Какво става с намаляването на цените
Re: Какво става с намаляването на цените
това "със сигурност ще" що не го кажеш с истинското му име - "иска ми се да"...
нали от месец вече е по-ниско терминирането, що няма нови планове?
нали от месец вече е по-ниско терминирането, що няма нови планове?
Да:D
И на мен ми се струва , да ама другия път!!!!!
И на мен ми се струва , да ама другия път!!!!!
Всички сакаме и волиме австрийския БОБ :D Моят пример беше, че ниското терминиране не води автоматично до ниски цени.
Колкото до колегата The True: Имам известен поглед върху Англия поради наличието на роднини там и редовното ходене на гости на същите. И съвсем случайно мога да те уверя, че при заплата от 2000 паунда няма да ти е никак хубаво да живееш там. Първо от тези 2000 паунда при теб след като си платиш данъците и осигуровките ще останат под 1000, а след това ще трябва и да живееш и да си плащаш наема и сметките и т.н.
И колкото и да ти се струва странно....цените в Англия са по-високи от тези в България и то чувствително. Едно билетче за метрото в едната посока по най-изгодната тарифа ти е около 4 лв. и то без да влизаш в центъра на Лондон. Иначе става двойно.
Влизане в кола в центъра на Лондон ти е около 20 лв. на ден само за винетка и отделно за паркиране. За сандвичите в по 4 паунда (10 лв) от улична сергия в по-централните части на града даже няма да ти споменавам.
Това не е някаква агитация, че живота в България е цветя и рози и цялото ЕС трябва да стане като нас, но и в Дивия Запад не всичко е толкова лъскаво, колкото изглежда на пръв поглед. Винаги много ме е радвало някои като си сметне как 2000 паунда са 5000 лв. и си представи как ще живее като цар с толкова пари, ама не си дава сметка, че с 2000 паунда ТАМ не може да си купи това, което може с 5000 лв. ТУК!
Колкото до колегата The True: Имам известен поглед върху Англия поради наличието на роднини там и редовното ходене на гости на същите. И съвсем случайно мога да те уверя, че при заплата от 2000 паунда няма да ти е никак хубаво да живееш там. Първо от тези 2000 паунда при теб след като си платиш данъците и осигуровките ще останат под 1000, а след това ще трябва и да живееш и да си плащаш наема и сметките и т.н.
И колкото и да ти се струва странно....цените в Англия са по-високи от тези в България и то чувствително. Едно билетче за метрото в едната посока по най-изгодната тарифа ти е около 4 лв. и то без да влизаш в центъра на Лондон. Иначе става двойно.
Влизане в кола в центъра на Лондон ти е около 20 лв. на ден само за винетка и отделно за паркиране. За сандвичите в по 4 паунда (10 лв) от улична сергия в по-централните части на града даже няма да ти споменавам.
Това не е някаква агитация, че живота в България е цветя и рози и цялото ЕС трябва да стане като нас, но и в Дивия Запад не всичко е толкова лъскаво, колкото изглежда на пръв поглед. Винаги много ме е радвало някои като си сметне как 2000 паунда са 5000 лв. и си представи как ще живее като цар с толкова пари, ама не си дава сметка, че с 2000 паунда ТАМ не може да си купи това, което може с 5000 лв. ТУК!
ТО да ги ожалиш там:D
А бре пич,кви ги говориш(woo) Мои познати с фалирала фирма тук сега шефката им чисти къщи на по заможните и е по добре от колкото тук когато бе зам. управител на фирмата;) да не говорим,че детето им учи в прилично училище и не мизерстват като тукашните чистачки:D Да няма да станеш богат,но ще живееш човешки(yes)
-
- Регистриран: 15 сеп 2010, 00:15
Ебем ти и човешкия живот. Да чистиш къщи.
Що,тук като работиш престижна работа и взимаш 400-500 евро макс.,това човешки живот ли е? Ще ти кажа-нечовешки е,но трябва да излезеш навън,за да го разбереш!!
Като чета за райския живот на чистачката направо се чудя как има още хора в тази наша родина :)
-
- Регистриран: 20 юли 2011, 00:51
И аз като гледам държава в която сметката за тока ти е повече от минималната заплата и се чудя как са останали още хора в нея. Като заплата/цена за разговор са зле нещата. Бедност и яко крадене са нещата в България.