Какво още могат според вас да направят операторите за да привлекат нашето внимание?
Re: Re: Re: Какво още могат според вас да направят операторите за да привлекат нашето внимание?
Ние-потребителите не може ли да се надигнем срещу КЗК?
Re: Re: Re: Re: Какво още могат според вас да направят операторите за да привлекат нашето внимание?
Поне разбрахме Кий е виновен за високите цени на телефонията и защо няма безплатни телефони към две години договори... ДЪРЖАВАТА , КЗК, и всички структури по веригата дето чакат да папкат ...
Re: Re: Re: Re: Re: Какво още могат според вас да направят операторите за да привлекат нашето внимание?
Добрутро! Това ви го обяснявам от 2 години...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Какво още могат според вас да направят операторите за да привлекат нашето внимание?
Вчера VIVACOM привлече нашето внимание. Дали са чели темата ми за трансфериране на трафик данни - незнам, но са опорочили предложеното от мен по възможно най-дебилния начин. Защо всички са такива алчни? Какво щеше да им стане да разрешат трансфера на трафик между всички безплатно? Ми това са си нашите мб-ти. Ние сме си ги платили, вече са спечелили и то чисто от нас. К'во им дреме дали ще пратя две гиги на приятел от моите десет? То бива-бива алчност, ама то тяхното граници няма...
Викам да вдигна малко темата, че е голяма скука тази вечер.:) Какви дивотии може да очакваме още операторчетата? Аз имам няколко идеи, но няма да ги напиша, че после ще ме линчувате.:D
Викам да вдигна малко темата, че е голяма скука тази вечер.:) Какви дивотии може да очакваме още операторчетата? Аз имам няколко идеи, но няма да ги напиша, че после ще ме линчувате.:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Какво още могат според вас да направят операторите за да привлекат нашето внимание?
И аз тези дни се бях сетил за нещо, което се чудех как никой от нашите оператори още не се е сетил да ограничи, но щом четат и взимат предвид (Каквото и както им изнася), по-добре и аз да не коментирам.:D
Но извън "нови" ограничения, от Вива очаквам ад започнат да делят трафика на дневен и нощен, а може би и повече планове/пакети да започнат да ги ограничават на 64.
Въобще, тотално отблъскваща политика от всички - аз затова си плащам по 7.80 и чакам да се засрамят малко, пък тогава може да им платя повече.;)
Но извън "нови" ограничения, от Вива очаквам ад започнат да делят трафика на дневен и нощен, а може би и повече планове/пакети да започнат да ги ограничават на 64.
Въобще, тотално отблъскваща политика от всички - аз затова си плащам по 7.80 и чакам да се засрамят малко, пък тогава може да им платя повече.;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Какво още могат според вас да направят операторите за да привлекат нашето внимание?
Всички държавни структури с малки изключения работят ПРОТИВ, а не ЗА обикновенният гражданин.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Какво още могат според вас да направят операторите за да привлекат нашето внимание?
[Quote]което се чудех как никой от нашите оператори още не се е сетил да ограничи, но щом четат и взимат предвид (Каквото и както им изна,по-добре и аз...[/Quote]
Аз се сетих какво имаш впредвид (предполагам):D, но ще си затрая!
Честно да ти кажа, след като операторката ми каза, че имали смяна на системата и на мен ми мина през акъла, че септември, ще делят вече трафика. Ама карай...
Иначе си прав, едва ли е толкова скъп тоя трафик, че да се стискат и да ни доят така.
Аз се сетих какво имаш впредвид (предполагам):D, но ще си затрая!
Честно да ти кажа, след като операторката ми каза, че имали смяна на системата и на мен ми мина през акъла, че септември, ще делят вече трафика. Ама карай...
Иначе си прав, едва ли е толкова скъп тоя трафик, че да се стискат и да ни доят така.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Какво още могат според вас да направят операторите за да привлекат нашето внимание?
Аааа, забравих да спомена нещо. Днес говорих с братовчед ми в Сърбия. Той ползва тамошния Теленор и ми се похвали, че минутата вече от Теленор - Сърбия до Теленор - България е 0,90лв/мин. Преди това е била 3,40лв.:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
[Quote]То бива-бива алчност, ама то тяхното граници няма...[/Quote]
По скоро е некадърност, наскоро бяха пуснали обява в jobs-а, че търсят човек да им оправя "бакиите" в билинг софтуера. А и определено са ти опорчили идеята, като са си казали - "Що да не изкараме едни пари от HotSpot функцията на телефоните" ;)
По скоро е некадърност, наскоро бяха пуснали обява в jobs-а, че търсят човек да им оправя "бакиите" в билинг софтуера. А и определено са ти опорчили идеята, като са си казали - "Що да не изкараме едни пари от HotSpot функцията на телефоните" ;)
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Какво още могат според вас да направят операторите за да привлекат нашето внимание?
[Quote]Миналата година 800 бона глоба на Вива, сега на Мтел.[/Quote]
А когато Кауфланд и Лидъл съсипват кварталните магазинчета и българските производители - НИЩО.
А когато Кауфланд и Лидъл съсипват кварталните магазинчета и българските производители - НИЩО.