Какво ще ви донесе Дядо Коледа?
Re: Какво ще ви донесе Дядо Коледа?
@spe:
"Вземи си едно Infinity да не те е яд!
И нали знаеш - ГОРЕ ГЛАВАТА:)
Тук лузъри не щем. "
Infiniti е добре, но харчи като за 390коня :-D
"Вземи си едно Infinity да не те е яд!
И нали знаеш - ГОРЕ ГЛАВАТА:)
Тук лузъри не щем. "
Infiniti е добре, но харчи като за 390коня :-D
-
- Регистриран: 08 сеп 2008, 13:03
Няма по-добър подарък за коледа от едно Bogatti Veyron.Вече идва факта,че много малко хора могат да си го позволят.Иначе Infiniti е добра машина.Аз съм почитател на спортните зверове.Един мой познат кара Ferrari F430 Spider F1 и казва,че 400 коня са достатъчни за пътя.
А аз защо ли се придвижвам със Smart от старите модели и се чувствам отлично...
За мен мечтания коледен подарък е един Mini Cooper, но е прекалено скъп за възможностите на мен и семейството ми.
Падам си по малки и симпатични коли, които привличат с чар и са различни от останалите еднообразни седани и груби SUV-та. А спортните коли имат прекалено мъжкарско и агресивно излъчване. За мен колата е поредната джаджа. Искам да е малка, красива и удобна. Градска.
За мен мечтания коледен подарък е един Mini Cooper, но е прекалено скъп за възможностите на мен и семейството ми.
Падам си по малки и симпатични коли, които привличат с чар и са различни от останалите еднообразни седани и груби SUV-та. А спортните коли имат прекалено мъжкарско и агресивно излъчване. За мен колата е поредната джаджа. Искам да е малка, красива и удобна. Градска.
"спортните коли имат прекалено мъжкарско и агресивно излъчване." :D :D :D
Не са за тебе а? :)))))
Замалко да си купя моята малка мечта,ама не се разбрах със стария собственик :( и колата замина за Гърция :( http://www.dvsmith.net/images/bmw/6er/sharkd_Jeff.jpg (беше малко по зле де-трябваше да се претапицира кожата) :))
Весели празници на всички!
Не са за тебе а? :)))))
Замалко да си купя моята малка мечта,ама не се разбрах със стария собственик :( и колата замина за Гърция :( http://www.dvsmith.net/images/bmw/6er/sharkd_Jeff.jpg (беше малко по зле де-трябваше да се претапицира кожата) :))
Знам, че повечето мъже мисля за гей всеки, който кара малка кола и не е жена, но аз съм просто по-различен. По-чувствителен съм, обичам изкуството, киното, театъра и поезията. И някак си един Хамър H3 не се връзва с натурата ми.
Хора и хора ... какво като не му харесват големи и груби коли. Всеки с вкусовете си! Между другото наистина имаш за какво да съжаляваш относно пропуснатото бмв. Един стар приятел има същото и трябва да ти кажа, че въпреки че е стара кола (по принцип не се впечатлявам такива коли) просто бях изумен ... даже просто да стоя в колата беще емоция. Пропива те с една доста приятна атмосфера :)
-
- Регистриран: 08 сеп 2008, 13:03
deezel интересува ме и си мисля от доста време колко вдига един такъв смарт?Човек не трябва да се притеснява,че родителите му не са богати.Всичко постигнато досега сам съм си го постигнал и така предпочитам.Следващата покупка за която работя е едно Lamborgini.Има ги тук втора ръка за по 100 000,150 000 долара.Ще продам Shelby то за 40 000,45 000 и ще прибавя останалите пари,но до тогава има много време.Аз съм човек който обича спортните коли и скоростта.Надявам се да развием бизнеса който сме почнали(Нефтени находища в Дубай) и да яхна едно Bogatti.Сега съм програмист в Microsoft в Маями.На това съм се спрял: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=de&id=92348005&pageNumber=1&__lp=3&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=4350&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&tabNumber=2
Само да ги имах парите и веднага щях да я купя.Има си време за всичко.По нататък.
Само да ги имах парите и веднага щях да я купя.Има си време за всичко.По нататък.
Ема тва много грозно :) Къде отиде хубавата стара Жигула ;)
Моят е до 135.
мда... доста хора избиват комплекси като си взимат големи коли примерно и се мъчат така да се изкарат по-мъже...
аз карам Тойота Айго и за града е просто невероятна :) За междуградско също нямам никакви забележки, освен почти пълната липса на багажник :) Но с нея съм ходил и до Прага и всичко е тип-топ :) Вдига 170 като слънце... Двигател 1.0 :)
аз карам Тойота Айго и за града е просто невероятна :) За междуградско също нямам никакви забележки, освен почти пълната липса на багажник :) Но с нея съм ходил и до Прага и всичко е тип-топ :) Вдига 170 като слънце... Двигател 1.0 :)