Какво става с намаляването на цените
Re: Какво става с намаляването на цените
270лв. за ток???? Вие какво точно правите с тоя ток????
Аз повече от 65 никога не съм плащал, а комсумирам без да се ограничавам като ползвам и климатици.
Аз повече от 65 никога не съм плащал, а комсумирам без да се ограничавам като ползвам и климатици.
-
- Регистриран: 20 юли 2011, 00:51
270лв след удръжки 190лв., което е една много често срещана сметка през зимата за един апартамент, поне за клиентите на ЕОН България. 65лв. е сметка за ток лятото без климатици. Зимата таква ниска сметка от никъде не съм чувал.
[Quote]Ебем ти и човешкия живот. Да чистиш къщи.[/Quote]
(yes)
Абсолютно, да ставаш прислужник за да живееш човешки , НЕ благодаря.
Предпочитам да оцелявам но да живея достоен живот и то в родната си страна.:)
(yes)
Абсолютно, да ставаш прислужник за да живееш човешки , НЕ благодаря.
Предпочитам да оцелявам но да живея достоен живот и то в родната си страна.:)
Това с тока ми се струва нереално предвид, че съм глава ма четиричленно семейство, живея в доста голям апартамент, ползвам климатици и абсолютно никога не съм имал трицифрена сметка. Но може ЕОН да са друга губерния де.
Оу, те eon са уникални, като идват да ти засичат ти пускат и допълнителни kW на електронния електромер през IrDA-та му. После иди обяснявай, че има повече - той си отчита нормално.
Колеги, темата се поизмести бая от същността си, но за да не остана капо ще ви предложа на вниманието една моя публикация, която написах по времето когато живеех в САЩ, за оня "нормален" начин на живот. Та ако имате малко време и искате да погледнете през моята гледна точка за живота навън, моля заповядайте: [url]http://www.pisnani.com/article.php?V0b95e6ec=9&V92a2b5cb=1274[/url]
А иначе не помня да съм плащал сметка за ток през зимата за отопление под 150лв и то при ограничения. Става въпрос за Софийско ЧЕЗ. Не знам как успявате да се топлите с 60-70лв през студените месеци.... (woo)
А иначе не помня да съм плащал сметка за ток през зимата за отопление под 150лв и то при ограничения. Става въпрос за Софийско ЧЕЗ. Не знам как успявате да се топлите с 60-70лв през студените месеци.... (woo)
-
- Регистриран: 03 авг 2006, 20:11
(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)
Еми, ходи да чистиш, като толкова ти харесва, какво седиш по форумите и се оплакваш... аман...
хабава статийка :)
Предполагам че другия месец ще има раздвижване:)(whistle)