Какво става с намаляването на цените

Българин
Регистриран: 05 дек 2011, 19:53

Re: Какво става с намаляването на цените

Мнение от Българин » 27 яну 2012, 04:06

Писанията на Ему са меко казано глупави.Първо се чудел как хората плащали по 200лв ток.Ами вземи поразпитай първо,а после давай компетентно мнение.Да хората в студените месеци плащат над 150лв ток,ако се отопляват на ток.Знам някои,които не се отопляват на ток и плащат над 200лв за нормален апартамент(не огромен палат).Нз какво го правят тоя ток,но факта си е факт.При нас към ЧЕЗ сметката е около 130-170лв с 1 климатик.Другата глупост беше,че с 2000 паунда въобще нямало да ми бъде хубаво в Англия.Българите като отиват на бригади в Англия да не ми да взимат повече? Доколкото знам даже и спестяват.Мой приятел със 1000 паунда спестява добре.Друг и той взима някъде толкова и успява да спестява.Така че съвсем не са за жалене горките англичани с 2000+ паунда заплата.
А за промените в плановете,отдавна ги чакам,ако намалеят и разговорите със същите проценти би трябвало да няма цени над 10ст/мин.Искрено се надявам да има реална осезаема промяна.Ако някой има вътрешна информация нека сподели.А че хората прякосвързани с операторите ще ни обясняват как няма да има промени,да не чакаме,е напълно ясно :)

Emuhead
Регистриран: 23 ное 2009, 17:12

Мнение от Emuhead » 27 яну 2012, 09:28

Колега,
спестяващите с 1000 паунда живеят като скотове по разни комуни и съм сигурен, че не са посещавали никога заведение различно от кварталния индиец и МакДоналдс. Не знам за теб, но мен такъв живот не ме блазни :)
Не знам дали говоря глупости, но ходя всяка година по няколко пъти до Англия и знам колко струва живота там.
В този ред на мисли си спомням как като студент изкарах един семестър в Берлин. Бях с още 4 колеги, които преди да тръгнем ме ми вярваха, че със 700 марки стипендия ще ядат само храна от Алди...След 2 седмици друга песен запяха.

afficionado
Регистриран: 04 окт 2010, 18:15

Мнение от afficionado » 27 яну 2012, 11:20

[Quote]Писанията на Ему са меко казано глупави.[/Quote]
А, твоите са меко казано невъзпитани. Не знам как можете да си позволявате подобни квалификации за човек, който не познавате. Този, чието мнение така си квалифицирал е един от много, много малкото участници във форума, на когото мненията съдържат нещо интересно и по същество на темите, в които пише.

Българин
Регистриран: 05 дек 2011, 19:53

Мнение от Българин » 27 яну 2012, 23:20

Не ме интересува какво пише в др теми,важното е,че в тази тема преувеличи със лошия живот в Англия.С 2000 паунда в Англия на средностатистическия българин не само,че няма да му е лошо каквато съдба предрича форумния лъв на всички българи с 2000 паунда заплата,даже ще му е хубаво.Минималната работна заплата в UK е над 10 десет пъти повече отколкото в България.С това се надявам да се се сложи край на спора/спама колко зле бил животът в Англия.Съотношението заплата/цена на разговори е по-голямо отколкото у нас,точка.Има мноооого накъде да намалят нашите оператори.Дано началото на намаляването дойде съвсем скоро.

Capo_69
Регистриран: 14 май 2007, 20:54

Мнение от Capo_69 » 28 яну 2012, 12:06

Като чета заглавието на темата ме "напада" един друг подобен въпрос :D
Защо жената на комшията все още не ражда :D:D:D:D
Може би отговора се крие в това, че няма кой да я заплоди :D:D:D:D а всички чакат тя да роди подлъгани от теглото и :D:D:D:D

В@НК0
Регистриран: 18 окт 2011, 08:46

Мнение от В@НК0 » 28 яну 2012, 19:08

Абе хора много ми е смешно, когато някой почне да сравнява цените у нас с тези в САЩ, англия, Германия и т.н. Гледа се само какви били заплатите. Помислете и от техническата страна. В САЩ например националните разговори осигуряват връзка с 300-400 млн. човека в една огромна територия. Това означва много много повече разходи за изграждане и поддържане на мрежата. Така че за нашите скромни размери и цена от 10лв. за неограничени национални разговори си е висока. За сравнение в САЩ тя е 100 долара.

Отговори