Какво стана с Mtel и iPhone 4
Re: Какво стана с Mtel и iPhone 4
Поне имаме обхват навсякъде и интернет почти навсякъде. В момента мрежата на Глобул е по зле от тази на Виваком ;) Ако си седите в големият град да с Глобул ставо но не и ако пътувате, все пак имам и тяхна карта и знам(no)
[Quote]Гроздето е кисело а Мтел? [/Quote]
(yes)(yes)(yes)
(yes)(yes)(yes)
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
[Quote]В момента мрежата на Глобул е по зле от тази на Виваком ;) Ако си седите в големият град да с Глобул ставо но не и ако пътувате, все пак имам и тяхна карта и знам(no) [/Quote]Мрежата на Глобул винаги е била най-зле след като Вива си изградиха покритието в края на лято 2006... (cyber) С изключение на 3G присъствието в някои по-малки градове. В големите градове губят по точки като скорост, а в слабонаселените местности често ги няма. На всичко отгоре Виваком са започнали да покриват магистралите с 3.5G - в момента е покрита отсечката Ботевград - Ябланица по "Хемус", за другите нямам данни.
[Quote]Гроздето е кисело а Мтел? :P [/Quote]
Общо взето така може да се обобщи интервюто на шефа им. Може да не харесваме политиката на Apple или да не харесваме самия телефон, но търговския успех на iPhone-a е безспорен.
Общо взето така може да се обобщи интервюто на шефа им. Може да не харесваме политиката на Apple или да не харесваме самия телефон, но търговския успех на iPhone-a е безспорен.
Вече е ясно, че ще има iphone ;) ot Mtel ;)
И от къде е ясно? :) Сподели
Това иронично ли го каза или наистина защото съм на една крачка да си го взема от Глобул а не искам да им ставам абонат.
В близките месеци М-Тел, част от Телеком Аустрия Груп (VSE: TKA, OTC US: TKAGY), ще предложи на своите клиенти iPhone 4 – най-тънкия смартфон в света, който притежава дисплея с най-голяма резолюция.
Освен в България, Телеком Аустрия Груп ще предлага устройството и в Австрия и Хърватия.
Повече информация за iPhone 4 на www.apple.com/iphone
Освен в България, Телеком Аустрия Груп ще предлага устройството и в Австрия и Хърватия.
Повече информация за iPhone 4 на www.apple.com/iphone
Не бързай ако можеш да изчакаш още месец. Има официална информация,че мтел ще го продават и в България. Telekom Austria Group, освен в България ще го продава и в Хърватия и Австрия.
Супер новина, дано цената да е приемлива. :)