор с Вива-за 29.90 на месец 2000 мин към всички плюс 10 GB на бърза скорост. Не знам дали съм се минал, но бях на безсрочен дог с мижави минути и нет, а и Лумиата 1320,която вярно ми служи почти 2 години умря при среща фейс ту фейс с мраморни плочи, та се наложи да й търся замяна...От нета като бързина за сега съм доволен като слон. Двете хил минути ми идват в повечко, но от имане глава не боли.Сега съм на морето, нет има навсякъде, дори на доста глухи и безлюдни плажове.Относно очакванията ми-не е зле малко международни минутки да бяха добавили в този план...

zaboraboy
Регистриран: 06 сеп 2005, 12:29

Re: Какво още могат според вас да направят операторите за да привлекат нашето внимание?

Мнение от zaboraboy » 20 юни 2015, 09:45

За всеки перфектният план изглежда различно.Бих се зарадвал на 1000 нац. и зона 1 минути,100 зона 2 и роуминг мин. 100 смс-нац. и зона 2,5 гб интернет за 15 лв.Мисля,че е напълно реално и постижимо.И да добавя,искам го от един определен оператор.;)

bomobilebulgaria
Регистриран: 04 авг 2006, 22:05

Re: Re: Какво още могат според вас да направят операторите за да привлекат нашето внимание?

Мнение от bomobilebulgaria » 20 юни 2015, 21:48

От друг форум. Засечени вероятно LTE тестове на МТел в Съни бич ;)

mkpetrov
Регистриран: 05 апр 2009, 18:46

Мнение от mkpetrov » 20 юни 2015, 22:15

Преди 10-ина дни се изненадах като тествах с 4Г-телефон и откри тяхно 4Г даже на няколко км извън София насред планината. :)

pitbull20
Регистриран: 14 ное 2014, 13:18

Мнение от pitbull20 » 20 юни 2015, 23:02

За жалост тези неща няма как да станат в българия - особено при мижавия ни пазар и бедно население където се търси единствено ниска цена! Много пъти съм питал акаунта ни от Мтел и Вивател защо по дяволите никога не съм получавал нормален тел за подарък при преподписване на договор при условие че съм клиент от например 10 години - отговора е че такава е политиката на всички оператори заради ниските сметки - мисля че в БГ средната сметка беше нещо от рода на сума под 10 лв месечно - няма как при тази сума да очакваме някой да ни подари тел за 400 лв - независимо че аз например правя 100 лв всеки месец другите не го правят. Още преди 15 години в Америка и в Англия имаше по-добри планове отколкото в момента тук и то за корпоративни клиенти затова не бързайте да се радвате...

hddsoft
Регистриран: 08 мар 2015, 21:28

Мнение от hddsoft » 20 юни 2015, 23:05

Значи скоро LTE от Мтел се задаваааа...? :D

Отговори