Какво става с намаляването на цените
Re: Какво става с намаляването на цените
Хм не го ли приеха? Жалко. И аз съм в очакване на нови оферти, защото съм решил да съкращавам телефоните.
Тук се казва какво са приели http://tv7.bg/news/bulgaria/3546072.html (whistle)(cyber)
-
- Регистриран: 15 сеп 2010, 00:15
Абе хора. Как си мислите, че ще може ей така да прекратиш договор без неустойки? Ми ако утре шефовете ви дадат по 10% от заплатата и ви изгонят? Стига глупости. Договорите са за това за да се спазват. На който не му изнася да не подписва.
Ще намалят цените! Ама друг път! :D
[Quote]Ми ако утре шефовете ви дадат по 10% от заплатата и ви изгонят?[/Quote]
Ами точно това правят(angry) Дават ти една заплата(която е по малко от 10% от годишната) и марш на борсата.Не ми се търсят сега разни членове и алинеи,но е така(no)
[Quote]Как си мислите, че ще може ей така да прекратиш договор [u]без неустойки[/u]?[/Quote]
Никой не говори да е без неустойки,но не и пълния размер на таксите(абонамента),а както е в повечето страни 10-15% от таксите за срока на договора;)
Ами точно това правят(angry) Дават ти една заплата(която е по малко от 10% от годишната) и марш на борсата.Не ми се търсят сега разни членове и алинеи,но е така(no)
[Quote]Как си мислите, че ще може ей така да прекратиш договор [u]без неустойки[/u]?[/Quote]
Никой не говори да е без неустойки,но не и пълния размер на таксите(абонамента),а както е в повечето страни 10-15% от таксите за срока на договора;)
Обикновено Глобул прави нови планове февруари, очаквам да ни зарадват за конгреса(whistle);)
Има ли някакви новости,някой да е чул нещо?
-
- Регистриран: 09 юни 2007, 19:14
По ирония на сътбата от 1-ви Април :))
Май ще има поскъпване на услугата подобно на всичкото останало :D
Както винаги лично ме вълнува как ще се отрази и дали, намаляването на цените за крайния клиент и най-вече тези в заварено положение, т.е. със срочен договор за определен период от време. Дали ще останем да говорим на 25-32 ст/мин. до изтичане на срочните ни договори или намаляването на цените ще стане актуално веднага след обявяването им ?!?! :|