Я, какво чудо, почти никой не говори за цената...
Иначе мрънкаме пак по познатия начин...
Предлагам ви един приятелски бас: ако цените за iPhone 4 на Мтел са с дори 15% по-ниски (усреднено за всички модификация) от тези на Глобул, аз ще напиша публично в този форум, че съм продънена куха лейка... Няма как да се обзалагаме на пари тука, нали, 'рийш ли
Сравнението ще правим за модел на база прилежащ тарифен план.
Какво стана с Mtel и iPhone 4
-
- Регистриран: 16 ное 2006, 10:16
Re: Какво стана с Mtel и iPhone 4
Прав(а) си, ако го пуснат изобщо :D Обаче това трябва да го кажеш на някой друг от пишещите тук :)
Абонат на Мтел съм от 10 години и моите наблюдения са, че никога, ама никога те НЕ предлагат по-изгодни оферти за каквото и да от другите два оператора. Нито цени/тарифи и промоционални условия са като при Глобул или Вивател, а какво да говорим за цени на апаратите. Просто това никога няма да стане. Не с 15% а с 0% няма да са им по-изгодни условията за Iphone 4 в сравнение с Глобул. Ако цената е приемлива, то абонаментния план на който ще се предлага ще е нещо лудо и скъпо за срок от поне 2 години или обратно, ако го предложат със абонаментните програми Surf&Talk или допълнителни пакети за мобилен интернет, то тогава телефона ще е значително по-скъп от цената на свободна продажба от Глобул.
Аз все пак ще изчакам (в момента съм изправена пред избора за нов телефон) да се появи офертата на М-тел за Iphone 4, защото телефона много ми харесва, а наистина няма смисъл само заради телефона да ставам абонат на Глобул, но почти съм сигурна, че няма как от М-тел да ми предложат нещо по-изгодно от предложението на Глобул, просто би ме успокоил факта, че ще запазя отношенията си с тях и няма да се налага да сменям оператора.
Някаква идея от по-запознатите или служителите на M-tel тук в този форум кога Iphone 4 ще се появи на пазара от М-тел???
Аз все пак ще изчакам (в момента съм изправена пред избора за нов телефон) да се появи офертата на М-тел за Iphone 4, защото телефона много ми харесва, а наистина няма смисъл само заради телефона да ставам абонат на Глобул, но почти съм сигурна, че няма как от М-тел да ми предложат нещо по-изгодно от предложението на Глобул, просто би ме успокоил факта, че ще запазя отношенията си с тях и няма да се налага да сменям оператора.
Някаква идея от по-запознатите или служителите на M-tel тук в този форум кога Iphone 4 ще се появи на пазара от М-тел???
[Quote]ако цените за iPhone 4 на Мтел са с дори 15% по-ниски[/Quote]
Да беше написал 5 %, щеше да имаш някакъв шанс.
Да беше написал 5 %, щеше да имаш някакъв шанс.
-
И отново подвеждаш! Скоро пътувах по "Хемус" и резултата беше:
Единствения оператор, който имаше 3G покритие при Ябланица и Ботевград е Мтел (за голямо съжаление на другите 2 оператора). За какво 3.5G ми говориш, след като Виваком няма дори 3G в този район. Престанете да лъжете хората!
П.П. Ще перифразирам сентенция от една популярна реклама: Само с плюене не става, трябва и акъл. :D Айде със здраве
Единствения оператор, който имаше 3G покритие при Ябланица и Ботевград е Мтел (за голямо съжаление на другите 2 оператора). За какво 3.5G ми говориш, след като Виваком няма дори 3G в този район. Престанете да лъжете хората!
П.П. Ще перифразирам сентенция от една популярна реклама: Само с плюене не става, трябва и акъл. :D Айде със здраве
-
Говориш пълни глупости. Имах карта и на Мтел преди няколко години и са немалко случаите в които обхвата им увисваше, за разлика от Глобул. Не само ти имаш по няколко карти. В момента мога да кажа че 2Г покритието е сравнително еднакво и при 3те оператора, при 3Г мрежата Мтел може би има минимална преднина пред Глобул, а Вива е доста назад по този показател.