Какво става с намаляването на цените
Re: Какво става с намаляването на цените
Народа е като стадо, каквото му кажеш, каквото му наложиш, това е!(angry)Нищо нема да се промени, докато ние не се променим!!! Да не забравяме, че тези пари за подкупи, са нашите пари, и никакви комисийки нема да свършат нашата работа, защото те са създадени не за удобство и в служба на народа а в удобство на престъпния бизнес у нас!(angry)
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 04 окт 2010, 18:15
След като си толкова недоволен, можеш ли да кажеш цена за минута, която е удоволетворителна за тебе?
Аз ще ти отговоря вместо него:D
http://www.bob.at/bigbob (woo):D:D:D:D
може и това;)
http://www.bob.at/smartbob
http://www.bob.at/bigbob (woo):D:D:D:D
може и това;)
http://www.bob.at/smartbob
-
- Регистриран: 04 окт 2010, 18:15
Попитах го за цена за минута, не за конкретен план...Да, ставало е въпрос и друг път за тези планове на bob Австрия. На тебе ти се струват добри, но за друг не биха били. Те са за хора с нужда от много минути и мобилен интернет. Защо ще плащам 20 лева като нямам нужда от 1000 минути и толкова мобилен интернет, а?
Кога уважаемият потребител ще разбере, че няма универсален план, който да удоволетворява всеки един! Ако имаше такъв щеше да е само той на пазара и всички щяха да са на него? Мисълта ми е да не съдите по себе си. Има много и различни потребители с различни потребности.
А иначе с предишния ми въпрос се опитах да провокирам колегата, който е доста активен във форума, за съжаление. Има желание да става модератор. Нищо че пише постовете си на нелитературен български и в тях няма нещо което би било от полза за четящите форума.
Кога уважаемият потребител ще разбере, че няма универсален план, който да удоволетворява всеки един! Ако имаше такъв щеше да е само той на пазара и всички щяха да са на него? Мисълта ми е да не съдите по себе си. Има много и различни потребители с различни потребности.
А иначе с предишния ми въпрос се опитах да провокирам колегата, който е доста активен във форума, за съжаление. Има желание да става модератор. Нищо че пише постовете си на нелитературен български и в тях няма нещо което би било от полза за четящите форума.
Явно си мазохист:D
[Quote] [u]Защо ще плащам 20 лева[/u] като нямам нужда от 1000 минути и толкова мобилен интернет, а?[/Quote]
Като не ти трябват толкова минути и 20лв. ти са много вземай предплатена или БОБ:D
Явно си оперторско чадо щом така разсъждаваш :D Тези планове са като атомна бомба:D всеки знае,че ако ги пусне ще почне ядрена война м/у КООператорите:D:D:D:D
[Quote] [u]Защо ще плащам 20 лева[/u] като нямам нужда от 1000 минути и толкова мобилен интернет, а?[/Quote]
Като не ти трябват толкова минути и 20лв. ти са много вземай предплатена или БОБ:D
Явно си оперторско чадо щом така разсъждаваш :D Тези планове са като атомна бомба:D всеки знае,че ако ги пусне ще почне ядрена война м/у КООператорите:D:D:D:D
Сега видях, че си писал към мен, тези неща са били обсъждани толкова пъти, че вече се изтърка:D
Относно за модераторството се бъзиках, това че немаш чувство за хумор си е твой проблем!!!:DА това, че не съм модератор трябва само да те радва, че такъв бан щех да ти сложа.:D
Относно това как пиша, колко съм грамотен не е твоя работа!;)
Интересно ти с какво си полезен на форума?:D
Относно за модераторството се бъзиках, това че немаш чувство за хумор си е твой проблем!!!:DА това, че не съм модератор трябва само да те радва, че такъв бан щех да ти сложа.:D
Относно това как пиша, колко съм грамотен не е твоя работа!;)
Интересно ти с какво си полезен на форума?:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 09 юни 2007, 19:14
10лв. 500 мин. към всички или 20лв. 1000 мин. , както в Австрия :)
Колега, аз ще съм доволен дори на двойно по лоши условия от тези, а именно 500 мин за 20 лв и 1000 мин за 40.
Е няма като в Австрия! Там има конкуренция. Затова е така, а БГ няма."Такива са традиционно наложилите се на пазара цени" - да цитирам по памет М-тел.
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Е,реално намалението ще засегне новите тарифи,старите би трябвало да станат неактуални,но като знам поведението на скъпите ни оператори,то нещата можеи да не са толкова прости.
Съвсем реално е да видим тарифи с таксуване към всички национални оператори от порядъка на 0,15 лв/мин,особено от Мтел,за които и цена от 0,10 лв/мин е доста постижима.
Но като видях заглавието на темата и в съзнанието ми изникна един скеч от предаването "Улицата" от преди години,в което детето питаше бащата (Кръстьо Лафазанов) разни въпроси и желания,а Къци обещаваше бодряшки "Ще стане,тате,ще стане" като беше очевидно , че няма как да изпълни обещанията си.
Дано аналогията ми се окаже не на място.Дано!
Съвсем реално е да видим тарифи с таксуване към всички национални оператори от порядъка на 0,15 лв/мин,особено от Мтел,за които и цена от 0,10 лв/мин е доста постижима.
Но като видях заглавието на темата и в съзнанието ми изникна един скеч от предаването "Улицата" от преди години,в което детето питаше бащата (Кръстьо Лафазанов) разни въпроси и желания,а Къци обещаваше бодряшки "Ще стане,тате,ще стане" като беше очевидно , че няма как да изпълни обещанията си.
Дано аналогията ми се окаже не на място.Дано!